Omschrijving van Ortis Methoddraine Lever-Zuivering

Ortis Methoddraine Lever-Zuivering
Voedingssupplement op basis van planten - artisjok, paardenbloem en mariadistel: helpen uw lichaam te ontgiften en spijsverterings- en leverfuncties te stimuleren.
Vale teint, tijdelijke vermoeidheid, misselijkheid na een zware maaltijd - deze tekenen kunnen wijzen op een overbelaste lever. De planten aanwezig in LeverZuivering dragen, dankzij hun doelgerichte werking, bij tot het in stand houden van de goede gezondheid van uw lever en galblaas.
Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Volledige werking ter hoogte van de lever:
 • Artisjok en paardenbloem: - Bevorderen de ontgifting. - Houden de lever gezond. - Vergemakkelijken de spijsvertering.
 • Mariadistel en paardenbloem: - Dragen bij tot de goede werking van de galblaas.
 • Mariadistel: - Antioxidans - Onderhoudt de leverfunctie. - Bevordert de eliminatie van toxines.

Gebruik van Ortis Methoddraine Lever-Zuivering

Neem 3 x 1 tablet in met een groot glas water tijdens de maaltijd.

Is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs.

Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid. Geschikt voor vegetariërs.

Ingrediënten Ortis Methoddraine Lever-Zuivering

Poeder van maïssiroop *; droge extracten van: artisjok* (Cynara scolymus L. – 600 mg/ 3 tabl.), paardenbloem* (Taraxacum officinale Weber – 300 mg/3 tabl.), mariadistel (Silybum marianum (L.) Gaertn. – 215 mg/3 tabl.); plantaardig stearine*, havervezels*; glansmiddel: acaciavezels*; emulgator: glycerine; antiklontermiddelen: talk, siliciumdioxide; droog meloenextract (Cucumis melo LC. – 10 mg/3 tabl.), maltodextrine; verdikkingsmiddel: carrageen.

*88,8 % van de ingrediënten afkomstig van de biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
Ortis Methoddraine Lever-Zuivering 60 tabletten
€ 13,50
€ 12,15

Laatste reviews en ervaringen met Ortis methoddraine lever-zuivering

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Il permet de détoxiquer le foie. Je le prends en général après un repas copieux voire une fois par semaine afin de procéder au nettoyage de mon organisme.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij dit product heb ik veel minder last van een zwaar gevoel na het eten! Ik moet voor mijn reuma medicatie nemen die zwaar belastend is voor de lever.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product,betere spijsvertering,geen zwaar gevoelmeer na het eten. Ook geen pijn meer in de leverstreek. Lang achter gezocht en het enige dat tot heden helpt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ortis Methoddraine Lever-Zuivering is voor mij een zeer gemakkelijke tablet vorm voor het innemen. Voor mensen met een zeer belaste lever een goed alternatief dan een alopatisch geneesmiddel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na de feestdagen met veel grote diners en grote hoeveelheden alcohol voelde ik dat ik nood had aan een zuiveringskuur voor mijn lever. Driemaal per dag neem ik een tablet bij mijn maaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  2x per jaar een reinigingskuur met dit product geeft mij weer energie en een boost ,1x in het voorjaar én 1x in het najaar en ik kan er weer tegen tot dede volgende kuur
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben er mee begonnen omdat ik een over vervette lever heb en last er van heb als ook van de gal stekelijke pijn die nu sterk verminderd zijn en hopelijk met deze op pijl kunnen behouden en op regelmaat een kuur kan doen om verder in het leven zonder problemen door te gaan, dus top
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ortis Methoddraine Lever-Zuivering 60 st tabletten neem ik omdat ik geen gal meer heb en mijn lever dus extra hard moet werken en die gebruik ik om mijn lever te helpen zuiveren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heeft een heel goede werking. ik neem het als ik wat vettig gegeten heb en er zijn ook enkele glaasjes alcohol bij geweest dan heb ik de volgende dag nergens last van.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ortis Methoddraine Lever - Zuivering is heel gemakkelijk in te nemen tijdens de maaltijden en goed opneembaar. Het is om de lever te herstellen en gezond te maken en ondersteunt de spijsvertering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man gebruikt dit sinds enige tijd nadat uit een onderzoek gebleken was dat hij problemen had met zijn lever, al na korte tijd had hij resultaat en is zijn lever weer in orde
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt bij een moeilijke stoelgang. Zal het zeker nog bestellen voor eens een kuur te doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze kan gebruikt worden als extra'tje tijdens een zuiveringskuur. De lever heeft het vaak zwaar te verduren met onze hedendaagse verwennerijen.. Ook kan het gebruikt worden na het eten van een te zware maaltijd. Met veel succes !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Twee keer per jaar kan het geen kwaad de lever eens te ongiften, gedurende 20 dagen een kuur volgen die enkel gebaseerd op plantenextract je terug een optimaal gebruik van lever terugschenkt. Geen noodzaak voor iedereen maar nuttig voor velen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb naar jaarlijkse gewoonte een kuur begonnen met Ortis Methoddraine Levering- zuivering ! Ik doe altijd 'n kuur van 20 dagen begin november en een kuur van 20 dagen april/mei en ik voel mij daar heel goed mee ! Mijn haar is in beter conditie, mijn huid is in beter conditie en mijn energie is soms niet in te tomen!

Ortis Methoddraine Lever-Zuivering kopen

Je kan Ortis Methoddraine Lever-Zuivering van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Lever & Gal