€ 49,95
€ 39,96
Bespaar 20% (€ 9,99)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pilfood Plus

Vitaminevoeding voor haar en nagels.

Pil-Food levert het organisme sulfo-aminozuren die voor de opbouw van het haar en de vinger- en voetnagels onmisbaar zijn. Haaruitval tengevolge van roosvorming of een onevenwichtige voeding, constitutionele stoornissen van de haarvaten en nagels die al te breekbaar of broos zijn.

Gebruik van Pilfood Plus

Aanvangsdosis: 2 capsules driemaal daags gedurende 2 tot 3 weken

Onderhoudstherapie: driemaal daags 1 capsule.

De capsules moeten in hun geheel worden ingenomen tijdens de maaltijden. Wat de nagels betreft mag slechts een verhoogde vitaliteit worden verwacht na een behandeling van tenminste 2 tot 3 maanden.

Ingrediënten Pilfood Plus

per capsule:
DL-methionine 200 mg; L (+) Cysteïne HCL 80 mg; L-Cystine 25 mg; Enzymehydrolysaat uit dierlijke proteïne 25 mg; Gierstextract 20 mg; Calciummpantothenaat 25 mg; vitamine B2 fosfaat 1 mg; vitamine B6 10 mg; Biotine (vitamine H) 0,2 mg; vitamine E 3 mg.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 49,95
€ 39,96

Laatste reviews en ervaringen met Pilfood plus

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben pas begonnen met een pilfood kuur.Het is nog wat vroeg om resultaat maar uit ervaring uit verleden weet ik dat deze kuur een boost geeft voor haar en nagels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik het nog maar 2 weken maar heb minder haarverlies, of het echt werkt zal de tijd moeten uitwijzen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een heel goed product. Mijn haar groeit sneller en de kwaliteit van mijn haar is ook beter! Ik heb geen bijwerkingen gemerkt en het heeft een goei effect op mijn nagels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit al jaren ! sinds ik dit neem zijn mijn haren duidelijk mooier , glanzender en dikker ! bovendien heb ik veel minder haaruitval + mijn haren groeien naar mijn idee veel sneller !!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect, het gebeurde super snel (2 dagen voor Frankrijk), bedankt! Onovertroffen prijs, zelfs goedkoper dan bij Amazon. Dit product gebruik ik al 3 jaar (met pauzes van tijd tot tijd), omdat het het enige supplement is dat ooit een effect op mij heeft gehad. A+
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Pilfood helpt goed tegen haaruitval.. Je moet wel een paar maanden geduld hebben voordat het helpt.. Ben er heel tevreden over.. Je haar groeit er precies ook langer van.. Veel succes gr
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb hier al vaker een kuur van genomen. Pilfood is zeker aan te raden tegen haaruitval. Het is mooi meegenomen dat nagels hier ook duidelijk sterker van worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik reeds enkele weken dit produkt en ik begin stilaan beterschap te hebben. ik heb al veel positiefs gehoord van dit produkt en ik moet alles bevestigen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed produkt. Heb het al eerder gebruikt. Helpt tegen haaruitval. Wel het blijven innemen om haaruitval te voorkomen. 3 maand 3 capsules per dag daarna 1 capsule per dag innemen..
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Matching item en op tijd ontvangen, om nog maar te zwijgen van de super aantrekkelijke prijs! Ik beveel aan en ben van plan om vaker van deze site te genieten!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet lang genoeg gebruikt. Er zijn nieuwe haartjes bij gekomen. Pilfood lijkt bij mij te werken. Althans dat is mijn mening maar iedereen is verschillend. Proberen dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bereik met dit product goede resultaten. Zowel het bestellen bij Farmaline als het leveren loopt gesmeerd. Farmaline heeft eveneens zeer concurrerende prijzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind het eer uitstekend product daar valt mijn haar niet van uit en zou ik voor geen geld meer kunnen missen daar ik het dan ook voor iedreen aan bevolen maar haar is wel voller door dit produckt

Pilfood Plus kopen

Je kan Pilfood Plus van het merk Sanofi Aventis, geproduceerd door SANOFI CHC , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels