€ 39,04
€ 30,06
Bespaar 23% (€ 8,98)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Probiotical 400mg

Probiotical® bevat 3 bacteriefamilies: Lactobacillus, Bifidobacterium en Streptococcus thermophilus. De concentratie aan bacteriën van Probiotical® is 18 miljard per capsule. Gezien de gevarieerde samenstelling, de ideale concentratie en de intrinsieke eigenschappen van elk bestanddeel heeft Probiotical® een zeer breed spectrum van toepassingen bij volwassenen en kinderen vanaf de geboorte.
 
Kenmerken
Probiotical® verschaft 5 stammen afkomstig van 3 bacteriefamilies die van nature aanwezig zijn in het lichaam. Probiotical® bevat ook fructo-oligosachariden, een koolhydraat dat niet verteerbaar is door het lichaam en dat selectief helpt bij de groei van bacteriën.
 
Verpakking
Probiotical® is verkrijgbaar in verpakkingen van 10, 20 en 60.

Indicatie

Probiotical versterkt de natuurlijke weerstand en herstelt de darmflora en helpt diarree te stoppen.

Gebruik van Probiotical 400mg

1 capsule per dag
 
De dosis verdubbelen of verdrievoudigen bij behoefte of op advies van uw arts/apotheker.
 
Voor mensen die moeite hebben met het slikken van de capsule kan de inhoud van de capsule hetzij in water of in een kleine portie voedingsmiddelen worden gemengd.

Ingrediënten Probiotical 400mg

Samenstelling
FructoOligoSaccharide 20 mg, Lactobacillus rhamnosus (PHA-113) 9,35 mg; Streptococcus thermophilus (PHA-311) 7,5 mg; Bifidobacterium infantis (PHA-211) 4 mg; Bifidobacterium lactis (PHA-222) 2 mg; Lactobacillus acidophilus (PHA-121) 1,6 mg; Capsule : E171, E122, E131, gelatine (Koosjer + Halal). Antioxidant : ascorbinezuur. Stabilisator : magnesiumstearaat. Vulmiddel : maltodextrine.
 
Concentratie : 18 miljard levende bacteriën/capsule bij productie.
 
Bevat geen lactose. Bevat geen gluten.

Waarschuwing

Vermijd het om Probiotical® met warme dranken of maaltijden in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Voedingssupplement. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.
€ 39,04
€ 30,06

Laatste reviews en ervaringen met Probiotical 400mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Efficace

  Fait son travail, pratique pour les estomacs fragiles.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Arginine wondermiddel?

  Met tussenpauzes doe ik een kuur arginine. Geen merkbare invloed op mijn algemene conditie evenwel. De roestsmaak van de toevoeging ijzer is zeker wel te dedecteren. Of er aanwijsbare gunstige invloed is op je algemeen welbevinden betwijfel ik. Of het middel je gezondheidstoestand fors verbetert geloof ik ook nauwelijks. Mogelijk vinden echte sportlui dat Arginine enige invloed heeft op hun prestaties. Zelf merk ik weinig tot niets.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Probiotisch in capsule

  Deze capsules zijn gemakkelijk in te nemen op een lege maag in de ochtend en laten me toe een zeer aangenaam darmcomfort te bekomen. Het voorkomt dat ik verstopt raak en zonder ongemak naar die van de gewone weg ga. Als het een goede immuniteit bevordert, is het zelfs beter om dit in de loop van de tijd op te merken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Probiotical 400mg kopen

Je kan Probiotical 400mg van het merk Astel Medica , geproduceerd door PHACOBEL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree