€ 83,90
€ 57,05
Bespaar 32% (€ 26,85)
Promotie -32% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!
Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo 360 tabletten
€ 83,90
€ 57,05

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus beste keuze kuur duo

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  misschien iets te vlug om een mening te vormen maar heb toch al een lichte verbetering neem het produkt nog maar enkele weken.ga er zeker nog een tijdje mee door
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw is er heel tevreden over, sinds ze het neemt heeft ze geen gewrichtsklachten meer. Ikzelf heb artrose en neem het ook al geruime tijd in. Om eerlijk te zijn ik heb nog veel pijn maar als ik het niet meer zou nemen kan het nog erger zijn, daarom durf ik niet te stoppen. Baat niet schaad niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem al verschillende jaren Osteoplus want ik sukkelde met veel pijn in mijn gewrichten en sinds ik dit een paar neem voel ik mij veel beter heb bijna geen pijn en mijn gewrichten zijn spoel ik kan mij heel goed bewegen en zou dit ieder aanraden
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De "beste keuze" DUO Osteoplus kuur is een kuur van 6 maanden en bevat 360 Osteoplus DUO tabletten. Osteoplus DUO bevat glucosamine, chonroïtine en 80 mg vitamine C (100% DRJ). De dosis van 2 tabletten per dag zorgt voor een gezond behoud van het kraakbeen. De tabletten zijn gemakkelijk in te nemen. *Vitamine C draagt bij tot de normale vorming van collageen om de normale werking van het kraakbeen te verzekeren. Gebruik 2 tabletten per dag in te nemen met een glas water (200ml) tijdens of na de maaltijd of zoals aanbevolen. Een Osteoplus Max kuur kan het hele jaar door herhaald worden. Zeer tevreden met mijn product!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden van dit product. Een aanrader voor mensen die knieproblemen hebben. Mijn vriendin is reeds 13 dagen voltarenvrij. De knie is meer soepel .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super goed product voor als je last hebt van pijn in de knieën, gewrichten enz.. Na jaren van last was ik er na een aantal weken van verlost... En ook, geen bijwerkingen ..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Osteoplus beste keuze kuur duo 360 st tabletten is het voordeligste product voor het aanmaken en onderhouden van het kraakbeen in onze gewrichten.Onze dokter schreef dit product voor,voor de behandeling van pijn in de knie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goed product, voelbaar effect, aan gewrichten en kraakbeen, wanneer je het product een tijdje niet meer neemt voelt men duidelijk het werkware effect van het product
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al een paar jaar osteoplus duo en mijn kniegewrichtsproblemen worden steeds beter. Deze verpakking voor 6 maanden is bijzonder interessant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product voor pijnlijke en stramme gewrichten. In combinatie met Krill olie verdwenen mijn klachten reeds na 1 week. So happy omdat ik de laatste 5 jaar erg veel last had van stramme en pijnlijke gewrichten. Die zijn allemaal verdwenen nu. So happy.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ostéoplus Duo lijkt in te werken op mijn gewrichtspijn en vooral op mijn knieën. De pijn lijkt af te nemen en komt minder vaak terug.

Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo kopen

Je kan Osteoplus Beste Keuze Kuur Duo van het merk Osteoplus, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten