€ 21,68
€ 17,99
Bespaar 17% (€ 3,69)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray

PHYSIOMER Sinus is een oplossing met een hogere zoutconcentratie dan de isotonische oplossingen en creëert mechanische ontzwelling door vochtaanzuiging. Bij contact met het product trekken de cellen van het slijmvlies samen en wordt het vocht naar buiten geperst. De werking ervan, die is bewezen onder klinische controle (1), is bijzonder doeltreffend in geval van verkoudheid, sinusitis en allergische rinitis. De 100% natuurlijke formule is ideaal om de neus vrij te maken en de neusademhaling te herstellen, zonder gewenning of aantasting van het neusslijmvlies..
 
De effecten van PHYSIOMER Sinus (1):
 • vermindert oedeem (zwelling) door osmotisch effect;
 • ontzwelt de neus;
 • voert infectieuze stoffen en allergenen af;
 • beperkt het gebruik van corticoïden en decongestiva.

DE EXTRA'S VAN PHYSIOMER
Een voortreffelijk alternatief voor farmacologische decongestiva (ontzwellende geneesmiddelen)(1), en een uitstekende tolerantie: droogt niet uit, beschadigt het slijmvlies niet en creëert geen verslaving.
Een oplossing die is aangepast aan langdurig gebruik: PHYSIOMER Sinus kan volstrekt veilig tot 3 maanden lang worden gebruikt.
Ideaal voor mensen met een gevoelige neus: PHYSIOMER Sinus is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, bij hypertensie, diabetes, hart- of schildklierproblemen.

De neus is de eerste verdedigingslinie tegen aanvallen van buitenaf. Hij scheidt voortdurend slijm af om zich te beschermen. Bij contact met verkoudheidsvirussen gaat het neusslijmvlies extra secreties produceren, die antistoffen bevatten om de agressoren te neutraliseren: de neus loopt. Als de virussen die in het mucus gevangen zitten, niet worden afgevoerd, ontwikkelt het slijmvlies een ontstekingsreactie. Het zwelt op en de lucht kan niet meer door: de neus verstopt.
Een situatie die uw dagelijkse leven verstoort: ongemak, inactiviteit, tranende ogen ... Snel ingrijpen is de boodschap!


Indicatie

Ontzwelt en vermindert verstopping van de neus.
Verlicht de druk in de sinussen.
Specifiek aanbevolen bij sinusitis en allergisch rinitis.

Gebruik van Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray

Verstopte neus bij verkoudheid, sinusitis en allergische rinitis    
1 tot 3 keer verstuiven in elk neusgat, 2 tot 3 maal per dag.
 
PHYSIOMER Sinus, een veilig en doeltreffend alternatief voor ontzwellende geneesmiddelen. PHYSIOMER Sinus droogt niet uit, beschadigt het slijmvlies niet en creëert geen gewenning. 

Ingrediënten Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray

100 % natuurlijk zeewater
Steriel
Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen
Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies
Hypertonisch*

* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 22 g/l natriumchloride, d.w.z. een hogere concentratie dan in de cellen van het organisme.
€ 21,68
€ 17,99

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  verstopte neus

  ik gebruik deze spray omdat ik snachts altijd last heb van een verstopte neus . voor het slapengaan efkes spoelen en het is opgelost

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Nettoie le nez sans être agressif.

  Parfait pour la décongestion du nez. Il n'y a pas d'accoutumance, contrairement aux gouttes nasales traditionnelles. Super efficace. Nettoie le nez sans être agressif. Satisfaite du produit, il nettoie et désencombre les fosses nasales d'une façon naturelle et saine. Très bon produit notamment en cas d’allergies.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Handig en effectief

  Gekocht omwille van stevige hooikoorts. De grote spray is wat onhandig in gebruik, maar ik merk wel een effect op het ontzwellen van mijn sinussen. De kleine versie is handig om mee te nemen, maar lijkt mij minder effectief. Wel erg fijn om te weten dat ik geen "verslavende" neusspray aan het gebruiken ben!

  Was deze beoordeling nuttig?

Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray kopen

Je kan Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray van het merk Physiomer , geproduceerd door OMEGA PHARMA BELGIUM NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Physiomer Allergie of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Neus