€ 11,40
€ 9,80
(€ 32,67 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 1,60)

Omschrijving van Phyto-Diur

Phyto-Diur is bijzonder werkzaam in gevallen: van gewichtstoename, van vochtretentie; overigens is het aanbevolen voor mensen die last hebben van wallen onder de ogen. Bovendien wordt de eliminatie van cellulitische neerslag bevorderd ter hoogte van de heupen, het bekken en de dijen.

Indicatie

Muizenoor bevordert de excretiefunctie van de nieren (renale eliminatie van water). Het helpt dus bij de urinaire eliminatiefuncties.Zwarte (Gewone) vlier draagt bij tot het behoud van het gewicht. Het helpt bovendien om af te slanken als aanvulling bij dieetmaatregelen.

Gebruik van Phyto-Diur

30 à 50 druppels in een beetje water, elke morgen vóór het ontbijt.
Kinderen: een druppel per twee kilo lichaamsgewicht.

Ingrediënten Phyto-Diur

Muizeoor alcoholisch extract, samengesteld bucco aroma, zwarte vlier alcoholische extract

Alc: 69,6%
Analyse per 100g protid. 0,0g - glucid. 0,0g - lipid. 0,0g - alcoh: 76,6g

Totale energiewaarde: 522 Kcal = 2165kJ
Energiewaarde per 30 druppels: 6,7Kcal of 28kJ
€ 11,40
€ 9,80
(€ 32,67 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Phyto-Diur

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Phyto-diur

  Persoonlijk vind ik dit product vrij effectief na een min of meer lang gebruik. In het begin zag ik geen verandering, maar na enkele maanden met een dagelijkse inname van 30 druppels, merkte ik dat de wallen onder mijn ogen aanzienlijk waren afgenomen; ik merkte ook een goed algemeen effect, vooral in mijn benen, die minder gezwollen lijken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  niet slecht

  dit werkt redelijk, maar met 30 druppels is niet genoeg, heb dit opgedreven naar 40 druppels dagelijks. Neem dit nog niet zo lang, maar denk wel op langere termijn dat het nog beter zal werken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Doeltreffend

  Sommige klagen over rimpels, maar bij mij gaat het vooral over de wallen onder mijn ogen en daar kreeg ik van iemand de raad Phyto-Diur druppeltjes in te nemen en nu is dat bij mij een gewoonte geworden : 40 druppels 's morgen in water en ik voel mij beter. Wallen zijn niet weg, maar toch verminderd

  Was deze beoordeling nuttig?

Phyto-Diur kopen

Je kan Phyto-Diur van het merk Kela , geproduceerd door KELA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vochtafdrijvers