€ 28,31
€ 22,08
Bespaar 22% (€ 6,23)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Prevalon Lyco 60 tabletten

Omschrijving van Prevalon Lyco

Studies tonen aan dat er een verband bestaat tussen de eetgewoonten en de gezondheid. Het westerse dieet is doorgaans arm aan vezels, fruit en groenten, en rijk aan dierlijke vetten en rood vlees. Dit voedingspatroon is tegengesteld aan het traditionele Aziatische dieet en ver verwijderd van de mediterrane voedingsgewoontes. Het Aziatische en het mediterrane voedingspatroon hebben elk hun specifieke kenmerken. In Azië is soja een basisvoedsel, in de mediterrane landen zijn dit tomaatbereidingen. Het gemiddeld verbruik van soja-isoflavonen wordt in de Aziatische landen op 50 tot 100 mg per dag geraamd, terwijl de gemiddelde westerling er nauwelijks enkele milligrammen per dag van inneemt. De effecten van de sojaboon worden toegekend aan de aanwezigheid van een grote hoeveelheid isoflavonen, vnl. genistine, daïdzine en glycitine. Daarenboven is wetenschappelijk aangetoond dat vitamine E bijdraagt tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Indicatie

PREVALON* Lyco is een natuurlijk voedingssupplement dat de antioxiderende kracht van vitamine E combineert met lycopeen en soja-isoflavonen. *Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Gebruik van Prevalon Lyco

De gebruikelijke dosis is 1 tablet per dag of volgens advies. De aanbevolen dagelijks in te nemen hoeveelheid niet overschrijden. 

Ingrediënten Prevalon Lyco

PREVALON* Lyco bevat per tablet 40 mg soja-isoflavonen (genistine 23.25 mg, daïdzine 14.25 mg, glycitine 2.5 mg), 30 mg vitamine E (DL-alfa-tocoferol) en 6 mg lycopeen (tomatenvrucht droog extract).

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 28,31
€ 22,08

Laatste reviews en ervaringen met Prevalon lyco

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product aangezien de huisarts ook steeds opgetogen is met mijn bloedresultaat ! Voorlopig nog geen problemen met prostaat ! Houden zo !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik denk wel dat het werkt, maar wel op langere termijn. het is niet iets waarvan je direct resultaat merkt, dit omdat het geen echt geneesmiddel is maar een voedingssupplement
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangeraden om vroeg genoeg dat middel in te nemen;het is natuurlijk en kan latere problemen helpen te voorkomen.Het werd me aangeraden door een vriend die er goede resultaten mee had
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  alles prima, wij zijn heel tevreden over het product, ter preventie van blaasontsteking., het werd ons aangeraden door de uroloog, sinds het gebruik geen enkel probleem meer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  daar het vorige voedingssupplement uit de handel werd genomen, kregen we advies om dit product te gebruiken! wordt aanbevolen als preventiemiddel tegen prostaatproblemen! gemakkelijk in te nemen! geen bijwerkingen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man gebruikt dit sinds kort op advies van een familielid Ik weet nog niet of dit effect heeft op zijn psh waardes. Dus moeilijk nu iets te zeggen!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Is Prevalon Lyco 'n generisch product? De werking zal wel hetzelfde zijn maar deze tabletten smelten sneller in de mond waardoor ze volgens mijn man toch 'n iets onaangenamer smaak hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van mijn Uroloog gaan gebruiken ivm prostaat problemen en vehoogde psa waarden. Na 3 maanden gebruik zijn deze waarden aanzienlijk verlaagd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na 50 jaar is het nodig preventief een voedingssupplement in te nemen om de prostaat te beschermen om te voorkomen dat er problemen optreden. De Lyco heeft één nadeel ten overstaan van het gewone product, namelijk ze zijn moeilijker in te slikken doordat ze ruwer zijn.

Prevalon Lyco kopen

Je kan Prevalon Lyco van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
50+ > Prostaat