Physiomer Normal Jet 135 ml oplossing

€ 11,99
€ 10,79
(€ 7,99 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,20)

Omschrijving van Physiomer Normal Jet

Verlicht verstopping van de slijmvliezen. Reinigt en bevochtigt de neusholtes. Ook preventief te gebruiken. Bij vloeibare en overmatige secreties.

Gezondheidsproduct.

Dosering
Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen: 1-4 verstuivingen per dag in elk neusgat.

Samenstelling
100% natuurlijk en isotoon zeewater.

Verpakking
Doosje met flesje à 135 ml.

Vorm
Neusspray

Kleur
Transparant


Indicatie

Reinigen en desinfecteren van de neusholtes.
- Verlicht verstopping van de slijmvliezen, dragers van allergenen en ziektekiemen: bacteriën,virussen, stofdeeltjes, huisstofmijten, pollen, rook.
- Verlicht verstopping van de neus en draagt bij tot het herstel van de neusademhaling.

Gebruik van Physiomer Normal Jet

PHYSIOMER Normal Jet is speciaal aangepast aan het neusslijmvlies, zelfs als dat heel kwetsbaar is. Het kan dus perfect veilig meerdere keren per dag worden gebruikt, zowel door volwassenen als door kinderen vanaf 2 jaar.    
        
Loopneus bij verkoudheid, rinitis     
4 tot 6 keer per dag gebruiken om de neusholten vrij te maken en de neusademhaling te herstellen bij verkoudheid, rinofaryngitis, griep en andere vormen van rinitis.
Als dagelijkse preventieve reiniging     
Dagelijks 1 tot 2 keer gebruiken.

Ingrediënten Physiomer Normal Jet

100 % natuurlijk zeewater
Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen
Steriel
Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies
Isotonisch*    
* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 9 g/l natriumchloride, zoals die van het organisme.

Waarschuwing

Gebruik:
- De neusverstuiver op de flacon plaatsen
- Het hoofd opzij draaien en de mond sluiten
- Verstuiven in het bovenste neusgat totdat de oplossing in het onderste neusgat terechtkomt
- De neus snuiten
- Herhalen in het andere neusgat
- De verstuiver na elk gebruik schoonmaken en drogen

Physiomer Normal Jet 135 ml oplossing
€ 11,99
€ 10,79
(€ 7,99 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer normal jet

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De oplossing voor verkoudheden Gebruik deze al jaren voor de kids vanaf ze baby zijn Een aanrader neus reinigen bij de eerste tekenen van een verkoudheid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik dit op aanraden dokter , neus blijft vrij , veel minder last van verkoudheden als vroeger sinussen geraken niet meer ontstoken en dit dank het zeewater
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is veel doeltreffender en gezonder dan neusdruppels. En het product is hier goedkoper dan bij de apotheker om de hoek. Spoelen is de boodschap. De dokter beveeld dit aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideaal neusspoelmiddel zonder bijwerkingen. Ik gebruik dit al lang, bij verkoudheid of wanneer de neus droog aanvoelt door airco, verwarming of lange periodes warm weer..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over deze spray , mijn man heeft al vele jaren last van zijn sinussen en wanneer hij weer een opstoot krijgt gebruikt hij deze spray , ook bij gewone verkoudheid zeer goed . Goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen bij lichte verkoudheden met een verstopte neus. Ik gebruik deze 2 maal daags en het helpt. Als het niet help best naar de huisarts gaan voor verder te bekijken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het zorgt elke morgen voor een verlichting in de neus, zeker wanneer men wat verkouden is of met een opkomende snotvalling of loopneus, ook aangeraden bij vrienden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel vroeger gebruikte ik ook Physiomer en dan enkele jaren andere merken en producten gekocht, maar nu toch terug naar dit product, waar ik toch wel tevreden van ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk in gebruik! prikt niet! is aangenaam om te gebruiken! neus wordt gemakkelijker gereinigd en is niet meer verstopt! gebruik dit begin verkoudheid en ontsteking sinussen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede spray, niet te hard en niet te zacht. Door dit te gebruiken is men minder vaak ziek. Ook een aanrader voor de kinderen. Niet enkel voor in de winter, is tevens nuttig in de zomer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn man en ik werken in een gebouw met airco en het is er zeer droge lucht. 's morgen hebben wij beide last van een zeer droog gevoel in de neus, daarom gebruiken wij dagelijks de Physiomer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product omwille van een aantal allergieën om de neus te spoelen op aanraden van een KNO-arts. Op zich helpt het goed, het is enkel wat vervelend in gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede werking snel en efficiënt kopstuk is ook gemakkelijk in de neus te brengen Goedkoper dan in een standaard apotheek. De service van de online apotheker is uitstekend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering en een goed product. Fantastisch om je neus mee te spoelen, zowel preventief als tijdens een neusverkoudheid. Het spoelt en ontsmet je neus fantastisch en snel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kinderen hebben vaak last van een verstopte neus. We vinden dit niet praktisch om de nacht door te komen. Om niet telkens te sukkelen met zoutoplossing plastic buisjes van 5ml is de Physiomer Normal Jet een goede oplossing. De oudste kan nu al zelf haar neus spoelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb regelmatig een stofferig en droog gevoel in mijn neus. Daarom gebruik ik Physiomer om te spoelen. Het versterkt en reinigt mijn neusslijmvliezen. Ook bij beginnende irritatie (vooraleer de verkoudheid doorbreekt) geeft het verlichting.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal middel als je gevoelig bent voor bijholte ontstekingen! Kan het iedereen aanraden. Als ik beginnende klachten krijg. Begin ik meteen met een paar keer sprayen en het werkt meteen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de gewoonte de neusgaten van de kinderen te wassen bij de seizoenswisseling en tijdens de winter. Ze zijn zelden ziek. Het speciaal aangepaste mondstuk respecteert de anatomie van de neusholte voor een optimale comfort bij gebruik. Reinigt de neus in alle zachtheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handig in gebruik, de druk die erop zit is net goed. Aan te bevelen bij sinusverstopping of verkoudheid. Veel beter dan een neusspray, dit is gewoon een natuurlijke reiniging, zonder nadelen

Physiomer Normal Jet kopen

Je kan Physiomer Normal Jet van het merk Physiomer, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus