Pharma Nord BioActive Magnesium +30 Tabletten GRATIS 120+30 tabletten

€ 17,95
€ 16,16
Bespaar 10% (€ 1,79)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord BioActive Magnesium +30 Tabletten GRATIS

BioActive Magnesium
BioActive Magnesium is een complex van drie verschillende magnesiumzouten. Elke tablet bevat 200 mg zuivere magnesium. De mengeling van organische en anorganische magnesium zorg ervoor dat de tablet binnen enkele minuten volkomen oplost – zelfs bij mensen met een laag maagzuurniveau. In de maag wordt de magnesium omgezet in een opneembare, geïoniseerde vorm. BioActive Magnesium hoeft niet noodzakelijk tijdens de maaltijd worden ingenomen.

Wat is magnesium?
Magnesium is een essentieel mineraal en een belangrijk alkalinevormend element. Het is bovendien het vierde meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam, wat iets over het belang ervan zegt. De stof is in alle lichaamsweefsels aanwezig, en 98% van het mineraal bevindt zich daadwerkelijk in de cellen. Een volwassene bevat zo’n 24 g magnesium, waarvan zich ongeveer 25% in het spierweefsel bevindt en ongeveer 60% in onze botten, samen met andere mineralen zoals calcium en fosfor.

Magnesium speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het ondersteunt meer dan 300 verschillende enzymatische processen. De volgende opsomming geeft een indruk van het belang van het mineraal.
Magnesium draagt bij aan:
-Goed voor de werking van de zenuwen en geestelijke veerkracht
-Een normaal psychisch functioneren en een goede geestelijke balans
-Goed voor concentratievermogen, geheugen, leervermogen en -prestaties
-Een normale spierfunctie
-Een normale energiestofwisseling
-Het behoud van sterke botten en tanden
-Een normale elektrolytisch evenwicht
-Vermindering van vermoeidheid
-Een normale eiwitsynthese
- Het proces van celdeling

Toegenomen aandacht voor magnesium

De wetenschap heeft steeds meer interesse gekregen voor magnesium vanwege de invloed van het mineraal op zoveel verschillende lichaamsfuncties.
Een gevolg van deze extra aandacht is onder meer de constatering dat vooral koffiedrinkers en topsporters behoefte hebben aan extra magnesium, omdat een hoge koffieconsumptie en hevige transpiratie de magnesiumvoorraad van het lichaam uitputten. Magnesium is een zeer populair mineraal vanwege de werking op zowel lichaam als geest.

Goede bronnen van magnesium
Magnesium komt in verschillende voedingsmiddelen voor.
Een paar goede bronnen zijn:
-Bladgroenten
-Amandelen
-Noten
-Zaden
-Fruit
-Kool

Magnesiumgebrek
Als het voedsel heel weinig eiwit bevat (minder dan 30 g per dag), vermindert de opname van magnesium in het lichaam. Wanneer het lichaam te weinig magnesium bevat, zal het proberen een normale magnesiumconcentratie in het bloed te realiseren door deze stof vrij te maken uit het botweefsel (zoals dat ook gebeurt met calcium, in het geval van calciumgebrek). Vanwege dit ingewikkelde mechanisme is het meten van magnesiumconcentraties in het bloed geen afdoende methode om te bepalen of iemand meer magnesium zou moeten binnenkrijgen.

In de meest recente Voedselconsumptiepeiling (VCP 2007-2010) werd vastgesteld dat een deel van de Nederlandse bevolking de aanbevolen dagelijkse behoefte van magnesium niet via hun voeding binnenkreeg. Dit kwam vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.

Overdosering
De nieren scheiden magnesium via de urine uit als het lichaam er meer van bevat dan het nodig heeft. Daardoor wordt het risico van overdosering beperkt. Als het lichaam voldoende magnesium bevat, zal verdere inname van het mineraal leiden tot uitscheiding via de ontlasting, hetgeen eveneens tegen overdosering beschermt. De inname van extreem hoge doseringen (10 maal de normale dosering of meer) kan diarree, misselijkheid en andere ongemakken veroorzaken.

Mensen met een verminderde nierfunctie mogen uitsluitend in overleg met een arts magnesiumsupplementen gebruiken.

Magnesiumtest
Magnesiumtabletten kunnen getest worden op hun oplosbaarheid. Op de afbeelding zijn twee verschillende magnesiumtabletten in twee glazen water gedeponeerd. In het linker glas is de tablet BioActive Magnesium van Pharma Nord na een paar minuten compleet opgelost en gereed om te worden opgenomen. De magnesiumtablet van een andere fabrikant, in het rechter glas, vertoonde zelfs na 24 uur in het water geen aanstalten om op te lossen.

Indicatie

-BioActive Magnesium bevat een complex met drie verschillende magnesiumzouten in een snel oplosbare en makkelijk opneembare vorm Draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden
-Draagt bij aan de normale werking van de zenuwen en spieren
-Draagt bij aan vermindering van vermoeidheid
-Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Gebruik van Pharma Nord BioActive Magnesium +30 Tabletten GRATIS

-1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel innemen.
-Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.
-Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Ingrediënten Pharma Nord BioActive Magnesium +30 Tabletten GRATIS

Magnesiumcarbonaat, magnesiumhydroxide, magnesiumacetaat, microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, hyprolose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

1 tablet bevat: % ADH
Magnesium 200 mg 53%
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Waarschuwing

-Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren.
-Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Pharma Nord BioActive Magnesium +30 Tabletten GRATIS 120+30 tabletten
€ 17,95
€ 16,16

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bioactive magnesium +30 tabletten gratis

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze bioactive magnesium heb ik gekocht voor mijn moeder , die nood had aan een niet te hoge inname van magnesium, vooral goed tegen krampen in de benen na inspanning, goede prijs kwaliteit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik dit merk goed ken, had ik deze magnesium ook willen uitproberen. Helaas ben ik pas begonnen met de kuur en kan ik nog niet echt een uitgesproken mening hebben. Maar kijk al zeer positief uit naar het resultaat mits de andere producten zeer zeker hun werking bewezen hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We gebruiken deze tabletten nog niet zo lang, hadden vroeger Magnecaps. We zijn zeer tevreden over Pharma Nord en dit product in het bijzonder. We nemen het o.a. tegen krampen (ben er zelf gevoelig aan in de spieren).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium is een noodzakelijk element voor de spieren, de voeding voldoet er jammer genoeg niet altijd aan en soms breek je het eerder af dan dat het kan gebruikt worden dan is Pharma Nord BioActive een ideale oplossing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Regelmatig doe ik een kuur met magnesium. Vroeger haalde ik dat bij de apotheek om de hoek. Maar ondanks de 10% klantenkorting koop ik liever bij Farmalîne omdat zij mij de beste prijs garanderen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  magnesium is voor iedereen te gebruiken die problemen heeft van spierpijnen in de benen, oorzaak is dat een te weinig aan magnesium het lichaam te weinig bevoorrading aan de cellen heeft algemeen om te kunnen functioneren, magnesium neemt deel aan meer dan 300 lichaam reacties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium hebben we nodig voor botopbouw, de opbouw van lichaamseiwit en de overdracht van prikkels in de zenuwbanen en spieren. Magnesium is belangrijk voor het functioneren van spieren, ook de hartspier. Een tekort aan magnesium veroorzaakt vermoeidheid, spierkrampen, hartritmestoornissen...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Pharma Nord Bio Active Magnesium is van een gekend merk, dewelke ik moet nemen van de huisarts om nachtelijke krampen en vermoeidheid tegen te gaan. Voor krampen zou er niets beter bestaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende hulp voor mijn gespannen spieren , helpt me te ontspannen en zorgt voor een pak minder stress , wat een tablet per dag kan doen, een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangeraden door mijn arts. De derde leeftijd krijgt weleens last van spier- en botpijnen / problemen. Deze tabletten verlichten dit en dragen bij tot een herstel. Ook heb je bij dit merk minder last van maagoprispingen zoals dat het geval is bij andere merken. Tevens helpt het ook tegen spierkrampen bij dagelijkse inname. Prijs is redelijk maar spijtig genoeg voor ouderen met een pensioentje nog steeds aan de dure kant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man gebruikt het voor spierkrampen die merkbaar verminderd zijn (wel even de tijd geven) en ik om te ontspannen voor het slapen gaan. Pharma Nord Bio- Magnesium is een goed samengesteld product en volgens mijn oude maar lieve apotheker een betrouwbaar labo. Succes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn moeder is 74 jaar en neemt dit product samen met Atromal. Deze combinatie is goed voor haar lenigheid. Haar spieren en ledematen doen duidelijk minder pijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  BioActive Magnesium: voel je je moe en futloos wegens een tekort aan magnesium (bloedonderzoek) : hier is de oplossing. Al na een week een duidelijk voelbaar resultaat, dan wel nog blijven innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tabletten zijn iets groter dan verwacht, maar gaan toch goed binnen. Magnesium speelt in vele processen een rol. Ik heb vooral bij de ontstressende werking ervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik tegen krampen, vermoeidheid en voor een beter hartritme. Ik had eerst andere tabletten gekocht van 450 mg, maar daar begonnen mijn darmen lastig van te doen. Met deze lagere dosis voel ik me beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een zeer voordelig artikel 120 + 30 tabletten voor een zeer voordelige prijs, ik had erge krampen in mijn benen, maar door het nemen van 1 tablet per dag zijn die er niet meer
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  die capsules zij slecht ik heb ze gebruikt maar steeds kreeg ik last van mijn spieren . pharma nord magnesium bio active is ook slecht het heeft een nare smaak . promagnor zakjes met citroen smaak is wel goed daar geef ik een 5 punt voor het is uitstekend .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb het een poosje niet gebruikt. Maar nu weer wel. Ik merk duidelijk het verschil. Voel me er weer goed bij. Blijf het voortaan gewoon door gebruiken. Een aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Pharma Nord BioActive Magnesium 120+30 tabletten - super promo, altijd handig ;-) werkt ècht - meer energie, opmerkelijk minder vermoeidheid - veel meer concentratie en minder spierpijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over dit voedingssupplement, het is zuivere magnesium zonder toevoeging van allerlei andere vitaminen die je op dat moment niet nodig hebt. Bovendien geen nevenwerkingen.

Pharma Nord BioActive Magnesium +30 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Pharma Nord BioActive Magnesium +30 Tabletten GRATIS van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Soepele Gewrichten > Stramme Spieren