€ 39,73
€ 34,96
Bespaar 12% (€ 4,77)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Primrose Primactiv

Primactiv is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het zijn capsules voor kinderen en volwassenen, ze bevatten 5 planten die een betere concentratie bevorderen en houdt de aandacht scherp voor drukke kinderen.
 
Iedereen kent het kruid basilicum met zijn specifieke geur en smaak. Kinderen worden er rustig van, maar toch vergroot basilicum ook het concentratievermogen. Het tweede bestanddeel is de wortel van jatamansi, een plant die rijk is aan essentiële olie en die al eeuwen in India veelvuldig wordt gebruikt bij tijdelijke stresstoestanden.
 
Nootmuskaat kennen we vooral als aromatische specerij. De muskaatnoten zijn eigenlijk de zaden van een tropische boom en zijn rijk aan essentiële olie, waarvan vooral myristicine een gunstige werking uitoefent. 
 
Primactiv bevat nog 2 planten die we allemaal kennen: rozemarijn en pepermunt. De groenblijvende blaadjes van rozemarijn bevatten stoffen die van pas komen bij geestelijke activiteit. Pepermuntblaadjes die vooral de concentratie bij kinderen helpt te verbeteren, vervolledigen de samenstelling.

Indicatie

De oplossing bij drukte en hevigheid en werkt rustgevend. Houdt daarbij ook de aandacht helder en scherp.

Gebruik van Primrose Primactiv

1 capsule om 8u bij ontbijt en 1 capsule om 16u bij vieruurtje
Naast Primactiv wordt ook Primacalm of Primasur aangeraden: 1 à 2 capsules per dag
Optimale werking: 10 min. voor eten met een glas water. Bij een gevoelige maag: tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Primrose Primactiv

Ocimum basilicum (bascilicum); omhulsel: HPMC; Nardostachys jatamansi (Jatamansi), Myristica fragrans (nootmuskaat), Rosmarinus officinalis C.T. 1,8-cineol (rozemarijn); vulstoffen: colloïdaal siliciumdioxide, johannesbroodboompitmeelgompoeder en cellulose; mentha piperita (pepermunt), maltodextrine, groene klei, Lycopodium clavatum (grote wolfsklauw sporen)

Bijwerkingen van Primrose Primactiv

Bij de aanbevolen hoeveelheid zijn er geen ongewone reacties mee te delen.

Waarschuwing

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op de verpakkingsdoos. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur.  Buiten bereik van kinderen bewaren.
€ 39,73
€ 34,96

Laatste reviews en ervaringen met Primrose primactiv

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De dokter schreef dit voor om wille van het concentratieprobleem van mijn zoon (8 jaar). Hij neemt dit nu een jaar in (2 per dag en tijdens de vakantie 1 per dag) . Het helpt hem zeer goed en hij wordt er rustiger van. Hij merkt het zelf ook!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gebruik naast equazym retard bij gebrek aan concentratie Goed alternatief om de dosering van equazym niet te verhogen. Maakt het mogelijk om de dag te dekken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn zoon neemt dit voor zijn adhd en hebben zijn medicijn al kunnen afbouwen,hopelijk in toekomst weglaten en enkel primactiv. Hij neemt dit in combinatie met primacalm en primasur afhankelijk van periodes drukte of iets nieuws,het ene werkt kalmerend en andere tegen angsten ook hele goede producten
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een product op plantaardige basis. In het begin lijkt het niet te werken maar nu zie ik wel effect. Mijn zoon had de eerste dagen hoofdpijn maar ik kan niet met zekerheid zeggen dat dit product de oorzaak was. We proberen verder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon heeft ADHD en neemt dit product in in combinatie met Primacalm. Het valt duidelijk op dat de jongen zich in de klas beter kan concentreren en zijn werk gerichter uitvoert. Ook mijn dochter heeft dit net voor en tijdens de examens ingenomen en ik merkte na een week al een verhoging in haar concentratie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na inname van Primactiv heb ik ervaren dat ik mij op mijn werk, met de kinderen en op feestjes beter kan focussen. Ik ben minder met verschillende zaken tegelijk bezig. Voordat ik primactiv innam was ik snel afgeleid en moest ik erg mijn best doen om niet afgeleid te worden.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Tablet om de aandacht te trekken! Mijn zoon neemt het elke dag en we zien een duidelijke verbetering! Voordelen: plantaardige en natuurlijke nadelen: slechte smaak die lang in de mond blijft zitten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds onze zoon deze Primactiv kruidencapsules neemt kan hij zich beter focussen in de klas en tijdens zijn huiswerk.Nu neemt hij dit al een tijdje en zijn resultaten evolueren in de positieve zin! 't geeft soms wat oprispingen maar zonder erg.Volledig natuurlijke samenstelling zonder verslavend effect zoals rilatine.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel fijn artikel. na een week voelde mijn dochter al resultaat : de vrees voor spreekbeurt en onverwachte toetsen gingen als vanzelf. de concentratie is heel veel verbeterd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden van dit product. Ik gebruik het al een jaar en het geeft echt wel een verbetering op vlak van aandacht en concentratie. Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter neemt dit omdat ze concentratiestoornis heeft het is op aanraden van mijn huisarts dat ze dit neemt en tot nu toe helpt het voor haar ze zegt zelf ook dat het help hopen we dat zo blijft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is voor ons zoontje van 6 ter voorbereiding van het 1e leerjaar. Ik ben heel tevreden van de producten van Primrose. Van dit product moeten we de werking nog afwachten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het effect van de Primacalm was een beetje storend voor mijn dochter omdat ze het gevoel had dat ze te rustig en minder productief was, dus werd ons aangeraden om haar te associëren met de Primacalm en eerlijk gezegd is ze nog steeds even rustig en in staat om zich te concentreren op haar lessen om het meeste uit haar tijd te halen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wordt in combinatie met primasur genomen. En dit werkt goed om rustiger en geconcentreerd te kunnen blijven werken. 's Morgens wordt primactiv genomen en 's middags primasur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geef deze capsules nu een tweetal jaar en merk toch dat onze zoon merkbaar geconcentreerder is en ook rustiger in omgang. Geef een tablet per dag, s morgens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje neemt dit reeds een 2-tal maanden en we zijn erg tevreden over de werking. Hij kan beter zijn huiswerk doen en vergeet niet zo snel meer wat de opdracht was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  £Echt goeie resultaten met dit produkt merkbaar na 1 maand gebruik na vaststelling door onze dokter homepathie. Na contact met dhr Tavernier van het bedrijf zelf in Torhout, houden wij geregeld update sessies.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef die in combinatie met primacalm. Bij mijn kind helpt het echt. Als hij de kruiden niet neemt dan let hij minder op en is dan sneller afgeleid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds de dokter zij dat ik aandachtsstoornissen heb neem ik nu al gedurende een 14-tal maanden 2/dag en 1 primasur en voel mij veel beter in mijn vel en kan veel beter opletten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit produkt voor mijn kinderen en ze zeggen zelf zich beter te kunnen concentreren tijden hun schoolwerk. Ik ben tevreden over dit produkt.

Primrose Primactiv kopen

Je kan Primrose Primactiv van het merk Primrose, geproduceerd door CERES PHARMA OTC 2 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties