€ 47,70
€ 38,16
Bespaar 20% (€ 9,54)
Promotie 20% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Probiotical D

Van de geboorte tot het levenseinde bevat het menselijk lichaam bacteriën, en wel niet minder dan honderdduizend miljard. Vanwege diverse gebeurtenissen (zwangerschap, reizen, stress, slecht uitbalanceerde voeding) kan de natuurlijke darmflora veranderen.
 
Probiotical D verschaft 5 stammen afkomstig van 3 bacteriefamilies die van nature aanwezig zijn in het lichaam (Lactobacillus, Bifidobacterium en Streptococcus thermophilus). Probiotical D bevat ook fructo-oligosachariden, een koolhydraat dat niet verteerbaar is door het lichaam en dat selectief helpt bij de groei van bacteriën. 
 
Probiotical D bevat ook vitamine D3, wat bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D3 speelt ook een rol bij het celdelingsproces.
 
Gezien de gevarieerde samenstelling, de ideale concentratie (de concentratie aan bacteriën van Probiotical D is 18 miljard per capsule) en de intrinsieke eigenschappen van elk bestanddeel heeft Probiotical D een zeer breedspectrum van toepassingen bij volwassenen en kinderen vanaf de geboorte.
 
De doeltreffendheid en de goede tolerantie van Probiotical werden aangetoond in een klinische studie in 2011.

Indicatie

Volwassenen en kinderen.
Voor de darmflora.
Voor het immuunsysteem.

Gebruik van Probiotical D

1 capsule per dag.

U kunt naar behoefte of op advies van uw arts/apotheker de dosis verdubbelen of verdrievoudigen.
Voor mensen die de capsule moeilijk kunnen doorslikken, kan de inhoud van de capsules opgelost worden in water of gemengd worden met kleine porties voeding.

Ingrediënten Probiotical D

Lactobacillus rhamnosus (PHA-113), Streptococcus thermophilus (PHA-311), Bifidobacterium infantis (PHA-211), Bifidobacterium lactis (PHA-222), Lactobacillus acidophilus (PHA-121), vitamine D3, fructooligosaccharide, capsule: gelatine, E171, E122, E131; antioxidant: ascorbinezuur; stabilisator: magnesiumstereaat; vulmiddel: maltodextrine
 
Concentratie: 18 miljard levende bacteriën/capsule bij de productie
 
Bevat geen lactose en geen gluten.

Waarschuwing

Vermijd het om Probiotical D met warme dranken of maaltijden in te nemen.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. 
Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding-voedingssupplement.
Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.
€ 47,70
€ 38,16

Laatste reviews en ervaringen met Probiotical D

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed probioticum

  Ik hou van een probioticum met verschillende stammen in. Een probioticum waarvan je het effect voelt. Met deze heb ik een stuk last van prikkelbare darm syndroom. Ik gebruik het al jaren afgewisseld met andere kwaliteitsvolle merken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Oké

  Mijn vrouw heeft al een paar maanden veel last van diarree en darmkrampen. Op advies van een kennis die al enige tijd met grote tevredenheid probiotica gebruikt, is ze ook begonnen. Ze is nu met haar tweede doos begonnen en heeft geen diarree meer. Ze heeft meer regelmatige stoelgang en darmcomfort.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Bon produit

  Bon produit pour la famille

  Was deze beoordeling nuttig?

Probiotical D kopen

Je kan Probiotical D van het merk Astel Medica , geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Probiotical D of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora