Pranarom Amandel Zoet Plantaardige Olie 12119 1 l

Pranarom 
0 Reviews
 Schrijf een review
€ 113,75
€ 102,38
(€ 102,38 / l)
Bespaar 10% (€ 11,37)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Pranarom Amandel Zoet Plantaardige Olie 12119

Gepersonifieerde zoetheid!

Zoete amandel is de verzachtende en beschermende olie bij uitstek en is ideaal voor de verzorging van het lichaam en de droge huid. Ze is geliefd bij zowel moeders als baby's voor cosmetica, verzorging en voor het verwijderen van make-up. Ze leent zich perfect als basis voor aromatherapeutische mengsels voor lichaamsverzorging dankzij haar erg interessante prijs-kwaliteitverhouding en het optimale comfort bij het aanbrengen. Massages, aromatische massages, schoonheidsverzorging... met zoete amandel is alles mogelijk. Mensen die allergisch zijn voor amandelen moeten deze olie echter uit voorzorg vermijden.

Gebruik van Pranarom Amandel Zoet Plantaardige Olie 12119

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.
Cosmetisch gebruik : Geschikt voor de gevoelige huiden (borsten, handen, baby-billetjes). Verzorgt kloofjes, irritaties en jeuk.

Tips & advies:
Scheren: Alle behaarde delen kunnen worden geschoren met de PO op basis van Zoete amandel. Breng na het wassen en de peeling van de te scheren delen overvloedig Zoete amandel PO aan, masseer om het haar rechtop te zetten en scheer met een schoon en nieuw scheermes.

Ingrediënten Pranarom Amandel Zoet Plantaardige Olie 12119

Persing van de amandelen, vruchten van de amandelboom

Samenstelling in één oogopslag:
Meer dan twee derde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets minder dan een vierde meervoudig onverzadigde vetzuren (vooral omega 6). Een klein tiende deel verzadigde vetzuren (palmitinezuur). Sporen van vitamine A.

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)

Waarschuwing

• De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.
Pranarom Amandel Zoet Plantaardige Olie 12119 1 l
€ 113,75
€ 102,38
(€ 102,38 / l)

Pranarom Amandel Zoet Plantaardige Olie 12119 kopen

Je kan Pranarom Amandel Zoet Plantaardige Olie 12119 van het merk Pranarom, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL SA, bestellen in Nederland bij FARMALINE