€ 15,55
Product niet verkrijgbaar
Promotie

Omschrijving van Phytosun Spray Ademhaling 1+1 GRATIS

De Spray Ademhaling zorgt voor een vrije ademhaling en versterkt ons natuurlijke afweersysteem dankzij zijn antibacteriële, antivirale, antiseptische en zuiverende eigenschappen. Gebruik de spray om de lucht te zuiveren van de slaap- en woonkamers. Je kan dit doen door de spray in de kamer te verstuiven, door enkele keren te verstuiven op een zakdoek en deze in je buurt te leggen of door de E.O.’s te inhaleren boven een kom heet water.
TIP: Ideaal bij de eerste winterkoude en problemen met de luchtwegen of om het gezin te beschermen tegen vreemde micro-organismen

Gebruik van Phytosun Spray Ademhaling 1+1 GRATIS

Atmosferisch gebruik:
Preventief: 1 keer in de vier hoeken van de kamer verstuiven, meermaals per dag.
Curatief: 3 keer in de vier hoeken van de kamer verstuiven, maximaal 4 keer per dag.
Droog inhaleren:
Preventief: 1 verstuiving op een zakdoek en diep inademen of in de nabije omgeving leggen.
Curatief: 3 verstuivingen op een zakdoek, meermaals per dag.
Vochtig inhaleren: 2 verstuivingen in een kom heet water. Het hoofd bedekken met een handdoek en gedurende 10 minuten inademen. Daarna een half uur binnen blijven.

Ingrediënten Phytosun Spray Ademhaling 1+1 GRATIS

Eucalyptus radiata, Melaleuca cajuputi, Lavandula hybrida, Rosmarinus officinalis, Melaleuca quinquenervia, Eucalyptus globulus, Cinnamomum camphora, Cymbopogon martinii, Melaleuca alternifolia, Thymus mastichina, Eugenia caryophyllus, Mentha arvensis.

Waarschuwing

Niet inslikken.
Bij kinderen jonger dan 3 jaar enkel te gebruiken op medisch advies, nooit onverdund (bv. enkele druppels in een kommetje heet water of ultrasone verstuiver buiten het bereik van het kind).
Het is aanbevolen deze spray niet te gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding zonder medisch advies.
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
€ 15,55
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Phytosun Spray Ademhaling 1+1 GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Phytosun spray Ademhaling

  Deze spray is voor mij een meerwaarde, wij gebruiken deze regelmatig, zeker in de winterperiode. Het geeft een boost aan je weerstand, helpt de winter door te komen. Het helpt de kamer "te zuiveren".

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Spray

  Dégage la gorge en moin de 2 min

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  prima natuurlijke spray

  Prima natuurlijke spray voor in de slaapkamer rond bed bijvoorbeeld te spuiten of in de living waar je zich bevindt. Helpt gemakkelijker te ademen, verfrist de lucht

  Was deze beoordeling nuttig?

Phytosun Spray Ademhaling 1+1 GRATIS kopen

Je kan Phytosun Spray Ademhaling 1+1 GRATIS van het merk Phytosun , geproduceerd door PERRIGO BELGIUM NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 1+1 Gratis of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen