€ 39,70
€ 32,16
Bespaar 19% (€ 7,54)
Promotie 19% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Primrose Primactiv

Primactiv is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het zijn capsules voor kinderen en volwassenen, ze bevatten 5 planten die een betere concentratie bevorderen en houdt de aandacht scherp voor drukke kinderen.
 
Iedereen kent het kruid basilicum met zijn specifieke geur en smaak. Kinderen worden er rustig van, maar toch vergroot basilicum ook het concentratievermogen. Het tweede bestanddeel is de wortel van jatamansi, een plant die rijk is aan essentiële olie en die al eeuwen in India veelvuldig wordt gebruikt bij tijdelijke stresstoestanden.
 
Nootmuskaat kennen we vooral als aromatische specerij. De muskaatnoten zijn eigenlijk de zaden van een tropische boom en zijn rijk aan essentiële olie, waarvan vooral myristicine een gunstige werking uitoefent. 
 
Primactiv bevat nog 2 planten die we allemaal kennen: rozemarijn en pepermunt. De groenblijvende blaadjes van rozemarijn bevatten stoffen die van pas komen bij geestelijke activiteit. Pepermuntblaadjes die vooral de concentratie bij kinderen helpt te verbeteren, vervolledigen de samenstelling.

Indicatie

De oplossing bij drukte en hevigheid en werkt rustgevend. Houdt daarbij ook de aandacht helder en scherp.

Gebruik van Primrose Primactiv

1 capsule om 8u bij ontbijt en 1 capsule om 16u bij vieruurtje
Naast Primactiv wordt ook Primacalm of Primasur aangeraden: 1 à 2 capsules per dag
Optimale werking: 10 min. voor eten met een glas water. Bij een gevoelige maag: tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Primrose Primactiv

Ocimum basilicum (bascilicum); omhulsel: HPMC; Nardostachys jatamansi (Jatamansi), Myristica fragrans (nootmuskaat), Rosmarinus officinalis C.T. 1,8-cineol (rozemarijn); vulstoffen: colloïdaal siliciumdioxide, johannesbroodboompitmeelgompoeder en cellulose; mentha piperita (pepermunt), maltodextrine, groene klei, Lycopodium clavatum (grote wolfsklauw sporen)

Bijwerkingen van Primrose Primactiv

Bij de aanbevolen hoeveelheid zijn er geen ongewone reacties mee te delen.

Waarschuwing

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op de verpakkingsdoos. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur.  Buiten bereik van kinderen bewaren.
€ 39,70
€ 32,16

Laatste reviews en ervaringen met Primrose Primactiv

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed met de tijd

  Begint langzaam in werking te treden

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Degelijk product

  Ik geef dit product aan mijn zoontje, omdat hij concentratieproblemen heeft. We hadden hem laten onderzoeken voor ADHD of ADD, maar dit werd niet vastgesteld. Dus bepaalde medicatie konden we niet geven. Dit product is op kruidenbasis, wat ik persoonlijk erg waardeer. We merken toch wel een verschil in schoolresultaten wanneer hij Primaktiv neemt of wanneer niet.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  De dokter schreef dit voor om wille van het concentratieprobleem van mijn zoon (8 jaar). Hij neemt dit nu een jaar in (2 per dag en tijdens de vakantie 1 per dag) . Het helpt hem zeer goed en hij wordt er rustiger van. Hij merkt het zelf ook!

  Was deze beoordeling nuttig?

Primrose Primactiv kopen

Je kan Primrose Primactiv van het merk Primrose , geproduceerd door CERES PHARMA OTC 2 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties