Probactiol Plus Protectair 30 St capsules

Metagenics 
0 Reviews
 Schrijf een review
€ 24,99
€ 19,99
Bespaar 20% (€ 5,00)
Op voorraad
Promotie

-20% korting geldig t.e.m. 31/12/2016

Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Probactiol Plus Protectair

Probactiol Plus Protectair
Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden. 

1 capsule Probactiol Plus Protectair bevat 25 miljard bacteriën: 12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07.
Probactiol® Plus bevat ook vitamine D, ter ondersteuning van onze natuurlijke weerstand. Het volstaat om 1 capsule per dag te nemen. Probactiol kreeg als één van de enige merken het kwaliteitslabel toegekend van de Europese Wetenschappelijke Liga, een comité van wetenschappelijk gerenommeerde artsen en professoren. Dit onafhankelijke label is een belangrijke erkenning van ons onafgebroken streven om wetenschappelijk gefundeerde gezondheidsoplossingen te brengen.


Bacteriestammen en wetenschappelijke publicaties 
De gebruikte bacteriestammen in Probactiol® Plus Protectair vormen het onderwerp van talrijke klinische studies. Lactobacillus acidophilus NCFM® behoort tot de Lactobacillus acidophilus-soort. Deze stam is natuurlijk aanwezig in ons lichaam en daarom geschikt en veilig voor menselijk gebruik. Bifidobacterium lactis Bi-07 behoort tot de bifidobacteriën; dit is één van de meest voorkomende bacteriegroepen bij de mens. 
-synergie tussen beide stammen 
De combinatie van Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium werkt synergetisch
-maagzuur- en galzoutresistent 
Levende bacteriën zijn slechts efficiënt als ze de zure omgeving in de maag kunnen overleven. De gebruikte stammen in Probactiol® Plus Protectair zijn resistent tegen maagzuur en gal. Ze overleven in belangrijke mate de doorgang door de maag en dunne darm. 
-menselijke oorsprong 
De efficiënte bacteriën in het lichaam zijn van menselijke origine en niet van dierlijke. L. acidophilus NCFM® en B. lactis Bi-07 zijn natuurlijk aanwezig in de menselijke darmflora en worden daardoor uitstekend getolereerd. 

Optimale houdbaarheid
Probactiol® Plus Protectair wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitscontrolenormen om levensvatbaarheid, stabiliteit en doeltreffendheid te verzekeren. Probactiol® Plus Protectair is dan ook verpakt in donker glas met droogstop om de bacteriën te beschermen tegen blootstelling aan licht en vocht. Probactiol® Plus Protectair wordt bij voorkeur koel bewaard om zo de levensvatbaarheid ervan te garanderen tot vervaldatum.

Indicatie

Voedingssupplement met levende bacteriën voor een een gezond darmstelsel en immuunsysteem.

Gebruik van Probactiol Plus Protectair

Het volstaat om 1 capsule per dag in te nemen. Het tijdstip waarop speelt weinig rol (bij voorkeur tijdens/bij de maaltijd).
De levende bacteriën in Probactiol® Plus zijn resistent tegen maagzuur en galzouten. Ze overleven in belangrijke mate in de maag tijdens het eten.

Praktisch wordt aangeraden om Probactiol® Plus 's morgens bij het ontbijt in te nemen met een glas water. Probactiol® Plus is smaakloos. Indien gewenst kan de capsule opengemaakt worden en het poeder vb. met yoghurt gemengd worden.
Bij antibioticagebruik is het aangewezen Probactiol® Plus minstens 2 uur later dan de antibiotica in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus Protectair

Ingrediënten per capsule:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën
Braambesvrucht- en bladextract (Rubus fruticosus) 50 mg
Vitamine D 2,5 µg 50%* .
Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat 1 capsule bevat 25 miljard levende bacteriën *%RI = Referentie Inname

Bijwerkingen van Probactiol Plus Protectair

Probactiol Plus heeft geen gekende neveneffecten.

Waarschuwing

Probactiol® Plus kan gebruikt worden vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een aangepaste Probactiol® Junior.
Probactiol Plus Protectair 30 St capsules
€ 24,99
€ 19,99

Probactiol Plus Protectair kopen

Je kan Probactiol Plus Protectair van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in Nederland bij Farmaline via de verzameling Probactiol Plus Protectair