€ 28,48
€ 25,63
Bespaar 10% (€ 2,85)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ortopad Soft Boys Medium 76x54mm 72242

Oogpleister voor behandeling van lui oog. ORTOPAD® soft boys is vervaardigd van zacht katoenen vlies voor hoog draagcomfort. Lucht doorlatend en met hypoallergene hot melt-lijm. Zacht kussen met lichtdichte laag voor betrouwbare occlusie, ergonomische vorm en inkepingen aan de neus. Met donszachte reliëfdruk en 5 geheel nieuwe motieven voor jongens.
 
Algemeen :
- donszachte reliëfdruk
- 5 geheel nieuwe motieven voor jongens
- afzonderlijk verpakte oogpleisters
- een gebruiksaanwijzing per verpakking
- doos van 50 stuks

Indicatie

Van 2-5 jaar
€ 28,48
€ 25,63

Laatste reviews en ervaringen met Ortopad soft boys medium 76x54mm 72242

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel zacht voor de huid en hele leuke motieven! Ze zijnn een goede afwisseling met de andere soorten die er zijn. En veel fijner dat de gewone huidskleurige.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede oogplakkers! Ze zijn ideaal voor een kleuter van 4 jaar. De motiefjes zijn aantrekkelijk voor kleuters en ogen mooi. Ze blijven goed zitten en zijn eenvoudig op te plakken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed klevende oogpleisters met kleinere tekeningen op. De doodskoppen vindt ik niet mooi voor een kind, maar de voetafdrukken en de raceauto's zijn wel leuk. Een doos met 5 verschillende tekeningen.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De tekeningen op de doos zien er kinderachtig uit, maar in werkelijkheid zijn ze niet zo "schattig". Ik geef de voorkeur aan de ORTHOPAD HAPPY (mijn zoon is 2 jaar oud). Ik zou zeggen dat het tekeningen zijn voor oudere kinderen, misschien vanaf 4 jaar oud
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogpleister zijn gemakkelijk in gebruik,ze zijn zacht en blijven goed kleven. De apart ingepakte pleister zijn handig om mee te nemen in de handtas of in de boekentas meegeven,de leuke tekeningen erop maakt het voor de kindjes iets gemakkelijker om ze te dragen. Zeker een aanrader!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon draagt er elke dag een en hij heeft geen huidreactie. De patronen en kleuren zijn echt mooi

Ortopad Soft Boys Medium 76x54mm 72242 kopen

Je kan Ortopad Soft Boys Medium 76x54mm 72242 van het merk Ortopad, geproduceerd door TRUSETAL VERBANDSTOFFWERK , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters