€ 21,55
€ 18,02
Bespaar 16% (€ 3,53)
Promotie -16.38% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Otovent Set Opzetstuk + 5 Ballonnen

Otovent is een hulpmiddel om oor- en gehoorproblemen te verminderen of op te lossen.
€ 21,55
€ 18,02

Laatste reviews en ervaringen met Otovent set opzetstuk + 5 ballonnen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na wekenlang problemen met de oren werd ons dit voorgeschreven door NKO arts, zowel voor mama als dochter gebruiken dit hier, mijn dochter van 4 was er direct mee weg maar bij mijzelf heeft het vijf dagen geduurd eer ik het kon, ik kon eerst niet geloven dat dit zou helpen, het is geen wondermiddel maar het helpt zeker en vast als je het regelmatig doet!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Onmogelijk de ballon op te blazen!!!! Heb er niks aan! Op de video zie je zelfs een klein kind het opblazen met de neus! Dat zijn dan niet dezelfde ballonnen als die ik gekregen heb!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Verkoudheid leidde weer tot een lijmoor. Ondanks neusdruppels, neusspoelen geen verbetering. Na enkele dagen gebruik van Otovent zette vermindering van lijmoor klachten in, na anderhalve week vrijwel verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt zeer goed, onze zoon heeft hier echt hulp van. Hij voelt hoe de druk ervoor zorgt dat zijn oren vrijer voelen en hij beter kan horen. Zeker aangeraden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, aanbevolen door mijn ENT, met een snelheid van 2X 5 ballonblazen met de neus per dag, mijn kinderen vermeden het dragen van drains (yoyo)! Ze kregen al hun audities terug! Op deze site poort inbegrepen de prijs is lager dan in de apotheek, en nog steeds mijn apotheker wist niet het product op alle, aarzel dan niet om te proberen als uw kind kan de operatie te vermijden, veel ENTs niet pijn doen omdat hij twijfelt aan de effectiviteit, maar het werkt echt!

Otovent Set Opzetstuk + 5 Ballonnen kopen

Je kan Otovent Set Opzetstuk + 5 Ballonnen van het merk Atos Medical, geproduceerd door ATOS MEDICAL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Oren