€ 28,94
€ 26,05
Bespaar 10% (€ 2,89)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ortopad Boys Regular Oogpleister 5+ Jaar

Ortopad Boys Regular is een Oogocclusiepleister, huidvriendelijk en luchtdoorlatend, voor kinderen vanaf 5 jaar. Ongev. 82 x 57 mm.

Oogpleister voor orthoptische therapie. Het bestaat uit een zacht katoenen vlies voor een hoog draagcomfort. Ook is het lucht doorlatend en heeft het hypoallergene hot-melt-lijm. Daarnaast zorg een zacht kussen met lichtdichte laag voor een betrouwbare occlusie, ergonomische vorm en inkepingen aan de neus. Met nieuwe grote motieven. 
 
Algemeen : 5 grote motieven zonder glitter voor jongens 
                afzonderlijk verpakte oogpleisters 
                verpakking : doos van 50 stuks. 


De kleur en het ontwerp van het product kan verschillen dan dat op de foto.

Indicatie

De zachte luchtdoorlatende oppervlakte zonder poriën garandeert een maximum comfort. Nieuwe ergonomische vorm met inkepingen aan de neus, voor perfect aanpassen aan elke vorm van gelaat. Niet klevend zacht kussen mit lichtdichte laag. Nieuwe hypoallergene hot melt-lijm houdt de pleister betrouwbaar op zijn plaats.

Gebruik van Ortopad Boys Regular Oogpleister 5+ Jaar

een gebruiksaanwijzing per verpakking
€ 28,94
€ 26,05

Laatste reviews en ervaringen met Ortopad Boys Regular Oogpleister 5+ Jaar

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Prima!

  De ortopad oogpleisters van katoen zijn prima materiaal! Gaan er vlotjes op en af. Helaas, bij warme dagen, krijgt mijn zoon er wel wat uitslag van (maar dat was bij andere soorten ook zo, gevoelig velletje!)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Leuke figuren. Vooral het dino-oog spreekt aan voor jongens. De plakkers geven ook geen irritatie aan de huid zoals sommige andere klevers veroorzaken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  perfecte levering, niets op aan te merken, zelfde product als bij de opticien enkel scheelt het in de portemonee, zeker aan te raden bij de kennissen die dit artikel ook nodig hebben

  Was deze beoordeling nuttig?

Ortopad Boys Regular Oogpleister 5+ Jaar kopen

Je kan Ortopad Boys Regular Oogpleister 5+ Jaar van het merk Ortopad , geproduceerd door TRUSETAL VERBANDSTOFFWERK , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Back to school of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters