€ 42,97
€ 38,67
Bespaar 10% (€ 4,30)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Osteoplus Max + Vitamine C 180 tabletten

Omschrijving van Osteoplus Max + Vitamine C

Voedingssupplement 
Alle producten uit het osteoplusgamma zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden en een voedingssupplement moet buiten het bereik van jonge kinderen bewaard worden. Bij zwangerschap en lactatie dient U steeds Uw arts in te lichten bij het gebruik van één van de osteoplusproducten. Eventuele ongewenste effecten moeten aan de arts of apotheker gemeld worden. Vraag raad aan Uw arts of apotheker en lees aandachtig de bijsluiter voor meer informatie over één of meerdere specifieke producten uit het osteoplusgamma. 

Soepel bewegen kan met osteoplus, dé specialist Voor de gewrichten! 
Bewegen doen we met onze spieren en onze gewrichten. Om soepel te kunnen blijven bewegen is het belangrijk onze gewrichten en hun hulpstructuren te voeden met essentiële nutriënten. Essentiële nutriënten halen we uit een gezonde voeding, maar in sommige gevallen is de aanvoer hiervan niet voldoende, daarom biedt osteoplusU een goede aanvulling op Uw dagelijkse behoeften. osteoplusheeft een gamma ontwikkeld dat instaat voor het behoud van soepele gewrichten. Niet alleen behoud van kraakbeen is hierbij belangrijk maar ook een goede kwaliteit van de gewrichtsvloeistof en gezonde hulpstructuren (pezen, ligamenten, slijmbeurzen,…) maken het mogelijk vlot te blijven bewegen. 

Kraakbeen: de botuiteinden van onze gewrichten zijn bekleed met een witte, glanzende en gladde laag: het kraakbeenweefsel. Kraakbeen heeft als doel de twee botuiteinden nagenoeg perfect op elkaar te laten passen en de schokken van onze bewegingen op te vangen. om gezond kraakbeen te behouden en te ondersteunen kan uin het osteoplus gamma, osteoplus mono, osteoplus duo en osteoplus max terugvinden. 

Synovium: de onderlinge beweging tussen de botten moet soepel kunnen verlopen. Daarom bevindt er zich tussen de 2 botten, in de gewrichtsholte een stroperige gewrichtsvloeistof: het synovium. gezond gewrichtsvloeistof kan behouden en ondersteund worden met osteoplus synovial. 

Hulpstructuren
: ook onze pezen, spieren en onze ligamenten zijn van belang bij een goede gewrichtsstructuur. Zij staan mede in voor onze bewegingen en voor het opvangen van de krachten die worden uitgeoefend op onze gewrichten. Voor gezonde pezen bestaat er in het osteoplus gamma: osteoplus tendoactive 

Aanbevelingen Glucosamine en chondroïtine zijn natuurlijke bestanddelen die over het algemeen goed worden verdragen. osteoplus biedt U de keuze tussen mono- en combinatiepreparaten. Een gebruik van minstens 3 maanden wordt aanbevolen. Tot op heden werd er nog geen enkel probleem vastgesteld bij een inname op lange termijn.

Indicatie

Osteoplus max® is het meest complete product uit het Osteoplus gamma. Osteoplus max is een voedingssupplement met Vitamine C dat bijdraagt tot normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen.

Gebruik van Osteoplus Max + Vitamine C

Een dagelijkse dosis osteoplus maxbevat 1500 mg glucosamine sulfaat, 1200 mg chondroïtine sulfaat en 300 mg MSM (methylsulfonylmethaan). De optimale inname die door tal van wetenschappelijke studies naar voor wordt geschoven is 3 maal per dag. Het is immers de ideale posologie om de toevoer van deze nutriënten op een constant niveau te brengen en te houden. Hierdoor wordt het gewenste niveau sneller opgebouwd; vooral belangrijk bij het opstarten en ideaal voor een optimale ondersteuning, ook op langere termijn. Eén inname ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds tijdens of juist na de maaltijd met een groot glas water (200 ml).

Ingrediënten Osteoplus Max + Vitamine C

Osteoplus max® bevat per dagdosis: 
1500 mg Glucosamine sulfaat 
1200 mg chondroïtine sulfaat 
300 mg msm 
80 mg vitamine C

Bijwerkingen van Osteoplus Max + Vitamine C

Er worden geen ongewenste effecten beschreven bij het gebruik van osteoplus mono – duo of max. Sommige bestanddelen van osteoplus mono – duo – of maxzijn van mariene oorsprong; in zeldzame gevallen kan er een allergische reactie optreden (vb.: bij schaaldierallergie). Personen met een gevoelige maag kunnen gebaat zijn met een inname tijdens of vlak na de maaltijd.
€ 42,97
€ 38,67

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus Max + Vitamine C

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Reeds 12 jaar gebruik ik Osteoplus - na een ingreep in mijn heup. Door een kleine ongevalletje was het kraakbeen afgescheurd. Sindsdien gebruik ik Osteoplus. Ik kan goed wandelen, fietsen, turnen, zonder probleem. Maar wel te vermijden zijn alle sporten waar men moet springen, dit zet teveel druk op het gewricht. Osteoplus is zeer goed te verdragen en ik heb geen bijwerkingen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Dit product bevordert de gewrichtsregeneratie; ik gebruik het al vele jaren, het veroorzaakt geen ongemak en lijkt na verloop van tijd effectief te zijn.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik neem deze tabletten al verschillende jaren - het helpt echt wel om het kraakbeen in mijn knieën te beschermen en te bewaren. Het werd mij aangeraden door mijn orthopedist

  Was deze beoordeling nuttig?

Osteoplus Max + Vitamine C kopen

Je kan Osteoplus Max + Vitamine C van het merk Osteoplus, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten