€ 13,50
€ 12,15
Bespaar 10% (€ 1,35)

Omschrijving van Ortis Sleep & Go

1 persoon op 2 kampt met slaapproblemen: de slaap niet kunnen vatten, 's nachts wakker worden of te vroeg wakker worden. Sleep&Go is de natuurlijke oplossing voor een verkwikkende nachtrust.

Aanbevolen om:

 • Gemakkelijk in te slapen
 • 's nachts minder wakker te worden
 • 's morgens gemakkelijk op te staan
 • overdag geen slaperig gevoel te hebben

Indicatie

moeilijk in slaap vallen, angstgevoelens, zenuwachtigheid, 's nachts wakker worden, 's ochtends te vroeg wakker worden.

Gebruik van Ortis Sleep & Go

Neem 1 Sleep&Go tablet ‘s avonds bij de maaltijd in, met wat water, en 1 tot 2 tabletten 1/2 uur voor het slapengaan. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van gezonde levenstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingrediënten Ortis Sleep & Go

Vulstof: microkristallijne cellulose; gedroogde extracten van: melisse (Melissa o cinalis L. – 600 mg/3 tabl.), eschscholtzia (Eschscholzia californica Cham. – 600 mg/3 tabl.), hop (Humulus lupulus L. – 600 mg/ 3 tabl.), passiebloem (Passi ora incarnata L. - 300 mg/3 tabl.), maltodextrine; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat, siliciumdioxide; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, natriumcarboxymethylcellulose, kaliumaluminiumsilicaat, dextrose, sojalecithine; kleurstof: titaniumdioxide.
Ortis Sleep & Go 36 tabletten
€ 13,50
€ 12,15

Laatste reviews en ervaringen met Ortis sleep & go

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product gekocht op aanraden van mijn huisarts. Soms heb ik moeilijkheden met inslapen en voornamelijk met té vroeg wakker worden. Het inslapen wordt zeker bevorderd maar ik word toch nog vroeger wakker dan ik zou willen. Al bij al toch vrij tevreden van dit product. Geen suf gevoel 's morgens.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed produkt ! sinds ik het meen slaap ik beter door ; ben er zeer tevreden van ortis sleep en go ; een aanrader ,meen 2tableten voor het slapengaan !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten doen letterlijk wat in de naam staat, namelijk ze bevorderen het inslapen en helpen bij het doorslapen. Ik gebruik ze dagelijks met een dosering van1 tablet een half uur voor het slapen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt, je slaapt beter en vooral vaster. Neem het even voor je gaat slapen en ontspan. Ik ben er zeker tevreden over en neem het tijdens zware periodes.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wanneer je niet goed kan inslapen en 's nachts dikwijls wakker wordt helpen deze pilletjes. Het is géén slaapmiddel en 's morgens sta je niet op met een suf gevoel.

Ortis Sleep & Go kopen

Je kan Ortis Sleep & Go van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress