€ 21,37
€ 19,23
Bespaar 10% (€ 2,14)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Ortopad Wit Regular Oogpleister

Van katoenen vlies en met hypoallergene hot-melt-lijm. Wit oogpleister voor orthoptische therapie. Aanbevolen bij zeer gevoelige huid. Worden afgeleverd met 24 gekleurde stickers en 24 stickers om zelf te kleuren.
 
Algemeen :
- afzonderlijk verpakte oogpleisters
- een gebruiksaanwijzing per verpakking
- verpakking : doos van 50 stuks

Indicatie

Vanaf 5 jaar
€ 21,37
€ 19,23

Laatste reviews en ervaringen met Ortopad wit regular oogpleister

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed ,blijft plakken 4 uur zonder probleem de prijs was ook goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over de Ortopad oogpleisters. Mijn kinderen hebben een gevoelige huid, maar hebben van deze oogpleisters geen last. Een aanrader!!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De witte oogpleisters lijken misschien minder aantrekkelijk of boeiend dan de bedrukte, maar er zitten ook aparte klevertje bij, met verschillende motieven en het is leuk dat het kind daaruit kan kiezen. Daarnaast: kwalitatief is deze pleister even goed als de bedrukte maar toch iets goedkoper. Mijn grote vraag blijft wel waarom occlusietherapie zo duur moet zijn. Je betaalt al snel 0.5 euro per pleister, wat niet goedkoop is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een hele fijne pleister, die geen irritatie geeft aan de huid. Hij dekt goed af en zit prettig. Voordelige verpakking, met veel pleisters. Heel prettig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product was conform de verwachtingen gecreëerd op website. De levering was heel vlot. De website is heel duidelijk. Ik heb minder betaald dan bij de klassieke apotheker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De oogpleisters vol doen aan de verwachting die ik had. Ze doen geen pijn met afhalen en je huid heeft er ook geen nadelen van. Ook de inkeping voor aan de neus is een goede oplossing.

Ortopad Wit Regular Oogpleister kopen

Je kan Ortopad Wit Regular Oogpleister van het merk Ortopad, geproduceerd door TRUSETAL VERBANDSTOFFWERK , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters