Pranarôm PranaBB Mengsel voor Verstuiver Citronella 10 ml

Pranarôm  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 11,45
€ 10,30
(€ 103,00 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,15)

Omschrijving van Pranarôm PranaBB Mengsel voor Verstuiver Citronella

VERSTUIVING CITRONELLA
Mengsel voor verstuiver baby

De mengeling “Citronnella“ voor verstuiver van PranaBB combineert de efficiëntie van Javaanse citronnella met de aangename geuren van palmarosa en rozen geranium, kruidnagel en gember, citroen eucalyptus en litsea. De baby kan rustig slapen zonder last van muggen.

Gebruik van Pranarôm PranaBB Mengsel voor Verstuiver Citronella

Vanaf 3 maanden, 3 druppels in de babyverstuiver van Pranarōm gedurende 1 uur op een niet continue functie (30 sec. ON / 30. Sec. OFF).

Ingrediënten Pranarôm PranaBB Mengsel voor Verstuiver Citronella

Met essentiële oliën, 100% biologisch : Citroeneucalyptus, Citroenlitsea, Palmarosa, Javaanse citronella, Rozengeranium bourbon, Kruidnagel, Gember

Waarschuwing

Buiten het bereik van kinderen houden. Na het handelen met dit product, de handen grondig wassen. Niet verstuiven in aanwezigheid van kinderen met antecedenten van epilepsie of koortsstuipen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.
€ 11,45
€ 10,30
(€ 103,00 / 100 ml)

Pranarôm PranaBB Mengsel voor Verstuiver Citronella kopen

Je kan Pranarôm PranaBB Mengsel voor Verstuiver Citronella van het merk Pranarôm , geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL SA , bestellen in Nederland bij FARMALINE