€ 5,70
€ 5,13
Bespaar 10% (€ 0,57)

Omschrijving van Interprox Plus ragers super micro oranje

Om die reden kan tandplaque na een poetsbeurt in deze ruimten achterblijven.

Omdat bacteriën zich aan tandplaque hechten kan het niet reinigen van de ruimten tussen tanden en kiezen in bepaalde situaties tot problemen leiden.

Tandvleesontstekingen en cariës beginnen dan ook vaak tussen tanden en kiezen (interdentaal).

Interprox® Plus Extended Life Time.

Dentaid introduceert vanaf mei 2010 de nieuwe generatie Interprox® Plus interdentaal ragers. De nieuwe generatie kenmerkt zich door een nog langere levensduur van de ragers.
Daarbij wordt het assortiment uitgebreid met de Interprox Plus Nano (roze) voor reiniging van zeer kleine interdentale ruimten.

Dentaid zet de vernieuwingen voor u op een rij:

Interprox® Plus

 • Versterking gecoat ijzerdraadje
 • Versteviging bevestiging ijzerdraadje in het handvat
 • Verlenging levensduur
 • Introductie Interprox Plus Nano (roze, 1,9 mm)

Interprox Plus

  RagerIJzerdraadje
Interprox Nano(roze)1.9 mm0.38 mm
Interprox Super Micro(oranje)2 mm0.5 mm
Interprox Micro(groen)2.4 mm0.56 mm
Interprox Mini(geel)3 mm0.7 mm
Interprox Mini Conical(rood)2 mm - 4 mm0.6 mm
Interprox Conical(blauw)3 mm – 5 mm0.8 mm
Interprox Maxi(paars)4.2 mm - 5.7 mm0.94 mm
Interprox X Maxi(grijs)4.5 mm - 9 mm0.94 mm
Interprox XX Maxi(zwart)6 mm - 11 mm0.94 mm
    
    
    
    
    
    
    

Indicatie

Specifiek voor het reinigen van de ruimten tussen de kiezen wat verder achter in de mond (ter hoogte van de wang) is de Interprox Plus ontwikkeld.

Gebruik van Interprox Plus ragers super micro oranje

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
Interprox Plus ragers super micro oranje 6 stuks
€ 5,70
€ 5,13

Laatste reviews en ervaringen met Interprox plus ragers super micro oranje

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ultra-praktisch om tussen zeer gebalde tanden onderling door te gaan. Product tegen een voordelige prijs ten opzichte van de gebruikelijke famariën of via tandartsen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze dunne borsteltjes zijn handig in gebruik omwille van hun vorm en stevigheid zodat je tussen tanden die redelijk dicht tegen elkaar staan toch eventuele etensrestje kan verwijderen wat niet alleen likt met poetsen. Het beschermhoesje is handig om altijd een borstje bij de hand te hebben wanneer je dit wil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn tandarts gebruik ik deze borsteltjes. Ze reinigen zeer goed en zijn goed hanteerbaar doordat de borsteltjes haaks op de steeltjes staan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  + zeer handig in gebruik. + gaat lang mee (herbruikbaar). + beste manier om tandsteen te vermijden. + beter dan flosdraad. - geen gemengde verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van tandarts gaan gebruiken en ben zeer tevreden over gebruik en resultaat. Ligt vlot in de hand en en gaat hele tijd mee. Snel en eenvoudig te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  reeds jaren met uitstekend resultaat gebruikt .Aan te raden voor implantaten!belangrijk is het hoeksysteem wat het gebruik stukken makkelijker en efficienter maakt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij zijn dit de beste tandborsteltjes. Ze zijn fijn en sterk en je kan makkelijk tussen de achterste tanden. Ik gebruik ze al lange tijd. Tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze borsteltjes gebruiken we op aanraden van onze tandarts. Dit om kalksteenvorming tussen de tanden te voorkomen. Wij gebruiken het al geruime tijd en sindsdien heeft onze tandarts minder werk tijdens de jaarlijkse controle.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de tandarts gekocht en is heel handig en vlot in gebruik. Reinigt snel en goed tussen de tanden, geeft nadien zeker een proper gevoel en minder vorming van tandsteen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze brushes zijn zeer praktisch om de kleine holtes tussen je tanden en tandvlees schoon te maken. Ze bestaan in verschillende maten,dus moet je dikker of dunner nemen afhankelijk van hoeveel spatie je tussen je tanden onderling hebt en tussen je tanden en tandvlees. Dit vind ik veel handiger dan tandzijde. Alleen jammer dat ze betrekkelijk snel plooien.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik reeds geruime tijd de interdentale borsteltjes van Interprox. Echter eerste maal Interprox Plus gekocht. Is aanrader voor achterste tanden met weinig tussenruimte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig instrumentje om te flossen ; dit is een heel smal type waarmee je makkelijk tussen smalle stukken geraakt. De andere soorten zijn een heel stuk breder. Ben er heel tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze borsteltjes zijn zeer handig in het gebruik en zeer compact. Ik heb verschillende andere uitgetest, maar deze zijn de beste. Een breedte van 2 mm is ook niet zo makkelijk te verkrijgen.

Interprox Plus ragers super micro oranje kopen

Je kan Interprox Plus ragers super micro oranje van het merk Interprox, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes