€ 11,40
€ 9,46
(€ 31,53 / 100 ml)
Bespaar 17% (€ 1,94)
Promotie 17% korting

Omschrijving van Phyto-Diur

Phyto-Diur is bijzonder werkzaam in gevallen: van gewichtstoename, van vochtretentie; overigens is het aanbevolen voor mensen die last hebben van wallen onder de ogen. Bovendien wordt de eliminatie van cellulitische neerslag bevorderd ter hoogte van de heupen, het bekken en de dijen.

Indicatie

Muizenoor bevordert de excretiefunctie van de nieren (renale eliminatie van water). Het helpt dus bij de urinaire eliminatiefuncties.Zwarte (Gewone) vlier draagt bij tot het behoud van het gewicht. Het helpt bovendien om af te slanken als aanvulling bij dieetmaatregelen.

Gebruik van Phyto-Diur

30 à 50 druppels in een beetje water, elke morgen vóór het ontbijt.
Kinderen: een druppel per twee kilo lichaamsgewicht.

Ingrediënten Phyto-Diur

Muizeoor alcoholisch extract, samengesteld bucco aroma, zwarte vlier alcoholische extract

Alc: 69,6%
Analyse per 100g protid. 0,0g - glucid. 0,0g - lipid. 0,0g - alcoh: 76,6g

Totale energiewaarde: 522 Kcal = 2165kJ
Energiewaarde per 30 druppels: 6,7Kcal of 28kJ
€ 11,40
€ 9,46
(€ 31,53 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Phyto-Diur

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  twijfelachtig

  Dit kocht ik op aanraden van arts omwille van mijn vochtwallen. Ik probeerde het al jaren terug en zal het nog wel eens kopen. En toch heb ik mijn twijfels want het zal ongetwijfeld draineren, zou ook voor dieet een pluspunt zijn maar daar houd ik mij niet mee bezig, maar of het nu die vochtwallen vermindert, ik twijfel nog steeds... Enkel geloof ik altijd in het advies van de arts en moet ik misschien de therapie wat langer voortzetten. Het vervangt ook dus een therapie lymfedrainage naar men mij zei... Ik zie wel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  vloeibare fytodiurisator

  Ik ben zeer tevreden met de druppels fyto-diurele stof, ik gebruik het al een paar jaar en ik voel me veel beter in mijn lichaam. Dankzij dit product is mijn lichaam meer getonifieerd met een goede afvoer van water, mijn huid is mooier en ik voel me leeggelopen. Ik raad deze druppels Phyto-diur ten zeerste aan, zeer praktisch, een enkele dosis in de ochtend, het resultaat is het waard.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Eerste product dat echt werkt en snel.

  Op aanraden van de apotheker ben ik met dit product begonnen. Ik neem 's morgens 40 druppels met een beetje water in. Binnen de 4 dagen was mijn gezwollen linkerbeen weer gelijk aan mijn rechterbeen, het voelt ook beter aan. Op deze 4 dagen ben ik 2 kg aan vocht kwijtgespeelt. Tijdens de dag merk je dat je iets vaker naar het toilet moet, maar niet overdreven. 's nachts moet ik niet extra opstaan. Mijn ervaring is dur super goed.

  Was deze beoordeling nuttig?

Phyto-Diur kopen

Je kan Phyto-Diur van het merk Kela , geproduceerd door KELA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vochtafdrijvers