€ 22,95
€ 17,90
Bespaar 22% (€ 5,05)
Promotie 22% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Wat is Bio-Balance Rode Rijst?
Bio-Balance Rode Rijst is een 100% natuurlijk oplossing dat op een doeltreffende manier bijdraagt tot normale cholesterolwaarden. Fermentatie van witte rijst met Monascus purpureus gist geeft aanleiding tot het ontstaan van natuurlijke substanties. één van deze ,monacoline K*, draagt bij tot het behoud van normale cholesterolwaarden. In samenwerking met gezonde voeding en een gezonde levensstijl is Bio-Balance Rode Rijst een goede manier om het lichaam te helpen bij het behoud van cholesterolwaarden binnen de streefwaarden voor een goede gezondheid. (* min. 10 mg monacoline K per dag)

Waarom u Bio-Balance Rode Rijst zou gebruiken
Uw cholesterol in een veilig bereik behouden is een goed idee. Het eten van een gezonde en gevarieerde voeding en het aangaan van regelmatige fysieke activiteit zijn nuttige manieren om ervoor te zorgen dat uw cholesterol gehandhaafd wordt. Echter, Bio-Balance Rode Rijst is een natuurlijk hulpmiddel, dat een hoge concentratie bevat aan de actieve substantie monacoline K (10,5 mg), dat bijdraagt tot het behoud van gezonde cholesterolwaarden. Bio-Balance Rode Rijst is niet bedoeld ter vervanging van een gezonde voeding en levensstijl. Het is uitsluitend bedoeld als middel ter ondersteuning van uw inspanningen om uw cholesterolgehalte binnen normale grenzen te behouden.

Wat is cholesterol?
Hoewel cholesterol een natuurlijk bestanddeel vormt van onder andere celmembranen en noodzakelijk is voor een goede werking van het lichaam, wordt er algemeen vastgesteld dat de cholesterolwaarden binnen welbepaalde grenzen moeten liggen. Genetische factoren en levensstijl (diëten te rijk aan verzadigde vetten, tekort aan lichaamsbeweging, overgewicht, enz.) kunnen leiden tot verhoogde cholesterolwaarden in het bloed.

Wat zijn LDL en HDL?
Mensen refereren vaak naar "slechte cholesterol" en "goede cholesterol". Dit is niet een geheel juiste beschrijving van cholesterol, want er is eigenlijk maar één soort cholesterol. Wat het verschil maakt tussen wat gekend is als "goede" of "slechte" cholesterol is wanneer het in verschillende transportmoleculen, beter gekend als de lipoproteïnen, wordt geplaatst. Lage densiteit lipoproteïnen (LDL) worden geassocieerd met sommige ongewenste effecten en wordt daardoor benoemd als "slechte cholesterol". Anderzijds kennen de hoge densiteit lipoproteïnen (HDL) sommige voordelige effecten en is daardoor beter gekend als "goede cholesterol".

Bio-Balance Rode Rijst is een voedingssupplement van Pharma Nord.

Indicatie

Rode rijst supplementen die bijdragen tot een normale cholesterolwaarde.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Voor een normaal cholesterolgehalte.
Bio-Balance op basis van rood vergiste rijst bevat een hoog gehalte aan het gestandaardiseerde monacoline K van 10,5mg per tablet

1 tablet per dag bij voorkeur bij de maaltijd, 's avonds

Bij twijfel of vragen, vraag raad aan uw arts of apotheker.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Rood gegist rijstpoeder, microcristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, hypromellose, talk, polyethyleenglycol, titaniumdioxide, ijzeroxide, siliciumdioxide, magnesiumzout van vetzuren.

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen, adolescenten, zwangere en lacterende vrouwen, 70-plussers, bij lever-, nier- of spierproblemen, bij gebruik van geneesmiddelen die interactie kunnen geven (bijv. cholesterolverlagers) en bij zij die statines niet goed verdragen. Vraag raad aan uw apotheker of arts. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

€ 22,95
€ 17,90

Laatste reviews en ervaringen met Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed

  Goeie resultaten met dit product

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Resultaat

  Zeer goede werking en daarvan heb je geen klachten ivm met anderen organen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Top product

  Dit product op natuur basis zorgt ervoor dat je cholesterol aanzienlijk daalt zonder medicatie

  Was deze beoordeling nuttig?

Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst van het merk Pharma Nord , geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 15 Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol