Ortopad Cotton Medium Boys Oogpleisters 50 St

€ 28,48
€ 25,63
Bespaar 10% (€ 2,85)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ortopad Cotton Medium Boys Oogpleisters

Ortopad Cotton Medium Boys is een Oogocclusiepleister, huidvriendelijk en luchtdoorlatend, voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Ongev. 73 x 54 mm.
Oogpleister voor orthoptische therapie. Bestaande uit een zacht katoenen vlies voor een hoog draagcomfort. Lucht doorlatend en met hypoallergene hot-melt-lijm. Zacht kussen met lichtdichte laag voor een betrouwbare occlusie, ergonomische vorm en inkepingen aan de neus. Met nieuwe grote motieven.

Algemeen : afzonderlijk verpakte oogpleisters
                verpakking: doos van 50 stuks  

De kleur en het ontwerp van het product kan verschillen dan dat op de foto.

Indicatie

ORTOPAD® Cotton is vervaardigd van puur katoenen vlies. De zachte luchtdoorlatende oppervlakte zonder poriën garandeert een maximum comfort. Nieuwe ergonomische vorm met inkepingen aan de neus, voor perfekt aanpassen aan elke vorm van gelaat. Niet klevend zacht kussen mit lichtdichte laag. Nieuwe hypoallergene hot melt-lijm houdt de pleister betrouwbaar op zijn plaats. Motieven met glinsterend effect, voor jongens.

Gebruik van Ortopad Cotton Medium Boys Oogpleisters

een gebruiksaanwijzing per verpakking
Ortopad Cotton Medium Boys Oogpleisters 50 St
€ 28,48
€ 25,63

Laatste reviews en ervaringen met Ortopad cotton medium boys oogpleisters

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Leuke plakkers met vrolijke motieven. Vergeet niet bij je lokale apotheek een poster aan te vragen om de gebruikte plakkers op te kleven, dat motiveert je kind om ermee door te gaan en te zien welke weg al afgelegd is.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Zachte plakkers,maar laat toch rode vlekken op de huid,mijn zoon heeft wel zijn plakker minimum 4 uren aan en is wel gevoelig aan plakkers. De tekeningen zijn leuk en de glitters erin zijn grappig, zelfs voor de jongens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede pleisters die gemakkelijk te verwijderen zijn en toch goed blijven kleven zolang het nodig is. Ook geen allergische reacties van deze pleisters.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tekeningen zijn jammer genoeg niet altijd die wat afgebeeld worden op de site maar wij werden verwittigd. Het product is echter van enorm goede kwaliteit en voldoet aan onze verwachtingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Leuke aansprekende plaatjes op de oogpleisters. Ze plakken heel goed, gaan bijvoorbeeld bij huilen ook niet los, wat anderen die ik eerder had (niet van hier) wel deden. het is 's ochtends een feest om een leuk plaatje uit te zoeken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kind is altijd blij met deze pleisters en de prijs is ook goedkoper dan in de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende kwaliteit. Blijven mooi op hun plaats, ondanks eventuele huilbui tijdens het dragen. Kunnen zelfs 2 dagen na elkaar gedragen worden (2x 4 uur) Deze oogpleisters hebben mooie figuurtjes en hebben lichte glittertjes. Soorten: Geel met rode en blauwe treinen, Rood met gele draken, Wit met gekke groene kikkers/draakjes, Blauw met gele vliegtuigen + witte sterren en tenslotte groen met voetballers.

Ortopad Cotton Medium Boys Oogpleisters kopen

Je kan Ortopad Cotton Medium Boys Oogpleisters van het merk Ortopad, geproduceerd door TRUSETAL VERBANDSTOFFWERK, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters