€ 24,99
€ 17,24
Bespaar 31% (€ 7,75)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Probactiol Plus Protectair

Probactiol plus protect air
 
Ingrediënten per dagdosering van 1 capsule:
1 Capsule bevat 25 miljard levende bacteriën:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën 
Braambesvrucht- en -bladextract (Rubus fruticosus L.)    50 mg
Vitamine D 2,5 µg  50% ADH*             
*% Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
  .
  
Ingredienten:
Vulmiddel: microkristallijne cellulose, capsule: hydroxypropylmethylcellulose, lactobacillus acidophilus NCFM, braambesvrucht- en bladextract (rubus fruticosus), Bifidobacterium lactis BI07, antiklontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, cholecalciferol.
 
Gebruik
Volwassenen en kinderen boven 12 jaar: 1 capsule per dag op een lege maag
 
Fabrikant
Metagenics Netherlands
Celsiusweg 20
Industrial Estate 4212
5928 PR Venlo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

03-2016

Indicatie

Voedingssupplement met levende bacteriën voor een een gezond darmstelsel en immuunsysteem.

Gebruik van Probactiol Plus Protectair

Het volstaat om 1 capsule per dag in te nemen. Het tijdstip waarop speelt weinig rol (bij voorkeur tijdens/bij de maaltijd).
De levende bacteriën in Probactiol® Plus zijn resistent tegen maagzuur en galzouten. Ze overleven in belangrijke mate in de maag tijdens het eten.

Praktisch wordt aangeraden om Probactiol® Plus 's morgens bij het ontbijt in te nemen met een glas water. Probactiol® Plus is smaakloos. Indien gewenst kan de capsule opengemaakt worden en het poeder vb. met yoghurt gemengd worden.
Bij antibioticagebruik is het aangewezen Probactiol® Plus minstens 2 uur later dan de antibiotica in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus Protectair

Ingrediënten per capsule:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën
Braambesvrucht- en bladextract (Rubus fruticosus) 50 mg
Vitamine D 2,5 µg 50%* .
Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat 1 capsule bevat 25 miljard levende bacteriën *%RI = Referentie Inname

Bijwerkingen van Probactiol Plus Protectair

Probactiol Plus heeft geen gekende neveneffecten.

Waarschuwing

Probactiol® Plus kan gebruikt worden vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een aangepaste Probactiol® Junior.
€ 24,99
€ 17,24

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol plus protectair

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts heb ik deze probiotica genomen, ik merk dat ik toch wat minder krampen heb en mijn darmen beter werken. De prijs was beter als in de apotheek, snel geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probactiol plus , is een uitstekende product voor mensen met darmproblemen , zowel voor darmpijn - regelmatig diaree hebben .... veel wind hebben in de darmen en een opgezwollen gevoel hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem probactiol plus al bijna een jaar. Ermee gestart omdat ik telkens een opgeblazen gevoel had na een maaltijd. Heel vervelend gevoel waarbij je buik wel 10 kg dikker lijkt en voelt. Nu geen last meer van, evenzeer geen last meer van obstipatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dat is een goed product en het bescherm je darmen ik gebruik ze heb minder last aan me darmen ik heb de ziekte van chronn dus ik zou alles proberen met inspraak van me dokter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goede aanvulling van de darm fora, ook goed na darmontsteking als langere kuur te gebruiken , arts schreef het ook voor , fijn dat je het ook zo kan verkrijgen hier
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  supergoeie aankoop want doet echt wonderen en prijs kwaliteit valt dit heel goed mee. dus als je hier last van hebt echt een aanrader. Gewoon kopen dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een antibioticakuur is het aanbevolen om de darmflora te herstellen. 1 capsule Probactiol Plus Proctectair bevat 25 miljard goed bacteriën voor de darm. Een kuur draagt opnieuw bij tot een herstelde darmflora en een gezonde stoelgang. Een goede darmflora draagt immers bij tot het in evenwicht houden van het immuniteitssysteem.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  de eerste keer dat ik het gebruikte vond ik dat het heel goed werkte bij de 2e doos het deed niets meer voor mij dus ik raad het nu niet meer aan het hangt misschien af van de individualiteit van elk van hen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  als je gevoelige darmen hebt die gemakkelijk reageert op bepaalde voedingsstoffen, helpt probactiol enorm om dat onevenwicht te herstellen, bijgevolg bijna onmisbaar in onze westerse voedingspatronen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zinvol en geruststellend dat men dit zowel thuis als op reis (zonder ijskast) kan bij de hand hebben, want dit product helpt werkelijk om de darmflora te herstellen en ik ondervond geen nadelige bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product mag zeker niet ontbreken in uw medicijnkast. het is aan te raden hetook zeker mee te nemen op reis. bestaat zowel voor volwassenen als voor kinderen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Probactiol plus ondersteunt de darmfunctie en zorgt op die manier voor een sterkere immuniteit! Het is ook goed voor het herstel van je darmflora na een antibiotica kuur.

Probactiol Plus Protectair kopen

Je kan Probactiol Plus Protectair van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Probactiol Plus Protectair of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora