Physiologica Isonasal 0,9% Nacl Oplossing 60x5 ml unidosis

€ 12,45
€ 11,08
(€ 36,93 / l)
Bespaar 11% (€ 1,37)
Physiologica Isonasal 0,9% Nacl Oplossing 60x5 ml unidosis
€ 12,45
€ 11,08
(€ 36,93 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Physiologica isonasal 0,9% nacl oplossing

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruiken we voor de ogen van onze honden te reinigen. Is makkelijk aan te brengen en is steeds steriel, aangezien het product in pipetjes zit. Daar je het af en toe nodig hebt, gaat een doos dan ook veel langer mee.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Super product en identiek hetzelfde en goedkoper dan in de apotheek. Onberispelijke en supersnelle service. Ik kan dit product alleen aanbevelen.......
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Parfait pour nettoyer les yeux des nourrissons sans risquer que cela ne leur pique aux yeux si le liquide pénètre dans l’oeil. Je mouillais les compresses avec.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden, handig in gebruik en dosering. Verpakking ook goed qua hoeveelheid. Misschien toch een nog grotere verpakking aanbieden voor veel-gebruikers?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect voor die kleine neusjes. Wij gebruiken 1 dosis voor beide neusgaten als dagelijks gebruik. Handig om te gebruiken en maakt alles goed los om de slijmpjes te verwijderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super handig om baby's neusje of oogjes te spoelen. In handige ampules, makkelijk te openen, perfecte hoeveelheid. Ook gemakkelijk om mee te nemen. Zeker aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  This new improved physiologica is really nice, the contents are more than the previous ones, I use one tube instead of 2 tubes for one nose wash...which is more economical. Love it
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product. Zacht voor de ogen en hygiënisch verpakt in handige pipets. Een minpuntje is dat ik geen melding heb gekregen op het moment dat de bestelling was gearriveerd bij het afhaalpunt. Hierdoor heeft het pakketje ruim 1,5 week daar gelegen voordat het voor mij duidelijk was dat ik het kon ophalen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het erg handige unidoses, zowel om de neus van een baby/kind te spoelen als om te gebruiken in een aerosol apparaat. De doses van 10 ml zijn iets te groot daarvoor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fysiologisch water om het neusje van uw baby te spoelen (bij verkoudheid ed) en ook de oogjes kunnen er veilig mee gereinigd worden. Een groot pak met 60 aparte "buisjes" voor een voordelige prijs. Comfortabel in gebruik en heel hygiënisch.

Physiologica Isonasal 0,9% Nacl Oplossing kopen

Je kan Physiologica Isonasal 0,9% Nacl Oplossing van het merk Physiologica, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in Nederland bij FARMALINE