Pharma Nord Bio-Carnitine 150 capsules

Pharma Nord  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 41,95
€ 28,11
Bespaar 33% (€ 13,84)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Carnitine

Pharma Nord Bio-Carnitine is puur en identiek aan natuurlijk L-Carnitine.
Geproduceerd onder farmaceutische controle. 

De plantaardige capsules bevatten 250 mg pure L-carnitine. De production van Bio-Carnitine staat onder strikte farmaceutische controle en is in overeenstemming met het GMP-protocol (Good Manufacturing Practices).
Pharma Nord kan daarom een kwaliteitsproduct garanderen. Consumenten kunnen er zeker van zijn dat de inhoud van het product precies overeenkomt met wat de verpakking aangeeft. Bio-Carnitine wordt geproduceerd volgens een unieke productietechniek op basis van het fermentatieprincipe. Deze methode, gecertificeerd door Carnipure ™, maakt het mogelijk om L-carnitine te produceren precies zoals de natuur dat doet. Het resultaat is een zuivere L-carnitine, identiek aan de L-carnitine zoals deze in de natuur voorkomt. 

Carnitine is een niet-essentieel, in water oplosbaar aminozuur. In deze context betekent "niet-essentieel" dat het lichaam normaal in staat is om carnitine in de lever te synthetiseren met behulp van het aminozuur lysine. Een ander aminozuur, methionine, en vitamine C zijn ook bij dit proces betrokken. IJzer, vitamine B6 en niacine spelen ook een rol bij verschillende enzymatische processen. L-carnitine is de eneige die van belang is voor de mens. 

Ons carnitineniveau neemt af met de leeftijd
De beste bronnen van carnitine zijn zuivelproducten en rood vlees, vooral lam, wild en rundvlees. Plantaardige eiwitten bevatten slechts een beperkte hoeveelheid carnitine. Om deze reden is dit aminozuur minder aanwezig bij vegetariërs en veganisten. 

Indicatie

Pharma Nord Bio-Carnitine is de beste bron aan L-carnitine.

Makkelijk te slikken Vcaps, geschikt voor vegetariërs.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Carnitine

1 tot 6 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel innemen.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Carnitine

Samenstelling per dagdosering (1 capsule):

L-Carnitine250 mg
Ingrediënten
L-Carnitine-L-Tartraat, vulstof: microkristallijne cellulose, capsulewand: hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, verstevigingsmiddel: siliciumdioxide, kleur: titaandioxide.

Waarschuwing

  • Donker, droog en op kamertemperatuur (15°-25°C) bewaren.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
  • Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 41,95
€ 28,11