Physiomer Eucalyptus Spray 135 ml

€ 12,95
€ 11,66
Bespaar 10% (€ 1,29)
Op voorraad

Omschrijving van Physiomer Eucalyptus Spray

PHYSIOMER Eucalyptus is sterker dan een verkoudheid! Naast zijn reinigende werking, ontzwelt PHYSIOMER Eucalyptus ook uw neus in 3 minuten.
 
De effecten van PHYSIOMER Eucalyptus:
Ontzwelt in 3 minuten (1)
Zuivert de neusholten dankzij zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen (2).
Maakt overtollige afscheiding vloeibaar en verwijdert ze

DE EXTRA'S VAN PHYSIOMER
Doeltreffendheid in 3 minuten (1), vergelijkbaar met die van ontzwellende geneesmiddelen zonder het slijmvlies uit te drogen, zonder te irriteren en zonder gewenning te creëren.
De eerste gepatenteerde formule die het ontzwellende effect van zeewater combineert met de zuiverende werking van essentiële olie van Eucalyptus globulus (2).

Gebruik van Physiomer Eucalyptus Spray

PHYSIOMER Eucalyptus verlicht onmiddellijk een verstopte neus(1) en verhindert de verspreiding van de infectie(2) voor langdurig welzijn.
Het geeft een aangenaam fris gevoel en maaktuw neus schoon en vrij.
 
Niet gebruiken als u zwanger bent, borstvoeding geeft of allergisch bent voor één van de bestanddelen.
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar.

Ingrediënten Physiomer Eucalyptus Spray

100 % hypertonisch zeewater  
Essentiële olie van Eucalyptus globulus
Natuurlijk extract van wilde munt
Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen
Steriel
Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies
Hypertonisch* 
* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 22 g/l natriumchloride, d.w.z. een hogere concentratie dan in de cellen van het organisme.
Physiomer Eucalyptus Spray 135 ml
€ 12,95
€ 11,66

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer eucalyptus spray

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ontstopt de neus op een aangename manier zeer aan te bevelen, daar ik 's avond een vrije neus moet hebben voor het slapen gaan want moet met een masker slapen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb een allergie en veel last van een verstopte of een loopneus. Dit produkt helpt mij wel goed. Vind het wel sterk. Maar het is een aanrader voor mensen met een allergie en ik ben ervan overtuigd dat het goed is voor mensen met een verkoudheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een fijn product, maakt neus weer vrij om te ademen, ontzwelt en verfrist de neus. Makkelijk toe te passen. Een aanrader voor mensen met verstopte neus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Physiomer Eucalyptus Spray 135 ml is een natuurlijk en probaat middel voor de behandeling van een verstopte neus of pijnlijke sinussen. Ik gebruik het ook bij hoofdpijn net boven de ogen. Het kan meerdere malen per dag gebruikt worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om neusholte te reinigen en vrij te maken. Eucalyptus versterkt het effect. Ook de al wat groter kinderen zijn er tevreden over. Heeft een langdurig effect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super kwaliteit, prijs en levering!! alles super!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is wel effectief als mijn neus dicht zit. Nadeel is dat het gebruik nogal omslachtig is, vandaar slechts 4/5 : je moet het in je neus spuiten, met je hoofd boven de lavabo en je hoofd moet zodanig gedraaid zijn dat het teveel via het andere neusgat er terug uitkomt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Super krachtige neusspray die gelijk de neus opend en het vast zittend snot oplost. Na gebruik hou je een lekker friss gevoel over door de eucalyptus.

Physiomer Eucalyptus Spray kopen

Je kan Physiomer Eucalyptus Spray van het merk Physiomer, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus