€ 17,50
€ 12,60
Bespaar 28% (€ 4,90)
Promotie
Bijsluiter van Osteoplus Tendoactive 30 capsules

Omschrijving van Osteoplus Tendoactive

Voedingssupplement 
Alle producten uit het osteoplusgamma zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden en een voedingssupplement moet buiten het bereik van jonge kinderen bewaard worden. Bij zwangerschap en lactatie dient U steeds Uw arts in te lichten bij het gebruik van één van de osteoplusproducten. Eventuele ongewenste effecten moeten aan de arts of apotheker gemeld worden. Vraag raad aan Uw arts of apotheker en lees aandachtig de bijsluiter voor meer informatie over één of meerdere specifieke producten uit het osteoplusgamma. 

Soepel bewegen kan met osteoplus, dé specialist Voor de gewrichten! 
Bewegen doen we met onze spieren en onze gewrichten. Om soepel te kunnen blijven bewegen is het belangrijk onze gewrichten en hun hulpstructuren te voeden met essentiële nutriënten. Essentiële nutriënten halen we uit een gezonde voeding, maar in sommige gevallen is de aanvoer hiervan niet voldoende, daarom biedt osteoplusU een goede aanvulling op Uw dagelijkse behoeften. osteoplusheeft een gamma ontwikkeld dat instaat voor het behoud van soepele gewrichten. Niet alleen behoud van kraakbeen is hierbij belangrijk maar ook een goede kwaliteit van de gewrichtsvloeistof en gezonde hulpstructuren (pezen, ligamenten, slijmbeurzen,…) maken het mogelijk vlot te blijven bewegen. 

Kraakbeen: de botuiteinden van onze gewrichten zijn bekleed met een witte, glanzende en gladde laag: het kraakbeenweefsel. Kraakbeen heeft als doel de twee botuiteinden nagenoeg perfect op elkaar te laten passen en de schokken van onze bewegingen op te vangen. om gezond kraakbeen te behouden en te ondersteunen kan uin het osteoplus gamma, osteoplus mono, osteoplus duo en osteoplus max terugvinden. 

Synovium: de onderlinge beweging tussen de botten moet soepel kunnen verlopen. Daarom bevindt er zich tussen de 2 botten, in de gewrichtsholte een stroperige gewrichtsvloeistof: het synovium. gezond gewrichtsvloeistof kan behouden en ondersteund worden met osteoplus synovial. 

Hulpstructuren
: ook onze pezen, spieren en onze ligamenten zijn van belang bij een goede gewrichtsstructuur. Zij staan mede in voor onze bewegingen en voor het opvangen van de krachten die worden uitgeoefend op onze gewrichten. Voor gezonde pezen bestaat er in het osteoplus gamma: osteoplus tendoactive 

Aanbevelingen Glucosamine en chondroïtine zijn natuurlijke bestanddelen die over het algemeen goed worden verdragen. osteoplus biedt U de keuze tussen mono- en combinatiepreparaten. Een gebruik van minstens 3 maanden wordt aanbevolen. Tot op heden werd er nog geen enkel probleem vastgesteld bij een inname op lange termijn.

Indicatie

Osteoplus tendoactive® is een hoogwaardig voedingssupplement op basis van:
Collageen type I
Mucopolysacchariden
Vitamine C

Gebruik van Osteoplus Tendoactive

Studies tonen aan dat de combinatie van Mucoplysacchariden, Collageen type I en vitamine C bijdragen tot de ondersteuning van de peesstructuur. Rusten is belangrijk voor de pezen. Samen met Osteoplus tendoactive® kan dit bijdragen tot ondersteuning van de peesstructuur en het behoud van soepele pezen. Het beste is te starten met 2 softgels per dag gedurende 4 weken en nadien, wanneer bewegen weer wat vlotter gaat, over te schakelen naar 1 softgel per dag. 

1 à 2 softgels in te nemen tijdens of vlak na de maaltijd met een groot glas water (200ml).

Ingrediënten Osteoplus Tendoactive

Unieke combinatie van collageen type I 40 mg, vitamine C 30 mg en mucopolysachariden.

Bijwerkingen van Osteoplus Tendoactive

Er worden geen ongewenste effecten beschreven bij het gebruik van Osteoplus tendoactive*. Personen met een gevoelige maag kunnen gebaat zijn met een inname tijdens of vlak na de maaltijd.
€ 17,50
€ 12,60

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus Tendoactive

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tevreden resultaat

  Zeer tevreden van

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Peesontsteking

  Ben dit nu een tweetal weken aan het innemen op aanraden van mijn buurvrouw. Bij haar heeft dit product echt geholpen.Tot hier toe heeft het mij nog niet echt geholpen, maar ga ze toch verder innemen. Zijn wel vrij dik om in te slikken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  tendinitis

  de terugkerende peesontsteking in het rechterbeen en de linkerschouder verdween zonder verdere behandeling

  Was deze beoordeling nuttig?

Osteoplus Tendoactive kopen

Je kan Osteoplus Tendoactive van het merk Osteoplus , geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten