€ 83,90
€ 57,05
Bespaar 32% (€ 26,85)
Promotie -32% korting geldig t.e.m. 31/07/2019
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo 360 tabletten

Omschrijving van Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo

Osteoplus is een gamma voedingssupplementen voor mensen die hun gewrichten in goede conditie willen houden. De Osteoplus voedingssupplementen zorgen voor het behoud van gezond kraakbeen zodat je vrij kan blijven bewegen.
 
Osteoplus "beste keuze kuur" DUO is een kuur voor 6 maanden en bevat glucosamine, chondroïtine en 80mg vitamine C dat 100% is van de RI (referentie inname). De inname van 2 tabletten per dag zorgt voor het behoud van gezond kraakbeen*. De tabletten zijn makkelijk in te nemen.
 
*Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen.

Waarschuwing

De aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, op een droge plaats en op kamertemperatuur. Bevat sporen van schaaldieren.
€ 83,90
€ 57,05

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Osteoplus Duo met vitamine C

  Niet alle dokters zijn overtuigd dat Osteoplus een gunstige invloed heeft op het kraakbeen. Nochtans is het door een reumatoloog dat ik nu al enkele jaren Osteoplus neem. Hij vindt dit product het beste op de markt. Ik lijd aan artrose. Dit is slijtage van het kraakbeen, een chronische aandoening, maar door het nemen van Osteoplus Duo met vitamine C kan ik de ziekte wellicht vertragen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  misschien iets te vlug om een mening te vormen maar heb toch al een lichte verbetering neem het produkt nog maar enkele weken.ga er zeker nog een tijdje mee door

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Mijn vrouw is er heel tevreden over, sinds ze het neemt heeft ze geen gewrichtsklachten meer. Ikzelf heb artrose en neem het ook al geruime tijd in. Om eerlijk te zijn ik heb nog veel pijn maar als ik het niet meer zou nemen kan het nog erger zijn, daarom durf ik niet te stoppen. Baat niet schaad niet.

  Was deze beoordeling nuttig?

Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo kopen

Je kan Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo van het merk Osteoplus, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten