Pharma Nord BioActive Q10 100mg 150 capsules

€ 99,95
€ 89,96
Bespaar 10% (€ 9,99)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Pharma Nord BioActive Q10 100mg

Aangewezen bij: gebruik van statines - vermoeidheid - herstelperiode
Coënzym Q10 (CoQ10) is dé sleutel in het biochemisch proces van de mitochondr­iën die 95% van de cellulaire energie produceert. Zonder CoQ10 zouden wij over niet voldoende energie beschikken om te overleven.

Q10 is een vitamine-achtige structuur die deels wordt aangebracht door de voeding en deels wordt aangemaakt in het lichaam. De beschikbaarheid hangt dan ook af van de juiste voedingskeuze en de mogelijkheid van het lichaam om zelf Q10 aan te maken. De lichaamseigen aanmaak van Q10 wordt bepaald door verschillende factoren zoals leeftijd, gezondheidstoestand en medicatie.

Het kan daarom nuttig zijn Bio-Q10 als voedingsaanvulling te gebruiken om te voorzien in de levensnoodzakelijke energie die elke cel van ons lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Indicatie

Ondersteuning van energieproductie en celbescherming.

Gebruik van Pharma Nord BioActive Q10 100mg

1 tot 2 capsules per dag, of volgens de individuele behoefte.
Deze voedingsaanvulling kan gecombineerd worden met Bio-Antioxidant of Seleni­um+Zinc.
Bevat geen suiker, gist of gluten.

Ingrediënten Pharma Nord BioActive Q10 100mg

Kokos-olie ; gelatine ; Coënzym Q10-H2 (ubiquinol) ; bevochtigingsmiddel : glycerol ; kleurstof : caramel (E150c) ; ascorbinezuur (vitamine C) ; antioxidant : ascorbinezuurbereiding en tocoferolrijk extract ; verstevigingsmiddel : siliciumdioxide.

Waarschuwing

 • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
 • Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
 • Donker, droog en op kamertemperatuur (15°C-25°C) bewaren, niet in direct zonlicht.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Pharma Nord BioActive Q10 100mg 150 capsules
€ 99,95
€ 89,96

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bioactive q10 100mg

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden ter vermindering van hoofdpijn (migraine) (hoge dosis 300 mg per dag). Hiervoor heeft het echter niet geholpen. Sinds ik dit neem voel ik mij echter wel energieker, minder snel moe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aanrader voor mensen die medicatie nemen voor cholesterol waarin statines zitten. Helpt ook een beetje tegen vermoeidheid, vooral bij personen op al wat oudere leeftijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij nemen al vele jaren dit produkt tijdens de wintermaanden en zijn nooit meer ernstig ziek geweest. Wij nemen het bij voorkeur van PharmaNord, beste dosering en kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik volg een dieet en las eens dat vitamine q10 samen met carnitine een gewichtsdafnemende werking heeft, verder voel ik me er goed bij en dat er anti verouderend effect wordt aan toegeschreven is mooi meegenomen. Ook zou het goed zijn tegen tandvleesproblemen, dus wat wil je nog meer?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van een arts uit Australië neem ik iedere avond voor het slapen gaan een Q10 capsule, Het moet goed zijn om de aders soepel te houden. Je hebt kans om gezonder ouder te mogen worden, wanneer je uiteraard ook je voeding en je beweging goed doet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik moet bioactive q10 100mg 150 caps reeds jaren nemen, wat de levering betreft zal ik zeker niet klagen daar deze zeer op tijd is geleverd, wat betreft de werking die hangt af van mijn toestand dag per dag
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn ervaring met BioActive Q10 100mgr is positief. IK heb een chronische ziekte, als ondersteuning gebruik ik de Q10, het geeft mij net de energie die ik nodig heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem al jaren BioActive Q10 100 mg per dag. Zeer ondersteunend voor hart, longen en andere organen. Kan het iedereen aanbevelen. Heeft geen bijwerkingen en wordt goed verdragen met andere medicatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bij gebruik van statine kan je als bijwerking een stijfheid van de gewrichten hebben door bioActive q10 te gebruiken heb je veel minder last van stijfheid vooral na rustperiode.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is goed regen vermoeidheid, maar voor is bio active q10 aangeraden voor mensen die medijnen nemen regen collesrerol want deze bevatten tarinnes

Pharma Nord BioActive Q10 100mg kopen

Je kan Pharma Nord BioActive Q10 100mg van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Pharma Nord Q10 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Recuperatie
Vitamines & Voedingssupplementen > Anti-oxydanten
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten > Bloeddruk Verlaging
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Cholesterol
50+ > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Supplementen