€ 83,90
€ 75,51
Bespaar 10% (€ 8,39)
Dit product wordt gratis geleverd!
Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo 360 tabletten
Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo 360 tabletten
€ 83,90
€ 75,51

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus beste keuze kuur duo

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw is er heel tevreden over, sinds ze het neemt heeft ze geen gewrichtsklachten meer. Ikzelf heb artrose en neem het ook al geruime tijd in. Om eerlijk te zijn ik heb nog veel pijn maar als ik het niet meer zou nemen kan het nog erger zijn, daarom durf ik niet te stoppen. Baat niet schaad niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem al verschillende jaren Osteoplus want ik sukkelde met veel pijn in mijn gewrichten en sinds ik dit een paar neem voel ik mij veel beter heb bijna geen pijn en mijn gewrichten zijn spoel ik kan mij heel goed bewegen en zou dit ieder aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden van dit product. Een aanrader voor mensen die knieproblemen hebben. Mijn vriendin is reeds 13 dagen voltarenvrij. De knie is meer soepel .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super goed product voor als je last hebt van pijn in de knieën, gewrichten enz.. Na jaren van last was ik er na een aantal weken van verlost... En ook, geen bijwerkingen ..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Osteoplus beste keuze kuur duo 360 st tabletten is het voordeligste product voor het aanmaken en onderhouden van het kraakbeen in onze gewrichten.Onze dokter schreef dit product voor,voor de behandeling van pijn in de knie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goed product, voelbaar effect, aan gewrichten en kraakbeen, wanneer je het product een tijdje niet meer neemt voelt men duidelijk het werkware effect van het product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product voor pijnlijke en stramme gewrichten. In combinatie met Krill olie verdwenen mijn klachten reeds na 1 week. So happy omdat ik de laatste 5 jaar erg veel last had van stramme en pijnlijke gewrichten. Die zijn allemaal verdwenen nu. So happy.

Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo kopen

Je kan Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo van het merk Osteoplus, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten