Ortis Vruchten + Vezels Transit 30 St Tabletten

€ 12,43
€ 11,19
Bespaar 10% (€ 1,24)
Op voorraad

Indicatie

Rabarber helpt de darmtransit te vergemakkelijken en vijg draagt bij aan een goede intestinale gezondheid.

Gebruik van Ortis Vruchten + Vezels Transit

Neem tot maximaal 2 tabletten per dag, ‘s avonds, met een groot glas water.

Ingrediënten Ortis Vruchten + Vezels Transit

Rabarberextract (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill. – 496 mg/tabl.); vijgenpoeder (Ficus carica L. - 80mg/tabl.) vulstof: microkristallijne cellulose; droog tamarinde extract (Tamarindus indica L. – 50 mg/tabl.), acaciavezels (Acacia senegal L. -50 mg/tabl.), rabarberpoeder (Rheum rhaponticum L./Rheum rhabarbarum L. - 25mg/tabl.); glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, anthocyanen; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Waarschuwing

Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht. Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar.
Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding.
Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist.
Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Geschikt voor vegetariërs.
Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Ortis Vruchten + Vezels Transit 30 St Tabletten
€ 12,43
€ 11,19

Laatste reviews en ervaringen met Ortis vruchten + vezels transit

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit af en toe als ik een tijdje niet naar het toilet heb kunnen gaan, en het brengt telkens verlichting zonder pijnlijke krampen. Ik blijf er bij!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product om vezelopname te vergroten , zonder je lichaam te belasten . Je merkt het aan een vlotte vertering zonder een opgezwollen buikgevoel . Vlotte stoelgang bovenop
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot heeft al jaren last van constipatie. Sedert hij deze vezeltabletten neemt is zijn probleem opgelost. Dus zeker een oplossing voor mensen met constipatie problemen. Echt een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al jaren en ben er erg tevreden over. De tabletten zijn, in tegenstelling tot de vruchtenblokjes van Ortis, makkelijk om in te nemen. Doordat ze geen senne bevatten, heb ik er ook geen krampen van, en toch werkt het, efficiënt maar zacht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend bij trage/luie darmen. ikzelf neem het al jaren met een uitstekend resultaat. Vroeger nam ik de kauwblokjes maar sinds de tabletten er zijn neem ik deze!De tabletten zijn iets handiger om in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn arts gebruik ik deze vezel tabletten. Het is een natuurlijk produkt waar je geen buikkrampen van krijgt. S'avonds te nemen met een groot glas water en dan heb je een regelmatige stoelgang

Ortis Vruchten + Vezels Transit kopen

Je kan Ortis Vruchten + Vezels Transit van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Ortis Fruit & Fibres MoeilijkeTransit of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Maag-Darm Problemen