€ 12,99
€ 11,69
Bespaar 10% (€ 1,30)

Indicatie

Rabarber helpt de darmtransit te vergemakkelijken en vijg* draagt bij aan een goede intestinale gezondheid. 
(*voor 2 tabletten)

Gebruik van Ortis Vruchten + Vezels

Neem tot maximaal 2 tabletten per dag, ‘s avonds, met een groot glas water. Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht.

Ingrediënten Ortis Vruchten + Vezels

Rabarberextract (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill. – 496 mg/tabl.); vijgenpoeder (Ficus carica L. - 80mg/tabl.) vulstof: microkristallijne cellulose; droog tamarinde extract (Tamarindus indica L. – 50 mg/tabl.), acaciavezels (Acacia senegal L. -50 mg/tabl.), rabarberpoeder (Rheum rhaponticum L./Rheum rhabarbarum L. - 25mg/tabl.); glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, anthocyanen; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Waarschuwing

Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Ortis Vruchten + Vezels 24 stuks
€ 12,99
€ 11,69

Laatste reviews en ervaringen met Ortis vruchten + vezels

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onlangs bestelde ik Ortis Vruchten en vezels en ik ben zeer tevreden! Is zeker aan te raden voor een goede stoelgang. De smaak is zeer lekker, het is wel aan te raden om veel water te drinken. Ik ben alvast zeer tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij dagelijkse inname geeft de Blokjes versie het beste resultaat tegenover de pillen versie..Dus zeker sterk aan te raden bij mensen met regelmatig terugkerend constipatie probleem
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het product op zich doet zeker zijn werk maar ik vraag me af of dit wel gezond is. Verschrikkelijk vies om te eten, buikpijn en achteraf erg gezwollen buik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van dit product die de darmflora te goede komt en waardoor ik veel beter en bijna dagelijks weer opnieuw naar het groot toilet kan gaan;

Ortis Vruchten + Vezels kopen

Je kan Ortis Vruchten + Vezels van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Ortis Fruit & Fibres MoeilijkeTransit of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie