€ 9,65
€ 8,11
(€ 81,10 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 1,54)
Promotie 16% korting

Omschrijving van Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie

Deze Essentiële Olie heeft een ontspannende en kalmerende werking. Verzacht angsten, neerslachtigheid en zenuwachtigheid. Deze Etherische Olie werkt goed tegen nachtmerries en slaapproblemen bij kinderen en volwassenen.
 
Hieronder kan je enkele concrete toepassingen terugvinden voor het gebruik van de Etherische Olie van Mandarijn Rood. Deze formules werden samengesteld door onze aromatherapeute Muriel Loos, experte in aromatherapie.

Inhoud:
10ml
 
Phytosun Essentiële Olie Mandarijn Rood Bio - verbetert de slaap

Indicatie

Toepassing voor verstuiving:
 • Bestrijd stress: Verstuif 4 druppels Mandarijn, 4 druppels Bittere Sinaas en 2 druppels Marjolein.
 • Bescherm de nachtrust van de allerkleinsten: Gebruik 3 druppels Mandarijn in een Kalip’tus verstuiver, 30 min. voor het slapen gaan (om nachtmerries te vermijden) of druppel 2 druppels Mandarijn op de knuffel.
 • Bevorder de slaap van volwassenen: Gebruik 10 druppels in een Phytosun verstuiver, gedurende 1 uur voor het slapengaan.
Toepassing op de huid:
 • Je kunt mij gebruiken op de huid aangezien ik niet fotosensibiliserend ben.
 • Bereid het slaapritueel van de allerkleinsten voor: Verdun 2 druppels Mandarijn in 5 ml Macadamia voor een relaxerende massage.
Culinaire werking:
Kan zowel bij gezouten als zoete gerechten gebruikt worden.
Bij bio kalfsvlees: voeg 1 druppel Mandarijn toe aan 5 ml Plantaardige Olie en besprenkel jouw bereiding op het einde met dit mengsel. Voor 4 personen.
Ijs met een toets van Mandarijn: voeg 3 druppel Mandarijn toe aan je basisbereiding voordat je deze toevoegt aan jouw sorbetmachine.
 
Aromabad tegen de stress:
Meng in een dosis douchegel 4 druppels bio Mandarijn, 4 druppels Bittere Sinaas en 2 druppels Marjolein. Laat goed intrekken en voeg toe aan het badwater onder de kraan.

Gebruik van Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie

Huid: Breng 1 druppel puur aan op het lichaam of het gezicht, 1 maal per dag of verdun 2 à 5 druppels in 3 dosissen (3 keer gebruik maken van het pompje) Phytosun Plantaardige Olie en breng het mengsel 3 maal per dag aan.

Ingrediënten Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie

 • Essentiele Olie van Mandarijn (Citrus reticulata)
 • Oorsprong: Europa
 • Producerend orgaan: geperste schil
 • Biochemische specificiteit: limoneen, γ-terpineen, sinensal
 • Belangrijk: bevat geen fotosensibiliserende coumarines

Waarschuwing

E.O.’s zijn distillatieproducten van aromatische planten. In zuivere vorm moeten ze altijd voorzichtig en met kennis van zaken gebruikt worden, na advies van uw apotheker of een aromatherapeut.
Uit voorzorg worden E.O.’s best niet gebruikt bij kinderen jonger dan 3 jaar (sommige zelfs niet bij oudere kinderen) en evenmin bij zwangere of vrouwen die borstvoeding geven.
Mensen met overgevoelige huid of die nog nooit E.O.’s gebruikt hebben moeten vóór gebruik een huidtest uitvoeren door 1 druppel aan te brengen op de binnenzijde van de elleboog. De E.O. niet gebruiken bij roodheid.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen noch een gezonde levensstijl.
Geef nooit E.O’s op een orale wijze aan kinderen onder de 12 jaar.
In geval van toevallige inname, niet (laten) braken, maar een eetbare plantaardige Olie (laten) drinken en het Antigifcentrum raadplegen (070/245245).
Blootstelling aan de zon of UV-stralen vermijden als de E.O.’s op de huid aangebracht werden om elk risico op fotosensibilisatie te vermijden.
Vermijd ieder contact van E.O.’s met ogen, oren, neus, geslachtsdelen. De E.O.’s nooit in het lichaam injecteren.
Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen bewaren.
Stel E.O.’s nooit bloot aan hoge temperaturen. Ze zijn vluchtig en ontvlambaar.
Sluit het flesje van de E.O. goed af en bewaar het buiten invloed van lucht, licht, en warmte. Zo kunnen de E.O’s minstens 3 tot 5 jaar bewaard worden.
€ 9,65
€ 8,11
(€ 81,10 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  zeer goed

  heeft een zeer goede doordringende geur. echt iets om in huis te hebben.

  Was deze beoordeling nuttig?

Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie kopen

Je kan Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie van het merk Phytosun , geproduceerd door PERRIGO PHYTOSUN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Phytosun Essentiële Oliën