€ 28,29
€ 22,91
Bespaar 19% (€ 5,38)
Promotie 19% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Prevalon 60 tabletten

Omschrijving van Prevalon

Studies tonen aan dat er een verband bestaat tussen de eetgewoonten en de gezondheid. Zo is er in de Aziatische landen een duidelijk lager verbruik van dierlijke vetten, een hoger verbruik van vezelrijke voeding en bovenal een significant hoger gebruik van soja dan in de westerse landen. Het gemiddeld verbruik van soja-isoflavonen wordt in de Aziatische landen op 50 tot 100 mg per dag geraamd, terwijl de gemiddelde westerling er nauwelijks enkele milligrammen per dag van inneemt. De effecten van de sojaboon worden toegekend aan de aanwezigheid van een grote hoeveelheid isoflavonen, vnl. genistine, daïdzine en glycitine. Daarenboven is wetenschappelijk aangetoond dat de antioxidanten selenium en vitamine E bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Selenium draagt overigens ook bij tot een normale spermatogenese en de normale werking van het immuunsysteem.

Indicatie

PREVALON is een natuurlijk voedingssupplement dat de antioxiderende kracht van vitamine E en selenium combineert met soja-isoflavonen.

Gebruik van Prevalon

PREVALON: De gebruikelijke dosis is 1 tablet per dag of volgens advies. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Ingrediënten Prevalon

PREVALON bevat per tablet 40 mg soja-isoflavonen (genistine 23.25 mg, daïdzine 14.25 mg, glycitine 2.5 mg), 30 mg vitamine E (D-alfa-tocoferol) en 100 μg selenium (L-seleno-methionine)

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 28,29
€ 22,91

Laatste reviews en ervaringen met Prevalon

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Prevalon, een voedingssupplement dat de progressie van prostaatkanker vertraagt?

  Een paar jaar geleden steeg mijn PSA-niveau vrij gestaag. Mijn broer die geopereerd was aan prostaatkanker stelde voor dat ik 1 tablet per dag Prevalon zou innemen. Na een korte periode is mijn PSA niveau gedaald en sindsdien is het stabiel gebleven. Ook heb ik geen van de nadelen van prostaatkanker. Ik kan niet met zekerheid zeggen of het echt Prevalon's schuld is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Prevalon werkt

  Ik gebruik Prevalon al vele jaren, dit op aanraden van mijn uroloog, ter bescherming van de prostaat. Met heel goed resultaat. Ik neem 2 tabletten per dag, één 's morgens en één 's avonds. De levering door Farmaline is steeds in orde. Ik blijf dit verder innemen, het is een gewoonte geworden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Goed

  Heel efficient middel

  Was deze beoordeling nuttig?

Prevalon kopen

Je kan Prevalon van het merk Madaus , geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Prevalon of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
50+ > Prostaat