Performance Turbo Mass Gainer Banaan 5 kg

Performance Sports Nutrition  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 69,90
€ 62,91
(€ 12,58 / kg)
Bespaar 10% (€ 6,99)
Product niet verkrijgbaar
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Performance Turbo Mass Gainer Banaan 5 kg

Omschrijving van Performance Turbo Mass Gainer Banaan

Heb je de wens om in gewicht, spiermassa en volume toe te nemen, dan is Turbo Mass Gainer het ideale supplement. Koolhydraten leveren energie 
In het lichaam worden koolhydraten als glycogeen opgeslagen in de lever en in de spieren, waar het wordt gebruikt als gemakkelijk aanspreekbare energievoorraad. Wetenschappelijke studies tonen aan dat een voeding met veel koolhydraten de opslag van glycogeen in lever en spieren kan verhogen. Hierdoor kan de prestatie en de duur van de inspanning verbeteren. Turbo Mass Gainer bevat 3 verschillende vormen van koolhydraten die samen zorgen voor een constante energielevering op korte, iddellange en lange termijn. Dextrose en Fructose zijn enkelvoudige koolhydraten die snel opgenomen worden door het lichaam (fructose iets langzamer dan dextrose) en op korte termijn energie leveren. Maltodextrine behoort tot de groep van de complexe koolhydraten, maar wordt in het verteringskanaal sneller afgebroken dan de complexe koolhydraten uit onze voeding (zetmeel zoals rijst, pasta en aardappelen) en is daarom voor sporters een ideale energiebron op lange en middellange termijn. 

Eiwitten resulteren in spiermassaopbouw 
Turbo Mass Gainer bevat 5 soorten eiwitten zodat het lichaam alle noodzakelijke aminozuren voor een optimaal herstel van de spieren krijgt. Wei-eiwitten zijn werkzaam op korte termijn. Bij inname voorzien ze het lichaam onmiddellijk van aminozuren voor spiergroei. 
Wei-witten zijn ideaal bij het ontbijt en onmiddellijk na de training omdat ze bestaan uit korte eiwitketens en zeer snel worden opgenomen door het lichaam, soms al binnen de 10 minuten. 
Calcium caseïnaat en ei-albumine daarentegen worden langzamer verteerd zodat er een constante aminozuurafgifte in de bloedstroom aanwezig is. Het aminozuren spectrum van ei-albumine lijkt erg op dat van onze spieren. Het is aan te raden om deze eiwitten ook ‘s avonds te nuttigen zodat ze tijdens de nacht nog lang kunnen doorwerken om de spieren te herstellen. Isolaat wordt aanzien als de puurste vorm onder de eiwitten, met de hoogste biologische waarde. Deze proteïne wordt sneller opgenomen dan andere eiwitten, wat zorgt voor een maximale eiwitsynthese (anabolisme). 
Isolaat bevat haast geen vet of lactose en is de beste eiwitbron ter ondersteuning van de opbouw van vetvrije spiermassa. Turbo Mass gainer bevat eveneens wei-eiwit hydrolisaat. Doordat het melksuiker sterk gereduceerd is, is dit het beste product voor mensen met een melkeiwit allergie. 
Hydrolisaten bevatten een zeer hoogwaardig aminozuurprofiel wat zorgt voor een snelle afgifte van aminozuren in het bloed waardoor ze zorgen voor een optimaal herstel na de training. Hydrolisaten bevatten weinig vetten en een uitermate laag lactose gehalte.

Verrijkt met L-Glutamine peptide 
Het is een semi-essentieel aminozuur dat een sleutelrol speelt in het anabolisme van eiwitten in het menselijk lichaam. L-Glutamine is hét aminozuur voor spiergroei, spierherstel en celopbouw. De peptide vorm zorgt ervoor dat de glutamine’s nog beter geassimileerd worden door het lichaam. 

Kre-Alkalyn®:
 Kre-Alkalyn® is gebufferd met een alkaline die een pH-waarde heeft van meer dan 12.0 waardoor het perfect stabiel blijft in water of fruitsap . Hierdoor verzekeren we dat dit supplement integraal het maagsysteem passeert en de bloedbaan ingaat om nadien naar de spieren te worden getransporteerd. Resultaat: Een verhoogde opname en hogere beschikbaarheid in het lichaam. Kre-Alkalyn® zal je alle voordelen van creatine bieden zonder de neveneffecten! Geen opgeblazen gevoel meer, geen vochtretentie en krampen worden geëlimineerd. Het laat je toe om intenser te sporten en nadien je spieren te beschermen tegen overvloedige melkzuurophoping gedurende de training of de wedstrijd. Turbo Mass Gainer is dé Performance gainer bij uitstek! De specifieke samenstelling van de koolhydraten zorgt voor een aangepaste insulinereactie en levert voldoende energie om de volledige training optimaal af te werken. De gecombineerde eiwitten leveren efficiënte bouwstenen, terwijl Kre-Alkalyn® en glutamine peptide zorgen dat deze bouwstenen maximaal benut kunnen worden.

Indicatie

Het uitgelezen supplement om  snelle spiermassatoename te induceren!
- Het perfecte product om toe te nemen in gewichten pieromvang
- Bevat 3 koolhydraatbronnen voorhet leveren van energie
- Unieke combinatie van 5 superieure eiwitten vooreen goede recuperatie en spieropbouw
- Verrijkt met glutamine peptide
- Mengt voortreffelijk

Gebruik van Performance Turbo Mass Gainer Banaan

Meng 3 maal per dag, 75g poeder (1 1/2 maatschep) met50 cl koude melk

Ingrediënten Performance Turbo Mass Gainer Banaan

DEXTROSE, MALTODEXTRINE, EIWITMENGELING (WEI-EIWIT CONCENTRAAT, CALCIUM CASEÏNAAT, WEIEIWIT ISOLAAT, WEI-EIWIT HYDROLISAAT EN EI-ALBUMINE), PH CORRECTE CREATINE, AROMA, VERDIKKINGSMIDDEL: GUARGOM, GLUTAMINE PEPTIDE, FRUCTOSE, ZOETSTOF: ASPARTAAM. 

Download de bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.
€ 69,90
€ 62,91
(€ 12,58 / kg)
Product niet verkrijgbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook

Performance Turbo Mass Gainer Banaan kopen

Je kan Performance Turbo Mass Gainer Banaan van het merk Performance Sports Nutrition , geproduceerd door Performance , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Performance Sports Nutrition of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
Welzijn & Gezondheid > Sport
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten
Welzijn & Gezondheid > Sport > Spieropbouw > Weightgainers