€ 13,50
€ 12,15
Bespaar 10% (€ 1,35)

Omschrijving van Ortis Sleep & Go

1 persoon op 2 kampt met slaapproblemen: de slaap niet kunnen vatten, 's nachts wakker worden of te vroeg wakker worden. Sleep&Go is de natuurlijke oplossing voor een verkwikkende nachtrust.

Aanbevolen om:

 • Gemakkelijk in te slapen
 • 's nachts minder wakker te worden
 • 's morgens gemakkelijk op te staan
 • overdag geen slaperig gevoel te hebben

Indicatie

moeilijk in slaap vallen, angstgevoelens, zenuwachtigheid, 's nachts wakker worden, 's ochtends te vroeg wakker worden.

Gebruik van Ortis Sleep & Go

Neem 1 Sleep&Go tablet ‘s avonds bij de maaltijd in, met wat water, en 1 tot 2 tabletten 1/2 uur voor het slapengaan.

Ingrediënten Ortis Sleep & Go

Vulstof: microkristallijne cellulose; gedroogde extracten van: melisse (Melissa officinalis L. – 600 mg/3 tabl.), eschscholtzia (Eschscholzia californica Cham. – 600 mg/3 tabl.), hop (Humulus lupulus L. – 600 mg/ 3 tabl.), passiebloem (Passiflora incarnata L. - 300 mg/3 tabl.), maltodextrine; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat, siliciumdioxide; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, natriumcarboxymethylcellulose, kaliumaluminiumsilicaat, dextrose, sojalecithine; kleurstof: titaniumdioxide.

Waarschuwing

Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van gezonde levenstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
€ 13,50
€ 12,15

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Sleep & Go

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Het is een natuurlijk middel om in slaap te vallen. De tabletten zijn kruiden. Het is noodzakelijk om ongeveer tien dagen te wachten voordat je het effect ervan voelt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Eén tablet is voor mij niet genoeg. Bovendien mag er binnen 2 uur (voor of na inname van Sleep&Co) niets anders worden ingenomen dat niet gemakkelijk te beheren is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Beoordeeld door
   

  Ik heb dit product gekocht op aanraden van mijn huisarts. Soms heb ik moeilijkheden met inslapen en voornamelijk met té vroeg wakker worden. Het inslapen wordt zeker bevorderd maar ik word toch nog vroeger wakker dan ik zou willen. Al bij al toch vrij tevreden van dit product. Geen suf gevoel 's morgens.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ortis Sleep & Go kopen

Je kan Ortis Sleep & Go van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress