€ 28,90
€ 21,96
Bespaar 24% (€ 6,94)
Promotie 24% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Biloba

Wat is Bio-Biloba?
Bio-Biloba is een natuurlijk plantenextract. De gecoate tabletten bevatten elk 60 mg gezuiverd en gedroogd extract uit bladeren van de ginkgo-boom. De tabletten hebben een gestandaardiseerd gehalte aan flavonglycosiden (24 mg) en terpeenlactonen (6 mg). Bio-Biloba draagt bij aan het behoud van een goed geheugen en een goede concentratie en aan een normale bloedcirculatie, waardoor het supplement ook gunstig is voor mensen die last hebben van koude handen en voeten.

Wat is Ginkgo biloba?
De ginkgo-boom komt van origine uit Zuidoost-Azië. Het extract van de bladeren wordt al eeuwenlang voor therapeutische doeleinden gebruikt. De boom is niet verwant aan enige andere boomsoort en is als soort al 240 miljoen jaar oud – geen wonder dat hij soms ‘een levend fossiel’ wordt genoemd. Ginkgo-bomen zijn extreem taai en sterk worden makkelijk 30 tot 40 meter hoog.

In de zeventiende eeuw werd de ginkgo-boom ook in Europa geïntroduceerd. De karakteristieke waaiervormige, tweelobbige bladeren bevatten verschillende actieve ingrediënten, waarvan vooral de flavonglycosiden en terpeenlactonen worden aangewezen als de werkzame stoffen.

Kenmerken van Bio-Biloba
Bio-Biloba is in staat de symptomen van milde tot matig verminderde bloedtoevoer naar de hersenen en de bloedvaten in de verst van het hart gelegen ledematen tegen te gaan. Dankzij de ondersteuning van de bloedcirculatie krijgen cellen meer zuurstof en voedingsstoffen, waardoor de normale functies van lichaam en hersenen beter behouden blijven. Veel mensen hebben gemerkt dat Bio-Biloba symptomen als koude handen en voeten kan tegengaan.

Dankzij de hoge concentratie van ginkgo-biloba-extract per tablet wordt het effect bij inname van slechts 1-2 tabletten per dag binnen ongeveer 4 weken merkbaar.

Wanneer er sprake is van verminderde bloedtoevoer naar de cellen en weefsels kunnen symptomen als koude handen en voeten optreden. Bio-Biloba is een natuurlijk en plantaardig product dat in staat is deze symptomen tegen te gaan. Gebruik echter geen ginkgo-producten als u binnenkort een operatie moet ondergaan (vanwege het risico op bloedingen).

Net als alle andere natuurlijke, plantaardige producten kan ginkgo ongewilde effecten veroorzaken bij sommige mensen, hoewel lang niet iedereen die ervaart.

Raadpleeg bij gezondheidsproblemen die behandeling vereisen altijd een arts.

Bio-Biloba is een voedingssupplement van Pharma Nord.

Indicatie

-Goed voor het geheugen en concentratievermogen
-Bij koude handen en voeten
-Gestandaardiseerd natuurproduct
-Elke tablet bevat 24 mg flavonglycosiden en 6 mg terpeenlactonen
-Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Gebruik van Pharma Nord Bio-Biloba

1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Biloba

60mg Ginkgo Biloba extract EGb
gestandariseerd:
24% flavonolglycosiden (14,4mg)
6% terpeenlactonen (3,6 mg)

Vulstof: microkristallijne cellulose; Ginkgo Biloba extract; glansmiddel: hypromellose en talk; verstevigingsmiddel: talk en siliciumdioxide; kleurstof: titaandioxide en riboflavine; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren.

Waarschuwing

-Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren.
-Buiten bereik van jonge kinderen houden.
-Zwangerschap en borstvoeding: alleen Bio-Biloba gebruiken na uw arts te hebben geraadpleegd.
€ 28,90
€ 21,96

Laatste reviews en ervaringen met Pharma Nord Bio-Biloba

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Werkt voor mij

  Ik neem dit al jaren dagelijks en voel me daar goed bij

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  geheugen

  Ik neem dit product al meer dan een maand, nog geen merkelijke verbetering ondervonden maar ik weet dat de producten van Bio Biloba van een goede kwaliteit zijn. Volgens mij: baat het niet dan schaadt het niet.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Goed natuurproduct

  Door jarenlang noodzakelijk gebruik van morfine is mijn concentratievermogen en mijn korte termijn geheugen serieus achteruit gegaan. Mijn dokter raadde mij Ginkgo Biloba aan, een dubbele dosis die echt op de hersenen werkt. Ik kreeg van de apotheker een duur produkt. Hier op Farmaline ben ik meteen op zoek gegaan naar een soortgelijk product. Ik had al erg goede ervaringen met de producten van Pharma Nord en dus kwam ik bij deze terecht. De prijs/kwaliteit is onklopbaar! Ik weet dat ik een hele tijd moet wachten eer ik echt effect zal merken op mijn geheugen, maar ik heb het volste vertrouwen in dit product. Aanrader dus!

  Was deze beoordeling nuttig?

Pharma Nord Bio-Biloba kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Biloba van het merk Pharma Nord , geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
50+ > Geheugen
50+ > Hart & Bloedvaten