€ 10,96
€ 9,86
(€ 19,72 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,10)

Omschrijving van Pranarom Zwarte Komijn Plantaardige Olie

Parel uit de Maghreb en Klein-Azië !

Deze behoort tot de elite onder de oliën in het Oude Egypte waarvan Mohammed later zei dat ze "alles bestrijdt, behalve de dood". Een ingrediënt met een gekruide smaak, voor de verzorging van meer acute huidproblemen zoals acne, psoriasis of zona. Puur of vermengd te gebruiken. Ze is ook een anti-verouderingsschat en een buitenkansje voor al wie op zoek is naar een preventief anti-verouderingsvoedingssupplement.
Het geheim? De aromatische bestanddelen (waaronder thymoquinone) die haar bijzonder actief maken, maar wel goed te verdragen.

Gebruik van Pranarom Zwarte Komijn Plantaardige Olie

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag. Helpt het natuurlijke afweersysteem te versterken. Bevordert de spijsvertering. Rijk aan essentiële vetzuren.
Cosmetisch gebruik : Geschikt voor droge, geïrriteerde en gekloofde huid. Gebruik bij haaruitval.

Tips & advies:
Roos: Masseer 1 tot 2 keer per week de hoofdhuid met 1 tot 3 eetlepels Zwartekomijnolie. Verwarm de olie tussen de handen en masseer dan van de haarwortels tot de punten. Laat gedurende minstens 1 uur tot een hele nacht onder een vochtige handdoek rusten. Spoel met een zachte shampoo zonder sulfaten, siliconen of geëthoxyleerde stoffen.

Ingrediënten Pranarom Zwarte Komijn Plantaardige Olie

Persing van de zaden van Zwarte komijn (nigella)

Samenstelling in één oogopslag:
Een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Bijna twee derde meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Talrijke zuiverende, immuno-stimulerende, wondhelende en/of antioxiderende actieve bestanddelen: essentiële olie uit Zwarte komijn, nigellone (antihistaminicum), vitamines en mineralen...

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)

Waarschuwing

• De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.
Pranarom Zwarte Komijn Plantaardige Olie 50 ml
€ 10,96
€ 9,86
(€ 19,72 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarom zwarte komijn plantaardige olie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een verlittekend letsel door dat vaak heel droog en schilferig is. Deze olie houdt de plek goed vettig, en trekt in tegenstelling tot vele andere producten niet onmiddelijk in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn natuurgeneeskundige ben ik dit product gaan gebruiken om het immuunsysteem te versterken. Het bevalt goed en ik merk al een lichte verbetering dus ik ga er voorlopig nog mee door.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer fijne olie die meer dan één pluspunt heeft, ze helpt bij de spijsvertering, mag zelfs aan de huid aangebracht worden en biedt extra bescherming tegen infecties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideale olie om bij te nemen tijdens de winter, goed voor de weerstand en ook voor de huid. Ik heb het smeren nog niet geprobeerd, maar ben het zeker van plan. Voor de weerstand is het al zeker goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Nigella Sativa olie van Pranarom heeft een heel zacht smaak. Nadeel : klein hoeveelheid. Zwarte komijn wordt sinds de oudheid gebruikt als geneesmiddel.

Pranarom Zwarte Komijn Plantaardige Olie kopen

Je kan Pranarom Zwarte Komijn Plantaardige Olie van het merk Pranarom, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in Nederland bij FARMALINE