€ 30,23
€ 27,21
Bespaar 10% (€ 3,02)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ortopad Soft Boys Medium 76x54mm 72242

Oogpleister voor behandeling van lui oog. ORTOPAD® soft boys is vervaardigd van zacht katoenen vlies voor hoog draagcomfort. Lucht doorlatend en met hypoallergene hot melt-lijm. Zacht kussen met lichtdichte laag voor betrouwbare occlusie, ergonomische vorm en inkepingen aan de neus. Met donszachte reliëfdruk en 5 geheel nieuwe motieven voor jongens.
 
Algemeen :
- donszachte reliëfdruk
- 5 geheel nieuwe motieven voor jongens
- afzonderlijk verpakte oogpleisters
- een gebruiksaanwijzing per verpakking
- doos van 50 stuks

Indicatie

Van 2-5 jaar
€ 30,23
€ 27,21

Laatste reviews en ervaringen met Ortopad Soft Boys Medium 76x54mm 72242

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  Vreselijke oogpleisters

  Ik ben al eventjes op zoek naar de perfecte oogpleister voor mijn zoontje van twee. Toen ik deze pleisters tegenkwam en las dat ze perfect zijn voor kindjes met een gevoelige huid, heb ik ze meteen besteld. Jammer genoeg ben ik diep teleurgesteld. Mijn zoontje ziet niet alleen helemaal rood rond zijn oogje wanneer we de klever eraf halen, de pleister is ook nog eens heel moeilijk af te halen en mijn zoontje durft soms té huilen, wat bij andere pleisters nooit het geval was! Ook heb ik een foto gemaild naar de fabrikant van 1 van de pleisters die zodanig hard vastkleefde aan de verpakking, dat ik hem zelfs niet los kreeg! Ik heb helemaal geen zin om deze nog op mijn zoontje zijn gezicht te kleven. Ik denk er niet aan. Het is niet het belangrijkste maar het is toch zeker zonde van de (meer dan) 40 pleisters en het geld. Ik zet mijn zoektocht naar goede pleisters dan maar verder! Het enige pluspunt is dat mijn zoontje de afbeeldingen leuk vond.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel zacht voor de huid en hele leuke motieven! Ze zijnn een goede afwisseling met de andere soorten die er zijn. En veel fijner dat de gewone huidskleurige.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  zeer goede oogplakkers! Ze zijn ideaal voor een kleuter van 4 jaar. De motiefjes zijn aantrekkelijk voor kleuters en ogen mooi. Ze blijven goed zitten en zijn eenvoudig op te plakken

  Was deze beoordeling nuttig?

Ortopad Soft Boys Medium 76x54mm 72242 kopen

Je kan Ortopad Soft Boys Medium 76x54mm 72242 van het merk Ortopad , geproduceerd door TRUSETAL VERBANDSTOFFWERK , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters