Physiodose Neus-Oogoplossing 45 ml unidosis

€ 8,56
€ 5,99
(€ 13,31 / 100 ml)
Bespaar 30% (€ 2,57)

Omschrijving van Physiodose Neus-Oogoplossing

Physiodose is een steriel fysiologisch serum, zonder bewaarmiddel, niet-injecteerbaar. Physiodose, in unidosis voorgesteld, is hygiënisch en garandeert gebruiksvriendelijkheid en -veiligheid.

Indicatie

Physiodose wordt aanbevolen bij de zuigeling, het kind en de volwassene:

- Voor de hygiëne van de neus en het oog.
- Voor het spoelen van de oren.
- Voor het wassen van de wonden.
- Als oplosmiddel voor inhalatie in aërosoltherapie.

Gebruik van Physiodose Neus-Oogoplossing

Vanwege het risico van snelle bacteriële besmetting kan een geopende unidosis niet langer dan 24 uur worden bewaard.

Physiodose Neus-Oogoplossing 45 ml unidosis
€ 8,56
€ 5,99
(€ 13,31 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Physiodose neus-oogoplossing

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product en heel goedkoop , zeker een aanrader deze te kopen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neusspoelingen zijn erg nuttig en gemakkelijk in gebruik. Bij verstopte neus of oorontsteking kan je de neus vrijmaken met deze zoutoplossing. Unidosis openen en in 1 neusgat krachtig leegspuiten en uw kindje kan weer vrij ademen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Must-have voor baby's en peuters! Sinds ik het neusje van ons zoontje dagelijks spoel, is hij veel minder verkouden. Ook ideaal om het oogje te spoelen bij een oogontsteking!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zo blij met deze bestelling, het bespaarde me €2,55 kopen van mijn lokale apotheek ... ... Ik zal opnieuw kopen van Farmaline. Bestelling online van farmaline is heel goedkoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze fysiologisch het liefst omdat het puntje niet scherp is en je zo minder kans hebt om je baby pijn te doen. Prijs is ook altijd de beste.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Physiodose gebruikt mijn dochtertje nog steeds om haar verstopte neus vrij te maken. Zij heeft hooikoorts. Wanneer ze eerst spoelt met Physiodose, werkt haar neusspray nadien veel doeltreffender.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs kwaliteits verhouding, deze hebben ze ook op de materniteit. Is heel handig om in huis te hebben, zeker met een baby een niet te missen verzorgingsartikel. De grote verpakking is zeker niet te veel bij aanschaf want bij een snotneus zijn ze zo op.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onmisbaar in mijn verzorgingsmandje! Hiermee reinig ik dagelijks het neusje van ons dochtertje, aangezien ze nog niet in staat is om zelf haar neus te snuiten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product op dagelijkse basis en ben er uitermate goed mee geholpen. Elke ochtend eerst even de neus spoelen is een vast ritueel geworde.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onmisbaar in heus. Droge neus, droge keel, verkoudheid. Te veel gedronken en men wil zijn neusje eens reinigen. Ideaal om te spoelen en zich weer fris te voelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over de physiodose neus-oogoplossing. Ik gebruik die altijd voor mijn dochtertje van 9maanden. De kleine verpakkingen van 5ml zijn uiterst handig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handige per stuk verpakte dosissen, gemakkelijk in gebruik en handig om mee te nemen, ik gebruik het om het neusje te spoelen en de oogjes proper te maken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie oplossing voor verstopte neusjes, de werking blijft lang duren, en mijn kindjes verdragen het product goed. Gemakkelijk in gebruik en redelijk qua prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de oogarts gebruik in Physiodose om de ogen te reinigen , ik heb een zeer droge huid , dus ook rond de ogen durft het wel al eens schilferen , dus is dit een fantastische oplossing .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goed middel om verstopte neusjes terug vrij te maken. Onze dochter doet dit nu zelf en kan de smaak van deze oplossing goed verdragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zou dit niet meer kunnen missen bij de dagelijkse verzorging van mijn baby, bij een beginnende verkoudheid wat extra spoelen en soms is dit genoeg om het niet te laten doorbreken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk bruikbare flacons. Handig in gebruik. Makkelijk af te kraken. De flacon is zacht om op te drukken, dat is handig om snel te kunnen werken. Een aanrader!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vind deze 1 van de betere en is voordeliger ook.Als ik mijn zoon z'n neus spoel komt alles eruit,heb al andere gehad en moest meerdere gebruiken daarvoor.En is handig om mee te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  daar ik lenzendrager ben, is het handig om steeds de physiodose bij de hand te hebben, om je ogen te spoelen bij irritatie, een vuiltje..handig ook dat je het thuis terug kan afsluiten...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze grote doos is extra voordelig. Dus ik ben heel erg tevreden. Het is goedkoper dan in de apotheek of de winkel en het wordt heel snel geleverd. Heel goede service.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch tijdens de verkoudheid! Je kan het bij inhalatie gebruiken. Het helpt beter te ademen.Ik heb het al jaren lang gebruikt. Heel goed voor de kinderen en volvassenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vind ik heel gemakkellijk en handig om mee te nemen naar ergens vind het beter dan die grote flessen met druk want mijn kids hebben dat niet graag. als je het gebruik komt het van mijn kids allemaal los .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze kleine dosissen zijn zeer handig en soepel. Ik heb reeds andere merken uitgeprobeerd maar men dient veel harder te duwen wat niet zo evident is wanneer je een baby hebt die zich gedraagt als een duivel onder je.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef dat al winter in en winter uit aan mijn kinderen en hun verkoudheden blijven altijd beperkt!!! ik vind dit een zeer goed en betrouwbaar product om het spoelen van die kleine neuzekes!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Physiodose neus-oogoplossing is een supper goede uitvinding ik gebruik dit dagelijks alleen vind ik dat de sluiting een beetje handiger zou moeten zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een goede neusoplossing. het water irriteert niet als je kindje het in de ogen krijgt. het snot komt gemakkelijk los na een tijdje en is gemakkelijk uitzuigbaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kleine flesjes zijn handig in gebruik vb om de neus van onze meid te spoelen. Doordat dit kleine flesjes zijn kan je ze altijd makkelijk meenemen zonder dat dit te veel plaats inneemt in de luiertas. Nog een ander pluspunt voor ons is dat ze niet zo bang is, als wanneer ze een grote fles fysiologisch water op zich ziet afkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fysiologisch serum behoort tot mijn favoriete verzorgingsproducten. Sedert ik fysiologisch serum gebruik (al jaren nu) behoort mijn chronische rhinitis van weleer tot een ver verleden.

Physiodose Neus-Oogoplossing kopen

Je kan Physiodose Neus-Oogoplossing van het merk Physiodose, geproduceerd door GROUPE BATTEUR BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE