€ 9,65
Product niet verkrijgbaar
Promotie

Omschrijving van Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie 1+1 GRATIS

Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie heeft een ontspannende en kalmerende invloed. Ook verzacht het  angsten, neerslachtigheid en zenuwachtigheid. Het werkt ook goed tegen nachtmerries en slaapproblemen bij kinderen en volwassenen.

Indicatie

Etherische mandarijn olie

Gebruik van Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie 1+1 GRATIS

Huid: 1 druppel puur lokaal of 2 à 5 druppels in een Plantaardige Olie verdund, 3 maal per dag.
Verstuiving: Enkele druppels, puur of in combinatie met andere Essentiële Oliën.

TOEPASSING BIJ VERSTUIVING:
Bestrijd stress: Verstuif 4 druppels Bittere sinaas en 2 druppels Marjolein.
 
Bescherm de nachtrust van de allerkleinsten: Gebruik 3 druppels Mandarijn in een verstuiver type Louise, 30 minuten voor het slapengaan (om nachtmerries te vermijden) of druppel 2 druppels Mandarijn op de knuffel.
 
Bevorder de slaap van volwassenen: Gebruik 10 druppels in een verstuiver type Nevado, gedurende 1 uur voor het slapengaan.
 
TOEPASSING OP DE HUID:
Je kunt mij gebruiken op de huid aangezien ik niet fotosensibiliserend ben. Bereid het slaapritueel van de allerkleinsten voor: Verdun 2 druppels Mandarijn in 5 ml Macadamia voor een relaxerende massage.
 
KEUKENTIP:
Kan zowel bij gezouten als zoete gerechten gebruikt worden. Bij kalfsvlees: voeg 1 druppel Mandarijn toe aan 5 ml plantaardige olie en besprenkel jouw bereiding op het einde met dit mengsel. Voor 4 personen. Ijs met een toets van Mandarijn: voeg 3 druppels Mandarijn toe aan je basisbereiding voordat je deze toevoegt aan jouw sorbetmachine.
 
AROMABAD OM DE STRESS EN ANGSTEN TE VERJAGEN BIJ VOLWASSENEN:
Meng in een dosis douchegel 4 druppels Mandarijn, 4 druppels Bittere sinaas, 2 druppels Marjolein. Laat goed intrekken en voeg toe aan het badwater onder de kraan.

Ingrediënten Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie 1+1 GRATIS

Essentiële Olie van Mandarijn (Citrus reticulata)
Oorsprong: Europa
Producerend orgaan: uitgeperste schil
Biochemische specificiteit: limoneen, γ-terpineen, sinensal
Belangrijk: bevat geen fotosensibiliserende coumarines
€ 9,65
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie 1+1 GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  all-round

  Het is een van de beste oliën voor kinderen en bejaarden. In een geurlampje geeft mandarijn een fruitachtige geur af waarvan je opmontert. Mandarijn helpt je in te slapen als je te veel spanningen hebt opgestapeld.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ontspannende olie

  Deze ontspannende etherische olie met de geur van mandarijn gebruiken we steeds in de sauna. Het is een hele aangename en ontspannende geur. Dagelijks druppel ik enkele druppels in de toiletten of in de slaapkamer en dit rUikt altijd aangenaam en fris. Het is geen synthetische olie zoals er veel op de markt zijn

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Mandarijn essentiële olie

  De mandarijn essentiële olie verspreidt een zachte, welriekende geur. Dit geeft een ontspannend gevoel en zorgt voor een gezellige sfeer. Je kan hem mengen met andere geuren (samen met eucalyptus: zeer goed) of ook alleen gebruiken (geurt voldoende sterk).

  Was deze beoordeling nuttig?

Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie 1+1 GRATIS kopen

Je kan Phytosun Mandarijn Rood Essentiële Olie 1+1 GRATIS van het merk Phytosun , geproduceerd door PERRIGO BELGIUM NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Phytosun Essentiële Oliën