€ 28,31
€ 22,93
Bespaar 19% (€ 5,38)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 30/09/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Prevalon Lyco 60 tabletten

Omschrijving van Prevalon Lyco

Studies tonen aan dat er een verband bestaat tussen de eetgewoonten en de gezondheid. Het westerse dieet is doorgaans arm aan vezels, fruit en groenten, en rijk aan dierlijke vetten en rood vlees. Dit voedingspatroon is tegengesteld aan het traditionele Aziatische dieet en ver verwijderd van de mediterrane voedingsgewoontes. Het Aziatische en het mediterrane voedingspatroon hebben elk hun specifieke kenmerken. In Azië is soja een basisvoedsel, in de mediterrane landen zijn dit tomaatbereidingen. Het gemiddeld verbruik van soja-isoflavonen wordt in de Aziatische landen op 50 tot 100 mg per dag geraamd, terwijl de gemiddelde westerling er nauwelijks enkele milligrammen per dag van inneemt. De effecten van de sojaboon worden toegekend aan de aanwezigheid van een grote hoeveelheid isoflavonen, vnl. genistine, daïdzine en glycitine. Daarenboven is wetenschappelijk aangetoond dat vitamine E bijdraagt tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Indicatie

PREVALON* Lyco is een natuurlijk voedingssupplement dat de antioxiderende kracht van vitamine E combineert met lycopeen en soja-isoflavonen. *Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Gebruik van Prevalon Lyco

De gebruikelijke dosis is 1 tablet per dag of volgens advies. De aanbevolen dagelijks in te nemen hoeveelheid niet overschrijden. 

Ingrediënten Prevalon Lyco

PREVALON* Lyco bevat per tablet 40 mg soja-isoflavonen (genistine 23.25 mg, daïdzine 14.25 mg, glycitine 2.5 mg), 30 mg vitamine E (DL-alfa-tocoferol) en 6 mg lycopeen (tomatenvrucht droog extract).

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 28,31
€ 22,93

Laatste reviews en ervaringen met Prevalon Lyco

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  je ne sais pas

  je ne sais pas

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Prostaatprobleem

  Op aanraden van mijn dokter gebruik ik al enkele jaren 2X daags prevalon lyco ,waardoor mijn psa waarde merkelijk verlaagd. Daarom ben ik voorlopig tevreden met dit voedselsupplement.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer tevreden over dit product aangezien de huisarts ook steeds opgetogen is met mijn bloedresultaat ! Voorlopig nog geen problemen met prostaat ! Houden zo !

  Was deze beoordeling nuttig?

Prevalon Lyco kopen

Je kan Prevalon Lyco van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
50+ > Prostaat