€ 12,99
€ 7,79
Bespaar 40% (€ 5,20)
Promotie -40% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Physiomer Neusreiniger

PHYSIOMER NEUSREINIGER
De PHYSIOMER Neusreiniger is een zuigsysteem waarmee neusafscheiding op een doeltreffende, eenvoudige en hygiënische manier kan worden verwijderd.
De PHYSIOMER Neusreiniger kan volledig worden gereinigd en is uiterst handig. Het hoofdgedeelte is volledig doorzichtig om de hoeveelheid opgezogen slijm te controleren.
 
De mogelijkheden van de PHYSIOMER Neusreiniger :
 
BIJ VERKOUDHEID
Verbetert de ademhaling met 45 %(1)
Voorkomt het optreden van NKO-verwikkelingen (otitis, bronchiolitis)(1)
ALS DAGELIJKSE REINIGING
Halveert de incidentie van verkoudheid(1) 
Verwijdert stof, allergenen, vervuilende stoffen en pathogene organismen (virussen, bacteriën)
Vergemakkelijkt het snuiten door het natuurlijker en aangenamer te maken

DE EXTRA'S VAN PHYSIOMER
Zachtheid! Het 1ste ultrasoepele opzetstuk speciaal ontworpen door kinderartsen en aangepast aan kleine, gevoelige neusjes.
Doeltreffendheid: vangt de afscheiding weg en dankzij het volledig transparante hoofdgedeelte kan de hoeveelheid opgezogen slijm worden gecontroleerd.
Totale hygiëne: volledig wasbaar en herbruikbaar. Hij is uitgerust met een beschermfilter die bij elk gebruik moet worden vervangen, voor een maximale hygiëne.

Indicatie

Voor een aangename en snelle reiniging van het kleine neusje

Gebruik van Physiomer Neusreiniger

Van bij de geboorte hebben baby's en kleine kinderen de Physiomer Neusreiniger nodig! Ze kunnen nog niet snuiten en ontwikkelen gemiddeld 8 infecties per jaar(2). En dan hebben we het nog niet over het dagelijkse ongemak dat een verstopt neusje veroorzaakt: verlies van eetlust, slaapproblemen, huilbuien en slapeloze nachten ...
        
Loopneus of verstopte neus bij verkoudheid en rinofaryngitis
Kan zo vaak als nodig worden gebruikt.
Voor dagelijkse reiniging     
Kan zo vaak als nodig worden gebruikt.
 
Het beste moment? De PHYSIOMER Neusreiniger kan zo vaak als nodig worden gebruikt maar bij voorkeur voordat u uw baby voedt of te slapen legt. Zo helpt u hem beter te ademen en te genieten van zijn maaltijden en nachten.

Ingrediënten Physiomer Neusreiniger

1 opbergkoffertje (met ruimte voor max. 5 PHYSIOMER Unidoses)
1 Neusreiniger
1 doos met 5 beschermfilters
Zonder bisfenol A, zonder ftalaten, zonder PVC
Navulling van 20 filters voor eenmalig gebruik afzonderlijk verkrijgbaar in de apotheek

Waarschuwing

Buiten het bereik van kinderen bewaren
€ 12,99
€ 7,79

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer neusreiniger

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft geholpen met onze dochter haar neus open te houden. Haar echte zware bronchite is er zo niet doorgekomen. Raad het zeker aan. Dochter heeft het wel niet heel graag. Ze is er snel gewoon aan geraakt en kent het product goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Good products and fast delivery! Very satisfied with the service! My baby is protesting a lot when we try to clean his nose but since this tip is soft, it's less harmful for him.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk in gebruik. Ik ben de enige die thuis de neus van ons zoontje reinigd. Als er meerdere mensen dit doen, zou ik eerlijk gezegd een ander systeem kopen of meerdere van deze. Uiteindelijk moet je je mond op het mondstuk zetten om de slijmpjes op te zuigen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig te reinigen en kleine papieren filtertjes die geen plaats innemen. Gemakkelijk mee te nemen en komt in een handig doosje. Deze was ook goedkoper dan andere.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij noemen het de snotzuiger :-) werkt goed en is flexibel voor het neusgat. Beter dan sommige anderen die nogal hard zijn in het neusje en zo schade kunnen geven als de baby beweegt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ademt veel beter. Zelfs voor volwassene kan het gebruikt worden. Echt wel aan te raden. Is ook een heel aangename geur. Ik koop dit nog wel eens zeker voor de baby
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer gemakkelijk te gebruiken, het opzetstukje is zeer zacht van materiaal, je kan je baby'tje dus geen pijn doen bij het neus kuisen. Ergonomisch in de hand en gemakkelijk te kuisen, gewoon even onder warm stromend water houden en de snottebellen zijn verwijdert :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gekocht maar nog niet gebruikt, dus kan voorlopig weinig over de handigheid van dit product zeggen. Is ons wel door verschillende mensen aangeraden dus ben er van overtuigd dat dit wel een goed product is. Enige wat niet duidelijk vermeld wordt is dat je in dit toestelletje filtertjes moet leggen, die je apart moet bijkopen. Er zitten er 5 bijgeleverd, maar die zijn dus snel opgebruikt; dit zou duidelijker mogen vermeld worden bij de productomschrijving.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk te reinigen. Enige nadeel is dat je de softtip niet apart kan verkrijgen. Bij veel snottebellen is het handig als je het tipje kunt vervangen om het andere neusgat prober te maken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel handig vr kleintjes! Zo kunnen ze vrij ademen. heel gemakkelijk in gebruik voor ouders. Onze huisarts raadde dit aan. Heel tevreden over dit produkt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel handig toestelletje om het neusje van een baby te reinigen eerst spoelen met fysiologisch water en dan de slijmen wegzuigen uit de neus geeft geen ongemak voor de baby
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Zeer effectief voor het blazen van de neus van een baby, zelfs een baby! Het kleine filter hoeft niet elke keer te worden vervangen zoals aangegeven door de leverancier (alleen wanneer het vuil is en beïnvloed wordt door afscheidingen)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de eerste reiniger die we geprobeerd hebben en zijn er tevreden over. Gemakkelijk te gebruiken, reinigt goed. Leuk en compact doosje zowel voor de reiniger als voor de filters.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het enige neuspeertje waarbij onze jongenshunneusjes mogen gereinigd worden. Grote voordeel is de flexibele rubberen top aanhet eind van het peertje. hierdoor beschadig je de neusjes niet en ervaren the kids het niet als onaangenaam. De toppen zijn niet slijtvast, waardoor we al aan ons 5e peertje zijn, maar we gebruiken ze nu tijdens de winter echt intensief.. een aanrader

Physiomer Neusreiniger kopen

Je kan Physiomer Neusreiniger van het merk Physiomer, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Zieke Kindjes of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Neus
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Neus
Welzijn & Gezondheid > Neus