€ 28,00
€ 25,20
Bespaar 10% (€ 2,80)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ortopad For Boys Medium Oogkompres 2-5 Jaar

Ortopad Boys Medium is een Oogocclusiepleister, huidvriendelijk en luchtdoorlatend, voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Ongev. 73 x 54 mm. 

Oogpleister voor orthoptische therapie. Het bestaat uit een zacht katoenen vlies voor een hoog draagcomfort. Ook is het lucht doorlatend en heeft het hypoallergene hot-melt-lijm. Daarnaast zorg een zacht kussen met lichtdichte laag voor een betrouwbare occlusie, ergonomische vorm en inkepingen aan de neus. Met nieuwe grote motieven. 
 
Algemeen : 5 grote motieven zonder glitter voor jongens 
                afzonderlijk verpakte oogpleisters 
                verpakking : doos van 50 stuks. 

De kleur en het ontwerp van het product kan verschillen dan dat op de foto.

Indicatie

ORTOPAD® is vervaardigd van puur katoenen vlies. De zachte luchtdoorlatende oppervlakte zonder poriën garandeert een maximum comfort. Nieuwe ergonomische vorm met inkepingen aan de neus, voor perfekt aanpassen aan elke vorm van gelaat. Niet klevend zacht kussen mit lichtdichte laag. Nieuwe hypoallergene hot melt-lijm houdt de pleister betrouwbaar op zijn plaats. 5 motieven, voor jongens.

Gebruik van Ortopad For Boys Medium Oogkompres 2-5 Jaar

een gebruiksaanwijzing per verpakking
Ortopad For Boys Medium Oogkompres 2-5 Jaar 50 stuks
€ 28,00
€ 25,20

Laatste reviews en ervaringen met Ortopad for boys medium oogkompres 2-5 jaar

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Plakkers laten rode plekken achter na het dragen,misschien is dat niet bij iedereen zo. De tekeningen zijn leuk.sommige tekeningen zijn echt stoer! Plezant voor de jongens!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grappige tekeningen en comfortabel verband. Dit product voldoet aan mijn verwachtingen. De prijs is aantrekkelijk en de kwaliteit van het product is zeer goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De oogpleisters blijven goed plakken! ze zitten prima. De vorige pleisters die ik had gingen bij bijvoorbeeld huilen heel snel los, deze absoluut niet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het echt toppie, heb dezelfde pleisters eens thuis in de apotheek gekocht maar zoveel meer betaald.

Ortopad For Boys Medium Oogkompres 2-5 Jaar kopen

Je kan Ortopad For Boys Medium Oogkompres 2-5 Jaar van het merk Ortopad, geproduceerd door TRUSETAL VERBANDSTOFFWERK , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters