Vitis Orthodontic mondspoeling 500 ml

€ 8,20
€ 7,38
(€ 14,76 / l)
Bespaar 10% (€ 0,82)

Omschrijving van Vitis Orthodontic mondspoeling

Actieve bestanddelen

Cetylpyridinium Chloride
225 ppm natriumfluoride
Allantoïne
Aloë Vera
pH-waarde 6,2

Werking

Aanvullend op het poetsen met Vitis Orthodontic Tandpasta.
Werkt anti-plaque als extra ondersteuning bij de mechanische reiniging.

Gebruik
2x daags spoelen met 15 ml gedurende 30 seconden.

Indicatie

Mondspoelmiddel effectief tegen tandplaque en cariës tijdens orthodontie
- Specificiek ontwikkelt voor het verbeteren van de mondverzorging tijdens het dragen van orthodontische apparatuur
- Vitis Orthodontic Mondspoelmiddel beschermt tegen gaatjes (cariës), tandvleesproblemen en vermindert irritaties aan de zachte weefsels door de aanwezigheid van de apparatuur
- Bevat Natriumfluoride

Gebruik van Vitis Orthodontic mondspoeling

- Dagelijks gebruik
- 2x per dag spoelen na het tandenpoetsen met 15 ml Vitis Orthodontic Mondspoeling gedurende 30 seconden
- Gedurende 15 minuten na het spoelen niet eten of drinken 
- Combineer Vitis Orthodontic Mondspoeling met Vitis Orthodontic Tandpasta voor een optimale mondhygiëne bij orthodontie

Ingrediënten Vitis Orthodontic mondspoeling

Actieve bestanddelen
Cetylpyridinium Chloride 225 ppm natriumfluoride
Allantoïne
Aloë Vera
pH-waarde 6,2
Vitis Orthodontic mondspoeling 500 ml
€ 8,20
€ 7,38
(€ 14,76 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Vitis orthodontic mondspoeling

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onmisbaar bij een beugel om 's avonds na het poetsen nog even goed de mond te spoelen. Het beschermt de tanden en kalmeert geïrriteerde huid. Bevat fluor, maar geen alcohol !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Straf van smaak vindt mijn dochter, maar het ruikt heerlijk fris. Haar blokjes en beugeldraad zijn er heel netjes van en geeft een proper hygiënisch gevoel!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De hevige smaak is niet altijd even leuk, vooral 's morgens niet. Anders een goed product. Jammer dat het niet verkrijgbaar is in een reisverpakking. Handig om mee te doen naar school.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft een lekker fris gevoel in de mond door de appel smaak. Een echte aanrader voor mensen met maar ook zonder beugel! Andere merken prikken, maar dit product is zacht voor de mond!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spoeling is aanbevelend door orthodontist. Het is alleen te vinden in de apotheek of bij DA. Heel goed bij beugel. Prijs is vriendelijker dan bij apotheek of drogist.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Beginnen te gebruiken bij de aanschaf van een beugel op aanraden van de orthodontist. De appelsmaak is in eerste instantie wennen, je verwacht iets anders als je aan appelsmaak denkt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werd geadviseerd door de orthodentist en zat in mijn startpakket. Aangename smaak en geur (in tegenstelling tot sommige mondwaters). Sinds plaatsing blokjes had ik 2 extreem gevoelige tanden. Dit is ondertussen weg. Weet nu niet of het enkel aan dit product ligt...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De mondspoeling is ideaal voor kinderen die een beugel moeten dragen. Ook de beugel zelf blijft zo mooi onderhouden. De smaak is aangenaam en geeft een frisse mond. De kans op ontstekingen in de mond is ook kleiner bij gebruik van het mondspoelmiddel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn zoon draagt beugel. elke dag gebruikt hij meerdere malen dit spoelmiddel.hij is er zeer tevreden over, ook aangename smaak. een heel verfrissende smaak, dat vind hij ook.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het mondspoelmiddel van Vitis Orthodontic is een middel met een aangename, frisse smaak. Zelfs zoonlief die meestal niet veel van dit soort zaken moet weten, spoelt nu twee keer per dag netjes zijn mond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitis Orthodontic mondspoelmiddel is zeer goed en doeltreffend. Het voorkomt dat je na het afnemen van je beugel donkere plaatsen overhoudt op je tanden. Het is ook een middel dat door de orthodont wordt aangeraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een product dat mijn kinderen nodig hebben omdat ze met een orthodontische behandeling bezig zijn. Wij hebben nog geen ander gelijkaardig product gebruikt. Het is de orthodontist die ons dit merk heeft aangeraden. De smaak is wel fris en zeker niet te sterk. Ik heb dit product zelf ook gebruikt en vond het aangenaam in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter gebruikt deze tandpasta nu al gedurende verschillende maanden, sinds ze een beugel gekregen heeft. Ik heb zelf dit product ook eens geprobeerd, om te kijken hoe het proeft, en ik moet zeggen dat het echt een lekkere appelsmaak heeft. Ze zou dit product zeker aanbevelen :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van onze orthodont. Echt een hele frisse appelsmaak; erg aangenaam om te gebruiken. Iets duurder, maar een hemels verschil met de courante in de warenhuizen verkrijgbare mondspoelmiddelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kinderen vinden de smaak van appel super en verkiezen deze mondspoeling boven een mondspoeling met sterke muntsmaak. Twee vliegen in een klap: aangename smaak en weg bacteriën!!

Vitis Orthodontic mondspoeling kopen

Je kan Vitis Orthodontic mondspoeling van het merk Vitis, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater