€ 50,00
€ 40,50
(€ 27,00 / 100 g)
Bespaar 19% (€ 9,50)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Proxeed Plus

Proxeed Plus zakjes.

Bevat zink dat bijdraagt tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting en selenium dat een normale spermatogenese ondersteunt.

Aminozuren, vitaminen en mineralen

Indicatie

Proxeed Plus is een voedingssupplement voor de vruchtbaarheid van de man. Wanneer een man een kind wil verwekken, kan hij baat hebben bij de verhoging van het aantal, de concentratie, de beweeglijkheid en de snelheid van zaadcellen.

Gebruik van Proxeed Plus

- Elke dag moeten er twee sachets van de Proxeed Plus-oplossing worden ingenomen: één ‘s ochtends en één ‘s avonds. Meng elk zakje met ten minste 120 ml vruchtensap of een andere koude drank en roer gedurende één minuut. Gebruik geen hete dranken en koolzuurhoudende dranken zoals frisdrank. Het zakje kan eveneens worden gemengd met appelmoes of yoghurt. Proxeed Plus moet vlak na het mengen worden ingenomen en het mengsel moet niet tot later worden bewaard. Overschrijd de aanbevolen dosering van 2 sachets per dag niet.
- Wij adviseren u om Proxeed Plus ten minste zes maanden lang te gebruiken.

Ingrediënten Proxeed Plus

Per dagelijkse dosering (2 sachets)
L-carnitine (fumaraat) 3.5 g
Acetyl-L-carnitine 1,0 g
Fructose 2,0 g
Citroenzuur 100 mg
Selenium 100 mcg
Co-enzym Q10 40 mg
Vitamine C 180 mg (300 % ADH)
Zink 20 mg (133 % ADH)
Foliumzuur 400 mcg (200% ADH)
Vitamine B12 3,0 mcg (300% ADH)

- L-carnitine en acetyl-L-carnitine spelen een belangrijke rol bij de energiestofwisseling van spermacellen. Veel wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat carnitinen een belangrijke rol spelen bij de functionaliteit van sperma doordat ze van invloed zijn op de beweeglijkheid, morfologie en concentratie van spermacellen, evenals op het aantal spermacellen. L-carnitine en acetyl-L-carnitine kunnen tevens helpen sperma te beschermen door de invloed van te veel vrije radicalen te beperken.
- Fructose is een van de belangrijkste energieopwekkende substraten die aanwezig zijn in zaadvloeistof.
- Citroenzuur is betrokken bij bepaalde aspecten van de energiestofwisseling.
- Vitamine B12 is betrokken bij celrijping en DNA-synthese. Een gebrek aan vitamine B12 in de voeding is gekoppeld aan een lager aantal spermacellen en een slechtere beweeglijkheid daarvan. Daarom is vitamine B12 van essentieel belang voor gezonder sperma.
- Selenium is een krachtige antioxidant en speelt een rol bij de stabilisatie van ongeschonden zweepdraden van de zaadcellen. Een te lage concentratie selenium in de voeding houdt verband met een geringe beweeglijkheid van spermacellen. Een voedingssupplement voor de vruchtbaarheid van de man dat selenium bevat, kan de beweeglijkheid van spermacellen vergroten.
- Co-enzym Q10 is een antioxidant en een energiestimulerende stof en speelt een rol bij de stabilisatie van ongeschonden zweepdraden van de zaadcellen. Onderzoeken hebben een verband aangetoond tussen de concentratie van het co-enzym Q10 en de gezondheid van sperma.
- Vitamine C is een antioxidant dat aanwezig is in het zaadplasma. Van extra vitamine C is bewezen dat dit de kwaliteit van het sperma bij rokers verbetert.
- Zink is belangrijk voor de productie van zaadcellen. Niet optimaal vruchtbare mannen hebben doorgaans een lagere concentratie zink in hun zaad dan normale mannen.
- De concentratie foliumzuur is bij mannen hoger in de zaadvloeistof dan in het plasma. Onderzoeken duiden erop dat een supplement van foliumzuur samen met zink de gezondheid van sperma verbetert bij zowel niet optimaal vruchtbare mannen als vruchtbare mannen.
- Actieve ingrediënten: L-carnitine fumaraat, acetyl-L-carnitine, fructose, citroenzuur, vitamine B12, selenium, co-enzym Q10, vitamine C, zink, foliumzuur
- Hulpstoffen: suiker, fructose, natuurlijk citroenaroma, acesulfaam kalium

Bijwerkingen van Proxeed Plus

Bijwerkingen komen zelden voor en zijn doorgaans zeer licht.

Waarschuwing

Als u probeert een kind te verwekken en de kwaliteit van uw sperma wilt verbeteren, is het altijd raadzaam om met een arts te overleggen voor extra informatie over de verbetering van het aantal en de beweeglijkheid van spermacellen, voordat u begint met het gebruik van Proxeed® Plus.

Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 50,00
€ 40,50
(€ 27,00 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Proxeed plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Traitement qui améliore nettement le nombre et la mobilité des spermatozoïdes. A suivre pendant minimum 3 mois (temps pour que les nouveaux spermatozoïdes soient formés)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik van product pas onlangs gestart; derhalve nog geen ervaring met een resultaat. Levering was vlekkeloos voor wat betreft het tijdstip, de levertijd en de staat van aankomst.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte samenstelling voor ideale ontwikkeling van zaadcellen. Voor gebruik had ik een lage hoeveelheid bij labotesten. Na 4 maand proxeed gebruik had ik na labotesten waarden van 380miljoen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hallo met betrekking tot glas Service vind ik het oprecht middelmatig. U zegt 24 uur voor de levering en tijdens de 2 bestellingen die ik heb gemaakt is het erg laat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product om gezicht te reinigen. Heb sinds ik het gebruik (paar weken) nog geen puisten gehad, terwijl ik dat voorheen wel af en toe had, ookal reinigde ik mijn gezicht altijd grondig met Olaz reinigingsmelk + tonic. Om foundation te verwijderen heb je wel verschillende watjes met product nodig, maar dat lijkt me eerder normaal... Oog-make up krijg ik niet volledig weg met enkel dit product.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hallo ik vind het product voor het moment vrij goed omdat ik in vergelijking met flexar niet braken en de smaak is heel aangenaam voor de rest het zal moeten wachten omdat het feit dat het twee weken dat ik het gebruik het
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb niks te zeggen over Farmaline : bestellen is super makkelijk en ik kreeg de producten snel. Ik ga nog vaak met jullie bestellen. Veel succes : ) : ) : ) en tot de volgende!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering. Ik hoop dat ze gaan om snel resultaten te krijgen. Internet apotheek is lovenswaardig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de producten in perfecte staat ontvangen en ook nog eens heel snel. Ik dacht dat ze niet zouden toekomen omdat ze zo goedkoop waren, maar jullie zijn zeer betrouwbaar. Gemakkelijk en snel, bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben onder de indruk van de snelle levering van mijn product, het was goed verpakt en ik kijk er naar uit om de goede werking te ervaren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankjewel om zo snel te zijn met de levering, het product was 3 dagen later dan afgesproken maar de prijs was heel goedkoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds mijn man dit regelmatig neemt merkt hij een verschil in de hoeveelheid spermatozoïden. Het is wel een dure behandeling van €90 voor een maand.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn bezig met behandeling om de kwaliteit te verhogen, binnenkort volgt tweede semenanalyse na 6 maanden gebruik van proxeed plus. We hopen op verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  7 jaar niet zwanger kunnen geraken, proxeed besteld en verbazingwekkend ... we waren plots zwanger. Vorig jaar opnieuw besteld en we hadden wederom geluk. Nu nog eens proberen, op hoop van zegen dat het ons voor de laatste keer lukt en we een mooi gezond kindje kunnen krijgen. We raden dit product enkel maar aan aan koppels die moeilijk zwanger geraken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet zeggen dat ik na 3 maanden gebruik toch al een verbetering zag en nog beter na 6/9 maanden. Voor zij die ons zeiden alle hoop op te geven... ik raad het ten zeerste aan. We hebben nu een prachtig kind. Nogmaals bedankt aan de uroloog die ons dit aanbevolen heeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De service was heel erg goed, snelle levering. Mijn man is nog niet begonnen aan onze huidige bestelling maar we hebben het afgelopen jaar nogal eens gebruikt en het werkte goed. Dus ik ben er zeker van dat Proxeed een goed product is.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product nu bijna 3 maanden en ik wacht nog op een test en de resultaten om te zien of het werkt. Ik heb ondertussen nog wat doosjes gekocht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Farmaline heeft me op korte tijd mijn product geleverd en het kost 50% minder dan de plaatselijke apotheek. Dankjewel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het product snel geleverd gekregen zoals aangegeven en kreeg zelfs nog staaltjes. Het product smaakt niet afschuwelijk maar het verteert een pak beter dan andere soortgelijke producten die ik geprobeerd had. Ik weet nog niet of het werkt maar het werd me voorgeschreven door een vruchtbaarheidsexpert. Het volume is niet zichtbaar verbeterd maar de qualiteit zou beter geworden moeten zijn. Farmaline is goedkoper als ik 2 doosjes koop + transport kosten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit gekocht om te helpen met mijn vrouw zwanger te krijgen, hopelijk werkt het even snel als jullie levering. Het moet wel minstens 6 maanden gebruikt worden blijkbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We hebben het product Proxeed Plus besteld bij jullie, omdat het aangeraden werd om de kwaliteit van het sperma van mijn man te verbeteren. Hij neemt het nu ongeveer een maand zoals aanbevolen en hij merkt al een verbetering, maar de minimale inname is 3 maanden. Alleen dan kan ik zeggen hoe goed het werkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Minder duur dan in de plaatselijke apotheek maar voor het effect moet ik nog wachten, ik neem het nog maar 1.5 maand. Ik heb het wel al opnieuw gekocht.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De snelle levering en tevredenheid is waarom ik Farmaline aanraden kan. Het product geeft een goed resultaat dus niet twijfelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor het ontbijt en het avondeten. Het zakje oplossen in een beker water. Het smaakt best lekker en hopelijk geeft het goed resultaat! Snelle bezorging
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed en werkzaam product, het werd me aangeraden door de gynaecoloog en vruchtbaarheidsexperten. Het is goedkoper bij Farmaline dan in mijn plaatselijke apotheken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over de snelle levering en ik raad Farmaline zeker aan voor de prijs.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product arriveerde op tijd en in goede staat. Het is nog even wachten om te zien of het effectief werkt, maar de prijs is geen issue meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De werking ervan hebben we nog geen resultaten van, maar de snel service qua levering was erg goed! Wij kunnen Farmaline zeker aanraden aan familie, vrienden en bekenden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed product, het smaakt lekker en werkt ook nog eens geweldig goed. De prijs is heel competitief, ik ben heel tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Serieuze en snelle transactie. Product kwam op tijd aan. Verzorgde verpakking en in een goede staat. Product voldoet aan mijn verwachtingen. Niets op aan te merken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na drie maanden van behandeling zijn de resultaten waren de resultaten duidelijk. We zijn echt heel tevreden. Tot nu toe de beste prijs die we hebben gevonden ook al blijft het een beetje duur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Binnen termijn geleverd en voordelige producten op de site want in de apotheek is het duurder. Ik zal van nu af aan zonder probleem op jullie site bestellen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik weet het niet, ik ga het resultaat controleren na 6 maanden want dat is de enige manier om te weten of het werkt of niet, voor het moment is de levering ok en op tijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze product enkele jaren geleden gebruikt en met succes. Nu willen we proberen om nog eens voor elkaar te krijgen. Dus proxeed zou ik iedereen met slechte of te kort aan zaad aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kwaliteitsproduct. Promotieproduct dat je niet mag missen!!! Beveiligde bestelling en snelle internationale levering naar Frankrijk. Aan te raden !!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In feite is het niet voor mij, maar voor mijn broer. Hij heeft de test nog niet kunnen doen want hij moet zijn behandeling eerst afwerken. Maar dit medicijn wordt enorm aanbevolen door de specialisten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super en snel!! Dank u
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeker beter geworden door Proxeed Plus. Ik kan het zeker aanbevelen!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De levering gebeurde snel en betrouwbaar. Ik hoop dat Proxeed plus zal helpen. Een beoordeling kan alleen maar na een langer gebruik gedaan worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering, goed verpakt. Ik hoop dat de vitaminen goed werken
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vriend gebruikt proxeed nu al voor ongeveer 1 jaar. Wij hebben er nog geen resultaat van ondervonden aangezien ik nog steeds niet in verwachting ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een poeder moet in water oplossen,het ruikt niet lekker,maar het echt super helpt:mijn vrouwen is al zwanger.(ik gebruik het samen met Vitamin E )
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een effectieve ondersteuning voor de vruchtbaarheid van de man Proxeed® Plus (uitspraak: Prox-ied) is een eenvoudige, veilige en effectieve manier om de reproductieve gezondheid van de man en de kwaliteit van het sperma te ondersteunen, omdat dit de voedingsstoffen biedt die nodig zijn voor de ontwikkeling van zaadcellen. U kunt Proxeed® Plus gemakkelijk thuis bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product besteld voor betere sperma... het is nu al meer dan drie maanden dat mijn man gebruik maakt van dit product. Ik kan pas in september zeggen of dit product efficiënt is want dan doe ik een test.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De levering is erg snel, gemiddeld twee dagen, de concurrerende prijs is zelfs de goedkoopste dat ik gevonden heb op het internet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle en discrete levering en minder duur dan bij een gewone apotheek. Voor een eerste bestelling ben ik tevreden. Dus geef ik mijn voorkeur aan deze site voor mijn volgende bestellingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product doet zijn werk. Met een beetje aanpassing van het voedingspatroon kan men een heel goed resultaat krijgen. 2,5 Jaar geleden heb ik proxeed ook gebruikt en met succes is de kwalitiet en de kwantiteit verdrievoudigd. Na de behandeling van 6mnd is onze dochter gezond een wel geboren ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden met de bestelling. Het product had ik snel in huis. Alles was discreet verpakt. In toekomst zal ik zeker en vast bij Farmaline blijven bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  geweldig product om het sperma op krachten te doen komen! het duurt ongeveer 3 maanden om de effecten van de behandeling te zien! Ik raad dit product werkelijk aan, hij is het meest efficient
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle en goede levering!!! De prijs is misschien nog te duur, zou nog wat goedkoper mogen zijn. De online apotheek Farmaline is een betrouwbare online apotheek!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement aanbevolen door dokters en speciaal geformuleerd om sperma te stimuleren. (een essentiële factor bij conceptie). Een grote plus is dat het geen traditionele hormone therapie is. Groot min is de prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement aanbevolen door arts en speciaal geformuleerd ter ondersteuning van de kwaliteit van sperma, een belangrijke factor in het ontwerp.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement aanbevolen door arts en speciaal geformuleerd ter ondersteuning van de kwaliteit van sperma, een belangrijke factor in het ontwerp.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zakjes hebben er de eerste keer ook voor gezorgd dat we na jaren proberen in 1x zwanger waren! Dt is helaas misgegaan en zijn weer met volle moed aan nieuwe zakjes begonnen! Superspul!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement aangeraden door dokter en speciaal samengesteld om de kwaliteit van sperma, een essentiële factor bij de bevruchting, te ondersteunen. Grote plus is dat het geen klassieke hormonenkuur is. Grote min is de prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles super, snel verzonden, alle artikels hebben een goede beschrijving. Graag nogmaals! Ik zal altijd bij Farmaline blijven bestellen, gunstige prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles super. Supersnelle verzending. Alle artikelen hebben een heel goede beschrijving. Zou hier nog bestellen :-)))) Ik zal nog wel eens bij Farmaline bestellen.... superlage prijzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Farmaline Online Apotheek: heel goede verwerking en snelle levering. Zou het iedereen aanbevelen hier te bestellen. Bij de betaling lukt het niet via Paypal, maar met overschrijving zonder problemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede klinische resultaten met dit produkt.Een verbetering met 20 procent volgens de gynecoloog.Ik nam proxeed samen met flixar en behaalde zo een zeer bevredigend resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  kwaliteit zaad was 100 procent in orde voor insuminatie ...dit helpt echt want vrouw is zwanger.dit is wel duur product maar de moeite waard mvg steven wijgmaal

Proxeed Plus kopen

Je kan Proxeed Plus van het merk Proxeed, geproduceerd door SIGMA-TAU HEALTHSCIENCE BV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Vruchtbaarheid
Welzijn & Gezondheid > Man > Bevordering Sexuele Prestatie
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Seksualiteit > Bevordering Sexuele Prestatie
Seksualiteit > Bevordering Sexuele Prestatie