€ 21,95
€ 19,76
Bespaar 10% (€ 2,19)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Pharmaton Vitality 60 tabletten
€ 21,95
€ 19,76

Laatste reviews en ervaringen met Pharmaton vitality

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  pharmaton is ideaal om een vermoeiende periode te overbruggen. vooral voor op hectische dagen is het zoals een extra duwtje in de rug. het 1+1 aanbod was dan voordelig meegenomen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De capsules hebben geen slechte smaak, in tegenstelling tot andere merken. De grootte van de capsules valt voor mij ook goed mee. Ik vind het ook een erg interessante promo. (1+1)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Très bonnes vitamines, efficaces. Elles sont complètes. Elles font effet rapidement. J'ai profité de la promo 1+1 gratuit, promo très avantageuse. Je recommanderai à nouveau.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bon complément alimentaire.Assez complet pour seulement 1 gélule/jour.Pas d'effets indésirables tels nausées etc.Par rapport à beuacoup d'autres compléments essayés,je reviens toujours à ce dernier.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje gebruikt dit als weerstandsverhogend product. Het zijn kauwtabletten met een aangename smaak. Hij heeft nog geen verkoudheid opgelopen bij de start van het nieuwe schooljaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in gebruik. Nog niet echt effect gemerkt maar nog maar 1 week aan het nemen. Handog doosje ook om mee te nemen. Veel beter dan in een uitsteekdoos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bijzonder goede aanbieding en, conform de belofte, zeer snelle levering! Produkt wordt door mij al lang, met prima resultaten, gebruikt. Volgende keer zal ik zeker weer bij farmaline bestellen.

Pharmaton Vitality kopen

Je kan Pharmaton Vitality van het merk Pharmaton, geproduceerd door SANOFI CHC , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Kinderen
50+ > Vitaminen > Multivitaminen