Physiomer Strong Jet 210 ml oplossing

€ 14,69
€ 13,22
(€ 6,30 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,47)

Omschrijving van Physiomer Strong Jet

Verlicht verstopping van de slijmvliezen. Reinigt en bevochtigt de neusholtes. Aanbevolen bij dikke, taaie secreties of bij korsten aan de neus na operaties.

Gezondheidsproduct.Dosering
Kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen: 1-4 verstuivingen per dag in elk neusgat.

Samenstelling
100% natuurlijk en isotoon zeewater.

Verpakking
Doos met flesje à 210 ml.

Vorm
Neusspray

Kleur
Transparant

Fabrikant
Omega Pharma Nederland B.V.

Indicatie

Reinigen en desinfecteren van de neusholtes.
- Verlicht verstopping van de slijmvliezen, dragers van allergenen en ziektekiemen: bacteriën,virussen, stofdeeltjes, huisstofmijten, pollen, rook.
- Verlicht verstopping van de neus en draagt bij tot het herstel van de neusademhaling.

Gebruik van Physiomer Strong Jet

PHYSIOMER Strong Jet helpt volwassenen die zware hinder ondervinden bij het ademen als gevolg van chronische of infectieuze aandoeningen van de neus en de sinussen.
            
In geval van korsten of dikke, kleverige en purulente afscheiding  
 
4 tot 6 keer per dag gebruiken om de neusholten vrij te maken en de neusademhaling te herstellen bij verkoudheid, rinofaryngitis, griep en andere vormen van rinitis.
Na endonasale of endosinusale chirurgie
4 tot 6 keer per dag gebruiken.

Ingrediënten Physiomer Strong Jet

100 % natuurlijk zeewater
Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen
Steriel
Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies
Isotonisch*    
* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 9 g/l natriumchloride, zoals die van het organisme.
Physiomer Strong Jet 210 ml oplossing
€ 14,69
€ 13,22
(€ 6,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer strong jet

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  geweldige oplossing voor vlugge neusspoeling krachtig eb effectief gebruik dit al een tijdje bij aanhoudende sinusitis goeie oplossing om neus goed te reinigen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Physiomer strong jet reinigt grondig. Ik gebruik het dagelijks om mijn neus te reinigen omdat ik gevoelig ben aan sinusitus.Het helpt enorm goed om je neus vrij te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel goed en perfect artikel, voor een zeer voordelige prijs. ik gebruik deze physiomer strong al enkele dagen en ik heb heel veel goed resultaat,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een zeer goed middel om de neus vrij te houden van slijm hetzij door de luchtvervuiling, de pollen of gewoon een neusverkoudheid. Je bent er opgelucht door en kunt beter ademen en bovendien is het eenvoudig in gebruik en een natuurlijk middel. !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neusspray die heel wat krachtiger is dan al degenen die ik al gehad heb. Is ook een grotere hoeveelheid en dus zuiniger. Ik bestel in de toekomst altijd deze !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt onmiddellijk. Mijn verstopte neus was onmiddellijk terug open. Heerlijke muntgeur die even in je neus blijft hangen. Ik ga dit product nogmaals kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Physiomer Strong Jet 210 ml oplossing is een goed middel voor de droge neus te zuiveren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mooie korting scheelt hem 3euro per eenheid tegenover de vaste apothekers, snelle levering en correct afgeleverd ,kom beslist opnieuw aankopen,kon niet beter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Topprodukt na een verkoudheid. In plaats van neusdruppels te blijven gebruiken na een verkoudheid om de nasleep ervan te behandelen, gebruik ik physiomer, geeft snel verlichting en je neus is de volledige nacht vrij. voor mij een aanrader
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de spray helpt korsten week te maken en te laten afkomen zonder dat je dan een bloedneus krijgt, handig als je last hebt na een operatie of als je neus vanbinnen kapot is, ik gebruik er ook neuszalf bij
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte voordien sinus physiomer spray, en ben overgeschakeld naar deze sterkere versie. De spray is krachtiger, maar ik heb geen significante verbetering tegenover mijn sinus spray.Ik blijf liever bij de eerder zachte neusspray.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect product zoals beschreven. De strong jet werkt goed maar soms zeer gevoelig dus best de dop af de bus halen bij het wegzetten maar zeker een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Physiomer strong jet is heel handig om te gebruiken , het verlicht snel de neus en is een natuurlijk produkt, dus geen medicatie om in te nemen; zeker aan te raden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Physiomer Strong Jet 's avonds voor het slapengaan, daardoor heb ik 's nachts minder last van verstopte neus. Ook bij opkomende keelonsteking of verkoudheid helpt het prima, maar je moet er wel op tijd bij zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Bij last van hooikoorts is het een verademing om na gebruik een 'open neus' te hebben. Erg gemakkelijk in gebruik, maar de eerste keer is het even wennen, want het is echt een "strong jet".
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een prima product! zeer aan te bevelen, zeer effectief en helpt snel. Een combinatie van een lage prijs en hoge kwaliteit is zeer aantrekkelijk. snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Physiomer Strong Jet 210 ml oplossing vermindert aanzienlijk de symptomen van allergische sinusitis. Aanbevolen!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  werkt wel goed, maar is veel te snel leeg! Het was na drie dagen ongeveer leeg en mijn klachten waren nog niet voldoende genezen. Ik deed zelfs een minimaal aantal pompjes. Op deze manier vind ik het veel te duur
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Inhoud toch beperkt ! Maar voor de rest is dit wel een perfekt product voor mensen die sinus problemen hebben ,en niet steeds medicatie willen nemen ! Mvg Michel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super kwaliteit, prijs en levering. dank u
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  na alles geprobeerd te hebben (elke neusspray) was de dokter ten einde raad en verwees me door naar een neus keel oor specialist deze rade me aan om physiomer te gebruiken en jawel zo simpel kan het zijn de klachten die ik had zijn veel verbetert dank zij deze neusspoeling een aanrader !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Héél goed voor de neus.

Physiomer Strong Jet kopen

Je kan Physiomer Strong Jet van het merk Physiomer, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus