€ 37,89
€ 30,31
Bespaar 20% (€ 7,58)
Promotie 20% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Probiotical 400mg

Probiotical® bevat 3 bacteriefamilies: Lactobacillus, Bifidobacterium en Streptococcus thermophilus. De concentratie aan bacteriën van Probiotical® is 18 miljard per capsule. Gezien de gevarieerde samenstelling, de ideale concentratie en de intrinsieke eigenschappen van elk bestanddeel heeft Probiotical® een zeer breed spectrum van toepassingen bij volwassenen en kinderen vanaf de geboorte.
 
Kenmerken
Probiotical® verschaft 5 stammen afkomstig van 3 bacteriefamilies die van nature aanwezig zijn in het lichaam. Probiotical® bevat ook fructo-oligosachariden, een koolhydraat dat niet verteerbaar is door het lichaam en dat selectief helpt bij de groei van bacteriën.
 
Verpakking
Probiotical® is verkrijgbaar in verpakkingen van 10, 20 en 60.

Indicatie

Probiotical versterkt de natuurlijke weerstand en herstelt de darmflora en helpt diarree te stoppen.

Gebruik van Probiotical 400mg

1 capsule per dag
 
De dosis verdubbelen of verdrievoudigen bij behoefte of op advies van uw arts/apotheker.
 
Voor mensen die moeite hebben met het slikken van de capsule kan de inhoud van de capsule hetzij in water of in een kleine portie voedingsmiddelen worden gemengd.

Ingrediënten Probiotical 400mg

Samenstelling
FructoOligoSaccharide 20 mg, Lactobacillus rhamnosus (PHA-113) 9,35 mg; Streptococcus thermophilus (PHA-311) 7,5 mg; Bifidobacterium infantis (PHA-211) 4 mg; Bifidobacterium lactis (PHA-222) 2 mg; Lactobacillus acidophilus (PHA-121) 1,6 mg; Capsule : E171, E122, E131, gelatine (Koosjer + Halal). Antioxidant : ascorbinezuur. Stabilisator : magnesiumstearaat. Vulmiddel : maltodextrine.
 
Concentratie : 18 miljard levende bacteriën/capsule bij productie.
 
Bevat geen lactose. Bevat geen gluten.

Waarschuwing

Vermijd het om Probiotical® met warme dranken of maaltijden in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Voedingssupplement. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.
€ 37,89
€ 30,31

Laatste reviews en ervaringen met Probiotical 400mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goede spijsvertering

  Gebruiken wij al jaren. We zijn er zeer tevreden over. Helpt met één pilletje een gezonde spijsvertering op te bouwen. Kan langdurig worden gebruikt! Zeker ook aan te raden om een goede weerstand op te bouwen voor men op (zomer) vakantie vertrekt. Kortom een aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Capsules vrij groot voor kinderen

  Grootte van capsules voor volwassenen makkelijk in te nemen, voor kinderen zijn deze vrij groot. Verder goed en degelijk, betrouwbaar product.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  uitvoerend

  na een vrij sterke buikgriep ben ik bij het ontbijt begonnen met een kuur van Probiotical 400mg, 1 gellule. Na twee weken merk ik al positieve effecten op mijn spijsvertering en darmtransit. Geen opgeblazenheid meer, geen lange en moeilijke spijsvertering, met krampen. Mijn kinderen volgen de kuur ook nadat zij ook ziek zijn geweest en dezelfde voordelen genieten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Probiotical 400mg kopen

Je kan Probiotical 400mg van het merk Astel Medica , geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree