€ 21,37
€ 19,23
Bespaar 10% (€ 2,14)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Ortopad Skin Regular Oogpleister

Van katoenen vlies en met hypoallergene hot-melt-lijm. Huidskleurig oogpleister voor orthoptische therapie. Worden afgeleverd met 24 gekleurde stickers en 24 stickers om zelf te kleuren.
Alleen verkrijgbaar in de maten „Junior“ en „Regular“.
 
Algemeen :
- afzonderlijk verpakte oogpleisters
- een gebruiksaanwijzing per verpakking
- verpakking : doos van 50 stuks

Indicatie

Vanaf 5 jaar
Ortopad Skin Regular Oogpleister 50 stuks
€ 21,37
€ 19,23

Laatste reviews en ervaringen met Ortopad skin regular oogpleister

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een oogje afplakken is iets gemakkelijker dankzij deze pleisters. Vooraf kunnen ze een zelf gekozen stikkertje op de pleister kleven, zodat deze er leuker uitziet. Kleeft goed, maar ook niet te sterk. Gaat er gemakkelijk terug af.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  We kozen voor dit product wegens zijn stevige kwaliteit zonder plakresten bij het verwijderen. Een neutrale kleur zorgt ervoor dat de sticker niet opvalt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kinderen vonden de stikkers die erbij zaten erg leuk! vooral degenen die ze zelf kunnen kleuren. Wat jammer is, is dat de stikkers niet op de pleisters blijven plakken! Het ideale van deze pleisters vind ik dat ze niet opvallen... De pleister plakken goed, blijven goed zitten, maar je krijgt ze er wel pijnloos af!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede maat oopg pleister, heeft een stevige hechting die toch makkelijk te verwijderen is. Leuke toegevoegde stickers om het voor kinderen wat aantrekkelijker te maken

Ortopad Skin Regular Oogpleister kopen

Je kan Ortopad Skin Regular Oogpleister van het merk Ortopad, geproduceerd door TRUSETAL VERBANDSTOFFWERK , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters