Omschrijving van Osteoplus Synovial + Vit C

Voedingssupplement 
Alle producten uit het osteoplusgamma zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden en een voedingssupplement moet buiten het bereik van jonge kinderen bewaard worden. Bij zwangerschap en lactatie dient U steeds Uw arts in te lichten bij het gebruik van één van de osteoplusproducten. Eventuele ongewenste effecten moeten aan de arts of apotheker gemeld worden. Vraag raad aan Uw arts of apotheker en lees aandachtig de bijsluiter voor meer informatie over één of meerdere specifieke producten uit het osteoplusgamma. 

Soepel bewegen kan met osteoplus, dé specialist Voor de gewrichten! 
Bewegen doen we met onze spieren en onze gewrichten. Om soepel te kunnen blijven bewegen is het belangrijk onze gewrichten en hun hulpstructuren te voeden met essentiële nutriënten. Essentiële nutriënten halen we uit een gezonde voeding, maar in sommige gevallen is de aanvoer hiervan niet voldoende, daarom biedt osteoplusU een goede aanvulling op Uw dagelijkse behoeften. osteoplusheeft een gamma ontwikkeld dat instaat voor het behoud van soepele gewrichten. Niet alleen behoud van kraakbeen is hierbij belangrijk maar ook een goede kwaliteit van de gewrichtsvloeistof en gezonde hulpstructuren (pezen, ligamenten, slijmbeurzen,…) maken het mogelijk vlot te blijven bewegen. 

Kraakbeen: de botuiteinden van onze gewrichten zijn bekleed met een witte, glanzende en gladde laag: het kraakbeenweefsel. Kraakbeen heeft als doel de twee botuiteinden nagenoeg perfect op elkaar te laten passen en de schokken van onze bewegingen op te vangen. om gezond kraakbeen te behouden en te ondersteunen kan uin het osteoplus gamma, osteoplus mono, osteoplus duo en osteoplus max terugvinden. 

Synovium: de onderlinge beweging tussen de botten moet soepel kunnen verlopen. Daarom bevindt er zich tussen de 2 botten, in de gewrichtsholte een stroperige gewrichtsvloeistof: het synovium. gezond gewrichtsvloeistof kan behouden en ondersteund worden met osteoplus synovial. 

Hulpstructuren: ook onze pezen, spieren en onze ligamenten zijn van belang bij een goede gewrichtsstructuur. Zij staan mede in voor onze bewegingen en voor het opvangen van de krachten die worden uitgeoefend op onze gewrichten. Voor gezonde pezen bestaat er in het osteoplus gamma: osteoplus tendoactive

Indicatie

Osteoplus synovial® met vitamine C voor normale collageenvorming en een normale werking van het kraakbeen.

Gebruik van Osteoplus Synovial + Vit C

Osteoplus synovial moet bij voorkeur gedurende 3 maanden genomen worden. Ideaal bij het opstarten is de eerste maand te starten met 2 capsules per dag om zo het gewenste niveau sneller te bereiken. Wanneer bewegen weer vlotter gaat kan je overschakelen naar 1 capsule per dag. 1 à 2 capsules in te nemen tijdens of juist na de maaltijd met een groot glas water (200 ml).

Ingrediënten Osteoplus Synovial + Vit C

Osteoplus synovial® bevat: 
Hyal-joint®, een hoogwaardige combinatie van: 
-Hyaluronzuur 
-Collageen type 1 
-Vitamine C

Bijwerkingen van Osteoplus Synovial + Vit C

Glucosamine en chondroïtine zijn natuurlijke bestanddelen die over het algemeen goed worden verdragen. osteoplus biedt U de keuze tussen mono- en combinatiepreparaten. Een gebruik van minstens 3 maanden wordt aanbevolen. Tot op heden werd er nog geen enkel probleem vastgesteld bij een inname op lange termijn.
€ 32,96
€ 22,74

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus Synovial + Vit C

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Osteoplus Synoviaal

  Ik heb dit product niet lang genoeg ingenomen om een relevante mening te kunnen geven, maar ik denk dat dit product, in combinatie met een evenwichtige voeding, alleen mijn pijn kan verlichten en de goede conditie van mijn gewrichten kan verlengen, maar je moet het zien na een langere periode van gebruik van dit product.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  voor de gewrichten

  Ik had de voorbije jaren geregeld last van de knieën. Sinds ik om de paar maanden een doos van dit neem, heb ik veel minder last van de knieën. Ik wissel dit product af met glucosamine/chondroïtine/MSM.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer goed

  Goed voor mijn gewrichten

  Was deze beoordeling nuttig?

Osteoplus Synovial + Vit C kopen

Je kan Osteoplus Synovial + Vit C van het merk Osteoplus , geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten