Physiomer Sinus Neusspray 135 ml

€ 13,79
€ 12,41
(€ 9,19 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,38)

Omschrijving van Physiomer Sinus Neusspray

PHYSIOMER SINUS
PHYSIOMER Sinus is een oplossing met een hogere zoutconcentratie dan de isotonische oplossingen en creëert mechanische ontzwelling door vochtaanzuiging. Bij contact met het product trekken de cellen van het slijmvlies samen en wordt het vocht naar buiten geperst. De werking ervan, die is bewezen onder klinische controle (1), is bijzonder doeltreffend in geval van verkoudheid, sinusitis en allergische rinitis. De 100% natuurlijke formule is ideaal om de neus vrij te maken en de neusademhaling te herstellen, zonder gewenning of aantasting van het neusslijmvlies..
 
De effecten van PHYSIOMER Sinus (1):
vermindert oedeem (zwelling) door osmotisch effect;
ontzwelt de neus;
voert infectieuze stoffen en allergenen af;
beperkt het gebruik van corticoïden en decongestiva.

DE EXTRA'S VAN PHYSIOMER
Een voortreffelijk alternatief voor farmacologische decongestiva (ontzwellende geneesmiddelen)(1), en een uitstekende tolerantie: droogt niet uit, beschadigt het slijmvlies niet en creëert geen verslaving.
Een oplossing die is aangepast aan langdurig gebruik: PHYSIOMER Sinus kan volstrekt veilig tot 3 maanden lang worden gebruikt.
Ideaal voor mensen met een gevoelige neus: PHYSIOMER Sinus is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, bij hypertensie, diabetes, hart- of schildklierproblemen.

Gebruik van Physiomer Sinus Neusspray

 
De neus is de eerste verdedigingslinie tegen aanvallen van buitenaf. Hij scheidt voortdurend slijm af om zich te beschermen. Bij contact met verkoudheidsvirussen gaat het neusslijmvlies extra secreties produceren, die antistoffen bevatten om de agressoren te neutraliseren: de neus loopt. Als de virussen die in het mucus gevangen zitten, niet worden afgevoerd, ontwikkelt het slijmvlies een ontstekingsreactie. Het zwelt op en de lucht kan niet meer door: de neus verstopt.
Een situatie die uw dagelijkse leven verstoort: ongemak, inactiviteit, tranende ogen ... Snel ingrijpen is de boodschap!
 
Verstopte neus bij verkoudheid, sinusitis en allergische rinitis    
1 tot 3 keer verstuiven in elk neusgat, 2 tot 3 maal per dag.
 
PHYSIOMER Sinus, een veilig en doeltreffend alternatief voor ontzwellende geneesmiddelen. PHYSIOMER Sinus droogt niet uit, beschadigt het slijmvlies niet en creëert geen gewenning. 

Ingrediënten Physiomer Sinus Neusspray

100 % natuurlijk zeewater
Steriel
Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen
Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies
Hypertonisch*
* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 22 g/l natriumchloride, d.w.z. een hogere concentratie dan in de cellen van het organisme.
Physiomer Sinus Neusspray 135 ml
€ 13,79
€ 12,41
(€ 9,19 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer sinus neusspray

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray werkt zeer goed. Werkt ontswellend en lost de sinussen, maar doet wat er het moet doen. Brandt een beetje als je enorm last hebt van je sinussen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit in de winter dagelijks ter preventie. Daardoor heb je minder last van een loopneus en ben je sneller verlost van neusverkoudheden. Het ontzwelt de neus en geeft een fris gevoel. Gemakkelijk in gebruik en ik ben er heel tevreden van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een prima product, aangeraden door de huisarts. wij gebruiken het bij chronische sinusitis en het geeft een prima resultaat ! ook de werking van Farmaline vinden wij uitstekend ! Doe zo verder !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij een neusverkoudheid een absolute must om erdoor te geraken. Zeker 's avonds voor het slapen gaan geeft het een enorme verlichting om te kunnen slapen. Als je het product neemt zoals op de gebruiksaanwijzing wordt de dag veel dragelijker en zonder een zwaar hoofd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jarenlang problemen van snurken schreef de neus-keel-oorarts dit eenvoudige spoelmiddel voor. 2 x per dag gebruiken en de problemen waren van de baan. Zeer nuttig, eenvoudig middel als je last hebt van droge neusslijmvliezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Praktisch in gebruik. Te gebruiken bij een verkoudheid of sinusitis. Meermaals per dag in iedere neusgat spuiten. Langdurig gebruik is geen enkel probleem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik physiomer gebruik 3 maal per dag heb ik veel minder last van een verstopte neus. Het is niet schadelijk voor de neusslijmvliezen in tegenstelling tot de neussprays met de stof xylometazoline.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt effectief bij sinusproblemen.Is beter dan het nemen van medicatie. Voor gewone neusspoeling kan men kiezen voor de normal jet physiomer 135 ml oplossing
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Physiomer Sinus neusspray is voor mij onmisbaar geworden. Het lost de slijmen op die vast zitten in de sinussen. Ook bij keelpijn is dit de ideale oplossing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is uitermate geschikt als alternatief voor allerhande neussprays die sowieso minder gezonde moleculen bevatten. Of men kan in elk geval het gebruik van die sprays sterk reduceren. TOP in de pollenperiode !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hier vaak last van verstopte sinussen, zowel ik als mijn kindje, naar mijn mening één van de betere sprays om de sinussen vrij te maken en beter te kunnen ademen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  daar ik een vernauwing van rechter sinus heb gebruik ik nu elke dag 2 maal physiomer sinus neusspray help mij geweldig tegen de drukkende pijn sinus komt helemaal open
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goede oplossing voor verstopte sinussen zonder gewenning of verslaving. Ik gebruik hem regelmatig voor chronische sinusitis en het helpt heel goed mijn sinussen vrij te houden en daardoor krijg ik minder vaak erge sinusontstekingen. Als je heel erg verkouden bent, zal het je neus niet op dezelfde manier vrij maken zoals neusdruppels van de apotheek maar ook dan is het aangeraden om bacteriën of virussen regelmatig uit je neusholtes te spoelen (bvb voordat je de neusdruppels gebruikt). Het is een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt echt tegen neusverstopping en om de neus te hydrateren en is niet verslavend. Bij mij voorkomt het ook beginnende verkoudheden en allergie. Deze is iets sterker dan de originele physiomer, bevat meer zout.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is natuurlijk zeewater dat mijn man gebruikt tegen een ontsteking van zijn sinussen. Met groot succes. Volgens de huisarts kan hij het onbeperkt gebruiken daar het geen medicament is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer krachtige spray die ervoor zorgt dat je geen last meer hebt van sinusitus. Tijdens het allergie seizoen heb ik vaak last van hoofdpijn en door deze preventief te gebruiken kan ik dit echt wel onder controle houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is iets wat ik moest kopen voor mijn vrouw vooral, want ik gebruik nu de rhino horn. Zij is daar heel tevreden over daar zij heel veel last heeft van haar sinussen. Zij gebruikt dit iedere dag 's morgens en is daar zeer tevreden over. Zij wil enkel nog deze neusspray.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Physiomer Sinus Neusspray is een zoutoplossing, een natuurprodukt. Je mag het meerdere malen per dag gebruiken. Physiomer Sinus Neusspray is ook te verkrijgen in een pocket verpakking wat gemakkelijk mee te nemen is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een allergie en altijd last van een verstopte of een loopneus. Deze Physiomer sinus neusspray helpt mij heel goed. Ik gebruik het soms maar 1x per dag en dan is mijn neus de hele dag open zonder dat ze loopt. Het is een superprodukt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze neusspray tweemaal daags daar ik last heb van reflux. Ik merk dat zowel mijn neus als mijn keel hierbij open gaan en de slijmen verdwijnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product, een goed alternatief voor een klassieke neus spray. Het maakt je neus meteen vrij. Het gaat zo ook de hoofdpijn die vaak samen komt met neusverstopping tegen. Een natuurlijk product dat werkt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het verlicht en maakt taai neusslijm een beetje dunner zodat het gemakkelijker kan uitgescheiden worden.Het geneest het probleem niet, maar kan wat helpen. Hopelijk is het op langere termijn onschuldig, zoals wordt aangegeven...afwachten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie krachtige neusspray voor volwassenen ; ik zou hem niet voor kinderen gebruiken. Sinds ik hem gebruik heb ik minder last van mijn sinussen. Ga hem zeker nog kopen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik regelmatig lijd aan allergieën en sinusitis, verlicht Physiomer Sinus Neusspray mij snel en bovendien is het een natuurlijk product aangezien het op basis van zeewater is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal bij verstopte neus om te spoelen, krachtige en zuivere straal. Handige fles en verpakking. Herhaling één keer om de maand is een goed ritueel voor een zuivere neus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed en veilig alternatief voor de neussprays die je maar beperkt mag gebruiken. Alleen de dosering is niet altijd even makkelijk, soms is het te weinig en soms is het veel te veel wat eruit komt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik lijdt aan chronische sinusitis, sinds ik Physiomer dagelijks gebruik zoals mijn oorarts mij heeft aangeraden heb ik er veel minder last van, zeer goed product.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk lukt het mij niet om het op een correcte manier te gebruiken (niet genoeg vloeistof om door het andere neusgat uit te komen als ik 2-3 sprays doe zoals aangegeven). Mijn collega's zijn er echter wel super tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles ging snel en soepel. Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen en zou het aanraden aan iedereen die een droge en verstopte neus heeft. Ben heel tevreden en zal opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt prima maar ik zou het niet aanraden voor chronische sinusitis patiënten omdat er toch een stevig prijskaartje aanhangt. Rinohorn is hiervoor een beter alternatief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij zijn zeer tevreden over het gebruik van de neusspray bij verkoudheden worden snel beter en ook bij allergie veel minder last door verscheidene malen per dag de neus te spoelen

Physiomer Sinus Neusspray kopen

Je kan Physiomer Sinus Neusspray van het merk Physiomer, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus