€ 50,00
€ 41,00
(€ 27,33 / 100 g)
Bespaar 18% (€ 9,00)
Promotie 18% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Proxeed Plus

Proxeed Plus zakjes.

Bevat zink dat bijdraagt tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting en selenium dat een normale spermatogenese ondersteunt.

Aminozuren, vitaminen en mineralen

Indicatie

Proxeed Plus is een voedingssupplement voor de vruchtbaarheid van de man. Wanneer een man een kind wil verwekken, kan hij baat hebben bij de verhoging van het aantal, de concentratie, de beweeglijkheid en de snelheid van zaadcellen.

Gebruik van Proxeed Plus

- Elke dag moeten er twee sachets van de Proxeed Plus-oplossing worden ingenomen: één ‘s ochtends en één ‘s avonds. Meng elk zakje met ten minste 120 ml vruchtensap of een andere koude drank en roer gedurende één minuut. Gebruik geen hete dranken en koolzuurhoudende dranken zoals frisdrank. Het zakje kan eveneens worden gemengd met appelmoes of yoghurt. Proxeed Plus moet vlak na het mengen worden ingenomen en het mengsel moet niet tot later worden bewaard. Overschrijd de aanbevolen dosering van 2 sachets per dag niet.
- Wij adviseren u om Proxeed Plus ten minste zes maanden lang te gebruiken.

Ingrediënten Proxeed Plus

Per dagelijkse dosering (2 sachets)
L-carnitine (fumaraat) 3.5 g
Acetyl-L-carnitine 1,0 g
Fructose 2,0 g
Citroenzuur 100 mg
Selenium 100 mcg
Co-enzym Q10 40 mg
Vitamine C 180 mg (300 % ADH)
Zink 20 mg (133 % ADH)
Foliumzuur 400 mcg (200% ADH)
Vitamine B12 3,0 mcg (300% ADH)

- L-carnitine en acetyl-L-carnitine spelen een belangrijke rol bij de energiestofwisseling van spermacellen. Veel wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat carnitinen een belangrijke rol spelen bij de functionaliteit van sperma doordat ze van invloed zijn op de beweeglijkheid, morfologie en concentratie van spermacellen, evenals op het aantal spermacellen. L-carnitine en acetyl-L-carnitine kunnen tevens helpen sperma te beschermen door de invloed van te veel vrije radicalen te beperken.
- Fructose is een van de belangrijkste energieopwekkende substraten die aanwezig zijn in zaadvloeistof.
- Citroenzuur is betrokken bij bepaalde aspecten van de energiestofwisseling.
- Vitamine B12 is betrokken bij celrijping en DNA-synthese. Een gebrek aan vitamine B12 in de voeding is gekoppeld aan een lager aantal spermacellen en een slechtere beweeglijkheid daarvan. Daarom is vitamine B12 van essentieel belang voor gezonder sperma.
- Selenium is een krachtige antioxidant en speelt een rol bij de stabilisatie van ongeschonden zweepdraden van de zaadcellen. Een te lage concentratie selenium in de voeding houdt verband met een geringe beweeglijkheid van spermacellen. Een voedingssupplement voor de vruchtbaarheid van de man dat selenium bevat, kan de beweeglijkheid van spermacellen vergroten.
- Co-enzym Q10 is een antioxidant en een energiestimulerende stof en speelt een rol bij de stabilisatie van ongeschonden zweepdraden van de zaadcellen. Onderzoeken hebben een verband aangetoond tussen de concentratie van het co-enzym Q10 en de gezondheid van sperma.
- Vitamine C is een antioxidant dat aanwezig is in het zaadplasma. Van extra vitamine C is bewezen dat dit de kwaliteit van het sperma bij rokers verbetert.
- Zink is belangrijk voor de productie van zaadcellen. Niet optimaal vruchtbare mannen hebben doorgaans een lagere concentratie zink in hun zaad dan normale mannen.
- De concentratie foliumzuur is bij mannen hoger in de zaadvloeistof dan in het plasma. Onderzoeken duiden erop dat een supplement van foliumzuur samen met zink de gezondheid van sperma verbetert bij zowel niet optimaal vruchtbare mannen als vruchtbare mannen.
- Actieve ingrediënten: L-carnitine fumaraat, acetyl-L-carnitine, fructose, citroenzuur, vitamine B12, selenium, co-enzym Q10, vitamine C, zink, foliumzuur
- Hulpstoffen: suiker, fructose, natuurlijk citroenaroma, acesulfaam kalium

Bijwerkingen van Proxeed Plus

Bijwerkingen komen zelden voor en zijn doorgaans zeer licht.

Waarschuwing

Als u probeert een kind te verwekken en de kwaliteit van uw sperma wilt verbeteren, is het altijd raadzaam om met een arts te overleggen voor extra informatie over de verbetering van het aantal en de beweeglijkheid van spermacellen, voordat u begint met het gebruik van Proxeed® Plus.

Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 50,00
€ 41,00
(€ 27,33 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Proxeed Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Zeer effectief

  Ik ben aan mijn 6de maand bezig, op mij heeft het een goed effect gehad. Er was een positieve verandering in mijn staaltje. Ik kan het dus zeker aanraden! Proberen maar!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  A recommandé

  Ce produit fonctionne très bien, nous en avons eu la preuve avec un spermogrammes qui avait doublé Même si je ne suis toujours pas enceinte en ce moment le produit est bon.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Goed enkel smaak kan beter

  Ik ben zelf er nog niet lang mee bezig dus weet niet of het werkt. Vrienden hebben dit gebruikt en waren snel zwanger. Alleen de smaak is niet echt zo goed. Zeker de proxeed plus voor mannen is qua smaak nog erger dan die van de vrouw.

  Was deze beoordeling nuttig?

Proxeed Plus kopen

Je kan Proxeed Plus van het merk Proxeed , geproduceerd door SIGMA-TAU HEALTHSCIENCE BV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Vruchtbaarheid
Welzijn & Gezondheid > Man > Bevordering Sexuele Prestatie
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Seksualiteit > Bevordering Sexuele Prestatie
Seksualiteit > Bevordering Sexuele Prestatie