€ 21,75
€ 17,18
Bespaar 21% (€ 4,57)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pillendoos 1 Week

Voor elke dag een afzonderlijk opbergvakje dat op zijn beurt nog eens is ingedeeld in 4 vakken. In 2 talen: Nederlands/Frans

Afmetingen: 12 x 11 x 5 cm.

€ 21,75
€ 17,18

Laatste reviews en ervaringen met Pillendoos 1 week

Schrijf een review
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  6 van de 7 doosjes gingen niet open omdat de "tussenschotjes" te lang waren. Na veel gesukkel om doosjes te openen heb ik ze afgevijld tot ze vlot open en dicht gaan. Sinds dan gerieflijke doos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel praktische doos en stevig. Ik heb de mijne reeds 8 jaar en nu een exemplaar voor mijn vader gekocht. Heel handig, dag per dag, en elke dag heeft vier vakjes. Gemakkelijk bij te vullen en gemakkelijk in gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer practisch pillendoosje voor de ganse week - alleen spijtig dat de dagen niet aan beide zijden af te lezen zijn : afgedrukt zijn; zodat ik nu steeds moet letten hoe ik ze in de houder bewaar!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb het voor mijn moeder gekocht ( 81 j). Ze kan nog alles zelf verdelen, maar vindt het zeer handig dat ze vanaf nu haar medicatie voor een hele week kan verdelen. Ook handig voor later wanneer ze dit zelf niet meer kan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Indedaad een heel handige oplossing. Ik gebruik hem nu in combinatie met een DayClock zodat ook de juiste dag gekozen wordt. Zo laat de vermelding op de DayClock zien welke dag het is en is een keus uit deze pillen doos niet meer te misssen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pillendoos is noodzakelijk bij mensen die elke dag structuur nodig hebben bij het dagelijkse inname van pillen en of voedingssupplementen. 1 week vooraf kan je alles klaarzetten zodat die niet vergeten worden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger moest ik alle medicatie elke dag uit alle dozen halen en op groepjes leggen per inname moment. Of in zilverpapier meenemen naar het werk. Met de 7d pillen doos maar 1x per week opvullen. En je kan je niet vergissen van inname moment en deze zijn ook duidelijk op het doosje vermeld: morgen, middag, avond en zelf nacht. Praktisch, compact en handig om overal mee te nemen zelf op vakantie! Echte aanrader en kan ook eens in de vaatwasmachine.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn de ideale pillendoosjes met grote vakjes en duidelijke beschrijvingen van vakjes en een goede onderscheiding van de zeven dagen, deze zijn heel vlot te vullen en te ledigen. Missingen zijn uitgesloten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel handig voor zowel voor gebruik thuis, als op mee te nemen op verlof. Niet telkens alle dozen iedere dag nagaan wat er ingenomen moet worden. Men maakt de medicatie voor een ganse week gereed. Dus maar 1x/week. Zeer handig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tot hiertoe had ik een pillendoosje voor 1 dag. Nu gebruik ik de pillendoosjes voor een volledige week.Is héél gemakkelijk en vermits de dag op het doosje vermeld staat, hoeft ge nooit te twijfelen: heb ik ze vandaag nu al genomen of niet.Dus een aanrader voor wie geregeld pillen of voedselsupplementen neemt!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima pillendoos als je veel pillen per dag gebruikt. Overzichtelijk geordend en makkelijk om een doosje per dag uit de houder te nemen om dagelijk mee te nemen. Ik geef een cijfer 4 i.p.v. 5 omdat ik de pillendoos wel prijzig vind.

Pillendoos 1 Week kopen

Je kan Pillendoos 1 Week van het merk Fagron, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in Nederland bij FARMALINE