€ 9,49
€ 6,45
(€ 4,30 / 100 ml)
Bespaar 32% (€ 3,04)
Promotie 32% korting

Omschrijving van Physiomer Baby Unidoses

PHYSIOMER Unidoses

De juiste reflex vanaf de eerste levensdagen van uw baby? PHYSIOMER Unidoses! PHYSIOMER Unidoses spoelt, hydrateert en maakt de neusholten vrij: het is de oplossing die u altijd bij de hand moet hebben voor de voorzichtige reiniging van babyneusjes (neus en neusgaten), maar ook van de ogen en oogleden van uw baby.
 
De effecten van PHYSIOMER Unidoses:
 
BIJ VERKOUDHEID
Verbetert de ademhaling met 45 %(1)
Voorkomt het optreden van NKO-verwikkelingen (otitis, bronchiolitis)(1)

ALS DAGELIJKSE REINIGING
Halveert de incidentie van verkoudheid(1)
Verwijdert stof, allergenen, vervuilende stoffen en pathogene organismen (virussen, bacteriën)
Vergemakkelijkt het snuiten door het natuurlijker en aangenamer te maken

DE EXTRA'S VAN PHYSIOMER
Een formule met 100 % zeewater: dankzij een exclusief productieprocedé behoudt PHYSIOMER de heilzame effecten van het zeewater van Saint-Malo en zijn rijkdom aan mineralen en sporenelementen. Die verlenen PHYSIOMER sterkere kalmerende en genezende eigenschappen dan die van een fysiologisch serum.
Bewezen effect op alle symptomen van de NKO-zone bij verkoudheid en rinofaryngitis.(1)(2) 
Een verpakking met Unidoses: handig, hygiënisch en gemakkelijk te gebruiken.

Indicatie

Voor dagelijkse reiniging en hydratatie.

Gebruik van Physiomer Baby Unidoses

De neus spoelen is heel belangrijk bij baby's, die nog vrijwel uitsluitend door de neus ademen. Het is aanbevolen om de neus dagelijks te spoelen zodat uw baby goed kan ademen. Bovendien is het een zeer doeltreffende preventieve maatregel. De bovenste luchtwegen staan namelijk allemaal met elkaar in verbinding. Daarom kan een banale verkoudheid of rinofaryngitis zich verspreiden naar de oren (otitis) of naar de bronchiën (bronchitis of bronchiolitis).
        
Loopneus of verstopte neus bij verkoudheid en rinofaryngitis
Dagelijks indien nodig gebruiken om de neus vrij te maken en het snuiten te vergemakkelijken.
 
Voor dagelijkse reiniging     
Dagelijks indien nodig gebruiken om de neus vrij te maken en het snuiten te vergemakkelijken.
 
Verzorging van de ogen
PHYSIOMER Unidoses is ook perfect geschikt om de ogen en de oogleden van uw baby te reinigen.
        
SOS zwaar verstopte neus! Als het neusje van uw baby echt zwaar verstopt is, kies dan voor toediening in de vorm van een spray met PHYSIOMER Baby Spray in combinatie met de PHYSIOMER Neusreiniger. Zo kunt u de overtollige afscheiding die zijn neusje verstopt, beter verwijderen.

Ingrediënten Physiomer Baby Unidoses

100 % natuurlijk zeewater
Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen

Steriel
Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies

Isotonisch*    
* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 9 g/l natriumchloride, zoals die van het organisme.
€ 9,49
€ 6,45
(€ 4,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer Baby Unidoses

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Fysiologische vloeistof

  Het is de prijs die me interesseert voor dit product, het is veel duurder in de apotheek en ik gebruik het altijd voor mijn twee baby's

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Voor alles top.

  Een gemakkelijke en snelle oplossing voor een verstopte neus.Even bij het op staan en voor het slapen gaan, in de de neus spuiten en deze is terug vrij voor een paar uurtjes. Ook handig voor de ogen te reinigen als er slapers of etter in zit. Met vriendelijke groeten Tessvl

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  verkoudheid bij de baby

  Ik raad iedereen die verkouden is aan om het te gebruiken en zelfs in het geval van een verstopte neus, is het echt zeer effectief. En zelfs in het geval van een verstopte neus, is het zeer effectief, zeer effectief en zelfs in het geval van een verstopte neus, is het echt zeer effectief, zeer effectief, zeer VERY SATISFIED VERY SATISFIED VERY GOOD EFFECTIVE AND USEFUL PRODUCT Ik beveel het aan bij iedereen die verkouden is! en zelfs in het geval van een verstopte neus, is het echt zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief en zelfs in het geval van een verstopte neus, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief en gebruiksvriendelijk, ik beveel het aan aan iedereen die verkouden is! en zelfs in het geval van een verstopte neus, is het echt zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer effectief, zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk. Ik raad het aan iedereen die verkouden is en zelfs in het geval van een verstopte neus, is het echt zeer effectief

  Was deze beoordeling nuttig?

Physiomer Baby Unidoses kopen

Je kan Physiomer Baby Unidoses van het merk Physiomer , geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Zieke Kindjes of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Neus